azal Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 watershed je sranje jer zvuci kao da nema vise dobrih opeth riffova ali se na silu trudi da ih napravi i usput malo vise klavijatura da ubaci u nadi da ce da prekrije drugo klasne opeth riffove. da je nastavio tako verovatno bi ovaj novi bio kao novi rage i gamma ray sto idalje slusate u nadi da ce se nesto dobro desiti Quote
Angelystor Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Watershed je (poslednji) odličan Opeth album. Quote
Captain Spaulding Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 Watershed je (poslednji) odličan Opeth album. Ghost reveries Quote
Totamealand Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Opeth rif je unikatan jer ima svoju priču, prelaze, traje po 10-15 sekundi i odlicna je kombinacija nelagode, tezine, kalamračine i emocije. Sjajan opis, čovek, impresioniran sam. Ali pitanje i dalje stoji - zašto je tragično to što više ne sviraju takve rifove? Imaju ih pregršt ionako, cepali su taj fazon 15 godina. Nek' su malo okrenuli ploču, pre ili kasnije bi to ponavljanje ubilo i fanove i bend, a već vidim da postoji koncenzus da je na Watershed bilo dosta sa tim. Poslednji odličan Opeth album - Heritage. 1 Quote
In The Flesh Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Ipak Damnation. Sa WSH i GR pokoja odlicna stvar. Heritage promasaj, PC korak naprijed ali ne i odlican album. Sto se rifa tice, promijenili su oni rifovanje na Heritage i PC, ovo mi vise zvuci kao da su htjeli da se vrate tezem zvuku, ali ne nijednim od atributa koje sam opisao, vec samo spustenim stimom. 1 1 Quote
miter Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Najbolji deo nove pesme You're a charlatan You get everything You wish Quote
Eidolon Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 Pesma ima fascinantno glup tekst, ali dobro, to nikada nije bila jaca Mikina strana, ponajbolje tekstove mu je napisao Steva Vilson. Samo da on krije jos neke jebacke rifove na novom albumu i nema veze. Quote
Simadin Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 ja sam obozavao mikine pederske apstrakcije na ranijim albumima, ali ovo samo potvrdjuje moju tvrdnju da "lyrics" klipovi useravaju dozivljaj i da u 99% slucajeva bolje da ne znam o cemu se radi u tekstu Quote
Јарослав Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 http://teamrock.com/feature/2016-08-26/opeth-s-track-by-track-guide-to-sorceress Quote
chess Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 otpadak sa damnationa za siromasne 4 1 Quote
Јарослав Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 ^ ovo ponadao sam se posle Sorceres da može ovo da bude nešto makar drugačije, eksperimentalnije, jebemligaštaveć, ali kara banana izgleda, opet će samo Grobu da se svidi Quote
Јарослав Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 to je i meni prošlo kroz glavu kad sam čuo Quote
Talvi Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 super pesma, baca na Jethro Tull Quote
[Nocturno] Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 otpadak sa damnationa za siromasne True. Quote
HUMAN Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 super pesma, baca na Jethro Dull Fixed 1 1 Quote
Osiris Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 Nidje veze sa Damnation, totalno drugi vajb. Fina je pesma. 1 1 Quote
kuruz Posted September 6, 2016 Report Posted September 6, 2016 (edited) treba da se javi član Will O The Wisp i kaže šta misli Edited September 6, 2016 by Underkuruz 1 Quote
Recommended Posts