ShinigamY Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Ovo kao da je totalno drugi bend, nikad to necu da prihvatim Ajde Heritage sam nekako i svario, ali sve nakon njega nikako, koliko god da se lozim na prog rok, metal, sta vec, ocekujem kad procitam Opeth da to bude Opeth, a ne tunjava produkcija i prodavanje muda za bubrege. Razumem ja umetnicka sloboda dza bu, al nemoj da prodajes nesto kao Opeth a to nije. 1 Quote
bradilko Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 ne moš' ti od opetha bolje znati šta je opeth, ali opet takav opeth ne mora nužno biti dobar opeth 5 Quote
azal Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 lele koji davez od albuma evo ova Era krenuli i ovi u Blue Oyster Cult worship da bi uzeli te Ghost pare Quote
ShinigamY Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Samo sto Ghost ume da napise pop pesmu i da ti ostane u glavi melodija, refren, nesto, koliko god da je cheesy i isfurano i vec smo culi, a Opeth to nije uradio poslednjih X godina Quote
Simadin Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 ja jedva cekao da se zavrsi album ta Era je jedna od podnosljivijih stvari inace Quote
Totamealand Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Wow, kakva slučajnost da je ovo leakovalo na dan kad obeležavam godinu dana od epskog koncerta u Plovdivu. Skida se, voleo bih da mi ulepša veče. 1 Quote
kuruz Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 opiši nam kako obeležavaš taj jubilej 1 1 Quote
Totamealand Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Zapravo ništa specijalno, razmenjujem linkove sa ekipom po fejsu i nostalgično gledam snimke. 1 Quote
markomrki Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Neverovatno koliko vokal lose lezi na nekim delovima koji su podjednako losi. Quote
MegaDave90 Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Preslusao sam album, i ono sto mogu da kazem da mi se jedino svidja seventh sojourn, ovo ostalo mi je slabo. Odoh da preslusam Still Life. 1 1 Quote
markomrki Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Preslusao sam album, i ono sto mogu da kazem da mi se jedino svidja seventh sojourn, ovo ostalo mi je slabo. Odoh da preslusam Still Life. Hehe, preduhitrio si me sa Still Life. Svaki mellow deo je bolji od celog ovog albuma. Quote
chess Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 ja se bacio na morningrise da kvalitetom sperem uzasan nekvalitet novog albuma 1 Quote
soul wandering Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 to klasicno palamudjenje, hoces reci ja sve odlazem da krenem, znam da ce to biti duuuugih sat vremena ili koliko vec Quote
chess Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 palamudjenje, mrsomudjenje, sve to sad sam video da sam skroblovao to bid you farewell 157 puta, znaci 26 sati sam samo tu pesmu slusao koja patetika 1 Quote
Sinjor_Fogi Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Solidan album. Ako bih ocenjivao onda 3-/5. Preslušao sam ga nekoliko puta. Naravno nije ni do kolena klasicima, ali to je bilo očigledno kad su ibacili "Sorceress" i "Will O the Wisp". 1 Quote
soul wandering Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 ubili su sav zivot u meni, JEDVA sam preslusala 1 Quote
In The Flesh Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 Mučim se i ja s albumom. Ima odličnih momenata, super svirke, ali sve u svemu imam problem da ga s uzivanjem preslušam. Era je super, Sorceress je ok, Willy O the Wisp je presladak, Brew super svirka prvih par minuta... ostalo mi ne lezi. I dalje >>> Heritage. Quote
Berliner Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 dobar je album za da se pravi dekupaz i ikebana 4 1 Quote
Lunar Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 Trebao bi Mikael kao Steven Wilson da ode u solo vode, i tako prestane da piša po zaostavštini svog benda. Pa onda nekada kada se napune baterije i povrati glad za stvaranjem, da se vrati ponovo Opethu. 3 1 Quote
23/16 Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Meni je ovo skroz ok. Mnogo bolje nego da se na silu snima nesto sto bi zvučalo kao kopija starih radova. Quote
Grobodan Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Meni iz ove perspektive Heritage i dalje najbolji iz ove nove faze jer se cuje kako se trude da probaju nesto novo i bacaju sve zivo u melting pot, bas ima svega zivog (zlobnici bi mozda rekli bacaju govna na zid pa sta se zalepi ). Novi sam tek dva puta preslusao i to bas u prolazu pa nemam jos neko misljenje, samo znam da mi je naslovnica uber catchy. 1 Quote
Lunar Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Moja prespektiva je da Heretige, Pale Communion i ovaj Sorceress nisu loši albumi. Pojavi se tu neki rif, neka pesma, neki solo koji je odličan. Ali ja ne mogu da ne budem indiferentan prema njima, iz razloga što nikako išta da mi ostane u glavi od pesama, i posle svakog(aj ne mogu da potvrdim za ovaj) nemam ni najmanju želju godinu dana kasnije da se vratim i preslušam album. I ako ima svega i svačega, ništa mi to ne zvuči tolko inspirativno da stvarno osetim da Opeth je prirodno evoulirao u ovu eru u kojoj se sada nalazi. Samim time, ne mislim da Opeth treba da se vrati zvuku koji je ranije imao. Ne verujem da bi to rešio bilo kakve probleme sa zvukom, jednostavno potrebno je da se malo pauzira, Mikael izživi svoju Camel tribjut bend fantaziju negde drugde i onda jednog dana nek dodje taj novi Opeth album koji će zvučati kao kolektivni rad sa nekim svežim idejama. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Meni je oko ovog albuma najšokantnije da je Lunar sastavio pet redova teksta sa samo jednom gramatičkom greškom. EDIT: Nema veze, našao sam još dve. Quote
Kumodraski Vo Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Preslusao sam album.. 1 Quote
Lunar Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Meni je oko ovog albuma najšokantnije da je Lunar sastavio pet redova teksta sa samo jednom gramatičkom greškom. EDIT: Nema veze, našao sam još dve. Svaka čast. Quote
Recommended Posts