Dreadful_Glare Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Sto bas im pasuje bas im je originalno i do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 ko napregne vijuge malo vise, primetice i kod emperora taj uticaj...i te kako a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadful_Glare Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Pa kolko sam ja bar slusao Emperor ima malo ali svakako mi je Opeth nekako specificniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Trpim uticaje Petera Northa vecj godinama pa ne jebem dobro kao on. Poenta. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadful_Glare Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Zajebavaj ti zajebavaj :roll: :roll: ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicksoul Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Ma meni je najgotivnija THE TWILGHT IS MY ROBE, ta jebe kevu sa uvodom -----"Unto you I whisper the wildest dreams", naravno sve su pesmice cakane E upravo je slusam. ne znam sta vise reci za njih, meni se jako svidjaju, uvjek su imali neku orginalnost po kojoj ih mozes prepoznati. Tekstovi su im takodje sjajni, a u jednom intervju je Peter izjavio, da ponekad konzumira has ili gljive da mi imao vise inspiracije u duhu stvaranja , ali da to ne koristi uvjek i da je protiv stalnog koristenja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Imam Damnation , Still Life ,Orchid, Blackwater Park, Morningrise i Deleiverence i odlicni su omiljena pesma mmi je Black Rose Immortal. Svidjaju mi se jer imaju diosta uticaja starih prog rock bandova iz sedamdesetih Lakse bi ti bilo da si rekao samo da nemas MAYH. Moze Peter da konzumira sta hoce, i dalje je glavni odgovorni za muziku Mike a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted February 9, 2004 Report Share Posted February 9, 2004 Nista, to je fenomenalna pesma i "My Arms..." fantastican album, medjutim ja sam citao recenzije o fenomelnaoj melodicnosti i talentu i cuo taj clip posle toga, a do tad nisam slusao muziku sa rezanjem. eeeee.... reži miško Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 ma opeth su baje 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 Jajjace je kada Mikael izjavio na Lamentations-u da i nije bas neki text-writer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 jok nego se kaze najace??? cuti kad ne znas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Fantasticni su,nemam reci! Pesma "My arms..." 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadful_Glare Posted February 27, 2004 Report Share Posted February 27, 2004 jok nego se kaze najace??? cuti kad ne znas...Izvini el to bila ironija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DJAVOLA^ Posted March 28, 2004 Report Share Posted March 28, 2004 MY CONFESSION.....meni najbolja pesma....riba ima savrsen glas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted March 31, 2004 Report Share Posted March 31, 2004 MY CONFESSION.....meni najbolja pesma....riba ima savrsen glas koja riba?? koja pesma? wtf? nego, svi njihovi albumi su remek dela, ne mogu ni jedan da izdvojim kao najbolji. a od pesama nekako najviše volim bleak, the moor, karma... ma ne znam, sve su užasno dobre.. a lamentations dvd je isto fenomenalan.. nego, jel neko primetio kako su na lamentations-u pojačali bubnjeve, posebno u masters apprenices? čujem da sada rade na duplom konceptualnom albumu koji će biti najžešći do sada, sa black, a ne growl vokalima jedva čekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Posted April 1, 2004 Report Share Posted April 1, 2004 Mozda i nece ispasti sve to tako dobro..ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 čujem da sada rade na duplom konceptualnom albumu koji će biti najžešći do sada, sa black, a ne growl vokalima jedva čekam Ono sto sam ja cuo je da hoce da snime album sa dve pesme od po pola sata, vrlo evil-occult tematike. Cisto sumnjam da ce nakon D&D iskustva ponovo snimati dupli album. Sto se tice black vokala, nisam cuo za to, ali cisto sumnjam da ce se nesto posebno razlikovati od ranijih, mozda ce malo da vuce na ranije radove. Isto kao sto je D1 trebalo da bude najbrutalniji ikada, pa je ipak ostao po tome iza MAYH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Pa mislim da bi bilo ql da iskombinuju. Da unesu nesto novo kao iznenadjenje tj. da vise bude necega sto se uklapa u njih same u njhov rad a da se malo pokrenu iz konstanto odredjenih deonica, i pritom da ima prizvuka koji vuce na ranije radove... njih prosto obozavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted April 2, 2004 Report Share Posted April 2, 2004 Ono sto sam ja cuo je da hoce da snime album sa dve pesme od po pola sata, vrlo evil-occult tematike. Cisto sumnjam da ce nakon D&D iskustva ponovo snimati dupli album. Sto se tice black vokala, nisam cuo za to, ali cisto sumnjam da ce se nesto posebno razlikovati od ranijih, mozda ce malo da vuce na ranije radove. Isto kao sto je D1 trebalo da bude najbrutalniji ikada, pa je ipak ostao po tome iza MAYH. da, da ja sam se zenuo, nisu 2 albuma nego 2 pesme ))) a to za black vokale je sigurno hahaha pa, ne znam da li je mayh najbrutalniji.. ma, šta god da urade, sigurno ce biti genijalno, prosto ne mogu da zamislim los opeth album?!?!? niti losu opeth pesmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Ne znam, za Deliverance stvarno ne bih mogao da kazem da odgovara onom sto su najavili. MAYH mi je ipak mnogo energicniji, da tako kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 Opeth je divan!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 ejmen tu det sestro samo jedno mi nije jasno: šta ova tema traži na avantguarde forumu?? prvo mi nije jasno šta taj avantguarde uopšte predstavlja, mogli su da otvore forum za bendove koji kombinuju više pravaca, a ne da u ovaj forum trpaju sve što ne spada u ostale. ---- sviđa mi se što momci na bini ne prave cirkus, nego sviraju normalno, i izgledaju normalno. ne nose šminku, i ne pljuju krv dvd lamentations je stvarno ostavio utisak na mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 OPET OPETH?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Tako ingeniozno... Ponovo Ponovoh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Sa zakasnjenjem... Opeth je STRASAN bend!!!!!!!!!!! Ubijaju u pojam!!!! Mikaelov vokal je najjaci na svetu, kada je u pitanju jacina i dubina!!!!!!!! Mogu da te uspavaju isprva, a onda te dignu u plafon....... fenomenalno uradjeno i osmisljeno!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts