In The Flesh Posted August 16, 2019 Report Posted August 16, 2019 Andry Stark11 hours ago (edited) The Sorceress That Refused to Sing 1 Quote
kuruz Posted September 25, 2019 Report Posted September 25, 2019 (edited) http://www.mediafire.com/file/lxe3qupi0n5mqmb/Opeth-ICV2019-By_Samaritianin.rar/file Edited September 25, 2019 by kuruz 1 Quote
Angelystor Posted September 25, 2019 Report Posted September 25, 2019 On 9/24/2019 at 7:56 AM, VoivodBG said: Ovaj Univers-Zero će morati ozbiljno da se overi. Quote
Chicken Little 420 Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 https://getmetal.club/163750-opeth-in-cauda-venenum-2019.html Quote
In The Flesh Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 Eto ga gore. Utisci nakon prvog slusanja - Htio sam da batalim poslije prvih 5 pjesama i sidjem s Opeth voza skroz, onda su naisle 2 koje su mi bile dobre (Charlatan, Universal Truth) i zadnja mi je bila ok. Ne odgovara mi ovo sto rade, nije to ta atmosfera koja ih je krasila. I dalje se skonta da je to Opeth, ali manje "AAAAAAAaaaaaAAAA" vokaliza, smorio si. Daj nesto smisleno. Obrnuću još par puta, pa da vidim oće li leći. Quote
azal Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 57 minutes ago, In The Flesh said: manje "AAAAAAAaaaaaAAAA" vokaliza, smorio si. Daj nesto smisleno. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 popularna dzajicevka Quote
In The Flesh Posted September 26, 2019 Report Posted September 26, 2019 Samo sam čekao. Trebalo bi neki colab da naprave. Quote
aRmatuRa Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Po meni, vise nego solidan album. Ovi prosli su me brzo smarali, a ovaj mi deluje daleko zanimljivije. Naravno, ovo je daleko od standarda starih albuma, ali ja ni ne ocekujem tako nesto. Poslednji vau Opeth album, po meni, je Damnation. Sve posle toga mi je manje vise mjeh, ka vise nego solidinim albumima. 1 Quote
Towards The Inevitable Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Na prvo slušanje, možda i najbolji post-growl album Quote
Face Of Melinda Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Kao sto sam mislila ovo ce biti antalogijski album... Opeth su konacno pronasli svoj prog rock zvuk! Prvi put da slusam album i da kontam ok to je uticaj 70ih sa modernim omazom zvuka koji je zapravo autentican za Opeth... Prvo sam uzela da preslusam svedsku varijantu da bih iskljucila lirike iz glave i fokuriala se na mjuzu, onda sam dopunila sa engleskom verzijom... koje uzivanje za cula covece! jesam die hard fan Opeth-a ali kapiram pravac i zvuk kojem teze, i ova ploca je bila test da li ce konacno naci svoj zvuk i da... nasli su ga... Za sada imam tako lep flow pesama kroz album ali bih izdvojila muzicki The Garroter- gitare, solaze jazzy momenti od pocetka do kraja ❤️ Ljudi kada cete vise prestati da ocekujete stari Opeth zvuk? To se desiti nece hahaha Sustina je sagledati dalju evoluciju zvuka i ideja, ako vas to ne radi move on... ima toliko mjuze da mozete pustiti sebi na slobodu 😄 1 Quote
In The Flesh Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Ma da, antologija samo takva. Move over 21st Century Schizoid Man. Niko ovdje ne ocekuje stari Opeth, doc. Da sad odsviraju opet MAYH, prvi bih rekao da se ponavljaju. Samo ne vidim smisao u sviranju necega sto je odsvirano 10000 puta prije 50 godina, pogotovo ako si imao nesto originalno. 5 Quote
Face Of Melinda Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Pa u tome je fora, sto su pronasli svoj zvuk... koji niko nije svirao haha Quote
Grobodan Posted September 27, 2019 Report Posted September 27, 2019 Da li je ovo na pomolu nova forumska Heritage diskusija? Sure hope so. Nego koja se verzija slusa, eng ili swe? Mikael rece da je originalna na maternjem. Quote
azal Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 nastavlja se Mikaelova saga "kupio sam sve 70s prog ploce druge i trece lige sto ima da se kupi na ebayu pa sad moram svoje da snimam. " ima nekih tvrdjih momenata i ponekad neki riff za koji mozes da se uhvatis ali uglavnom se nastavlja ista prica Mika's meandering prog noodling. ponekad zvuci kao jedna dosadna pesme koja staje pa krece staje pa krece, nista nije fluidno, sve ideje su nabacane. sto bolje peva i sto se vise trudi oko pevanja to su mu bezveznije melodije. jedino sto mogu da pohvalim je zvuk orgulja. Quote
Koroviev Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 Dosadno je ovo. Nesnosno dosadno. 1 Quote
Angelystor Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 Cute mi je kako se svi ovde potajno nadaju nečemu od novog Opeth albuma u 2019. godini. 1 Quote
Totamealand Posted September 28, 2019 Report Posted September 28, 2019 Dosta čujem utiske od ljudi kako im je album dosadan, što me baš čudi. Ja sam tek dvaput stigao da preslušam album, nikako da stignem da ga pustim opet, ali imam gomilu deonica koje jedva čekam da čujem ponovo. Svašta mi je ostavilo utisak. 2 Quote
chess Posted September 29, 2019 Report Posted September 29, 2019 Preslusao sam ga, jedva, ubrzavao sam pesme koliko su me smarale... mozda me najvise boli to sto su toliko bili dobri sa tim tranzicijama u pesmama a ovde je to sve uradjeno kriminalno, nista ne tece kako treba... dosadno u picku materinu. Quote
Recommended Posts