Baal Posted July 27, 2005 Author Report Posted July 27, 2005 Nov Opeth je krajnje zlo. Veoma zanimljiv album, definitvno ne leži na prvo slušanje. Clean vokali su malo izmenjeni, a klavijature su odrađene savršeno. Quote
BodyRemover Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 ??? i jos ??? mislio sam da je mnogima to najocekivaniji album godine i sad kad si ga skino kazes tri recenice koje nista ne znace? poz Quote
Baal Posted July 28, 2005 Author Report Posted July 28, 2005 Iskreno me mrzi da kucam.. Imam pametnijih stvari da radim.. Later. Quote
BodyRemover Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 (edited) mene mrzi da menjam potpis. (iako mi se independor vec zalio, izvini bracala ). poz Edited July 28, 2005 by BodyRemover Quote
D E F L O R A T O R Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 hahahha ovo lici na onog lika sto svira sa venzekom a neznam sto sam ja tako zanimljiv to mi kazu i sve cure kad ih deflorisem kazu e D E F L O R A T O Re ti naj zanimljivije deflorises?!>>1!! Quote
gruban Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 a neznam sto sam ja tako zanimljiv to mi kazu i sve cure kad ih deflorisem kazu e D E F L O R A T O Re ti naj zanimljivije deflorises?!>>1!! In the quiet words of the Virgin Mary... come again Quote
GEORGE_SOAD Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 jel ste slusali ghost reveries,kakvi prelazi , svih osam pesama me odusevljavaju Quote
Fiery Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Bas preslusavam, veliko iznenadjenje. Ovo je album od kog nista ocekivao nista novo i posebno sto Opeth nije vec uradio, ali su uspesno pokazali da nisam bio u pravu. Napredak i promena, ali i dalje ostaje Opeth smek. Ono sto je meni najvise zapalo za oko je vise "klasicne" progresive uz nesto manje depresivnu ili mracnu atmosferu, kao sto se i moglo ocekivati. Vse v vsem, ful dobro. Quote
KRANG Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 mislio sam da je mnogima to najocekivaniji album godine i sad kad si ga skino kazes tri recenice koje nista ne znace? rekao je sve sto treba mene su mozda po prvi put uspeli da stvarno iznenade.. ovo je verovatno njihov najbolji album slusam ga na plazi po ceo dan.. Quote
Shores Of Antartica Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 odlican je novi album Evo ga bas slusam. I will sleep this one out Quote
Kent Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Evo ga bas slusam. I will sleep this one out znao sam da je sranje... Quote
KRANG Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 haha.. ukinuli opeth forum na ultimatemetal.com zbog davanja torrent linkova za album. album neću dalje ni da komentarišem, jer me i onako niko ne shvata ozbiljno kada kažem nešto kao "najbolji album ikada", a upravo mi se to mota po glavi.. Quote
Apeiron Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Jaoj, kako fucking mocno zvuci ovaj album!!!!!! Produkcija bubnja - bolju nisam cuo ne pamtim (uopste, produkcija je savrsena)! Growl predobar, odnos zescih-laksih delova savrseno izbalansiran, progressive metala na sve strane!!! UDARAC!!!!!!!!!!!! Quote
KRANG Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 aposolutno se slažem. nego, ima li ovde roadrunner diskovi da se kupe..? 30.8. izlazi. a kakve su samo priče kružile za ovaj album pre par meseci... čoveče, ne znam koja je bolja pesma!! 1. Ghost of Perdition. skoro tipična opeth pesma sa deliverance, bwp, ali sa velikom promenom u clean vokalima koji nikad bolje nisu zvučali, i neverovatnim melodijama, i mnogo kompaktnijom celinom nego pesme na deliverance.. kad sam je čuo prvi put, odmah mi je ušla u top3 opeth pesme. 2. The Baying of the Hounds. još jedna 10+ minutna pesma, sa donekle stiven wilsonovskim clean vokalima.. klavijature ovde posebno sijaju, kao i mike.. a kad sam ovo čuo, odmah mi je i ona ušla u top3 opeth pesme, tako da su u te top3 bile već 2 sa ovog albuma 3. Beneath the Mire. prvo veliko iznenađenje.. skoro orijentalni riff koji se provlači kroz celu pesmu.. potpuno atipična pesma za opeth. ova me je oborila sa nogu.. pesma je apsolutno savršena.. traje nekih 8 minuta, i priča o top3 opeth pesme se i ovde ponavlja. 4. Atonement. remek delo progresivne muzike, koje bi, da je bilo na damnationu, dodalo celu jednu klasu u kvalitetu. neverovatna pesma. predivna melodija i nikad bolji akrfeldt.. sad sam već bio siguran da je ovo najbolji opeth album ikada. ove prve 4 pesme su bile i najbolje koje je opeth ikada snimio... a tek onda dolazimo do zanimljivog dela.. mrzi me sada, ostale 4 pesme ću komentarisati kasnije. meni je opeth najbolji bend na planeti trenutno, a ovaj album je ubedljivo najbolji opeth album.. jednostavna posledica toga je da mi je ovo najbolji album koji sam ikada čuo.. ni manje ni više. hail per wiberg! svaka čast.. i bow my head to this masterpiece Quote
KRANG Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ne brini, nisi jedini koji tako plitko razmišlja.. ovde sve vrvi od takvih kao ti, sa psihologijom dvanaestogodišnjaka, koji su sebe definisali kao osobe koje slušaju ono što niko ne sluša. kad se samo setim ulvera.. haha Quote
Fiery Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 (edited) Ha ha ha! Oh gosh that's funny! That's really funny! Do you write your own material? Do you? Because that is so fresh. You know, I've, I've never heard anyone make that joke before. Hmm. You're the first. God what a clever, smart girl you must be, to come up with a joke like that all by yourself. That's so fresh too. Any, any Titanic jokes you want to throw at me too as long as we're hitting these phenomena at the height of their popularity. God you're so funny! Edited August 7, 2005 by Fiery Quote
Misantrophil Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 jer ce biti kod nas da se kupi original novi Quote
Recommended Posts