marcoman Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 shitstorm!!! www.shitstorm.com Welcome to Shitstorm.com This domain name is pertpetually on sale. Feel free to make an offer. Eto prilike Quote
Kent Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 eto prilike: www.shitstorm.com Welcome to Shitstorm.com - a site dedicated to new generation Opeth fans hosted by Krang Quote
KRANG Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 oko metalstrorm rangiranja: da, posetioci sajta ocenjuju. volim i ja vas Quote
Fiery Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 najbolji intervju sa mikaelom ikada, rađen kod njega kući, preveden sa švedskog i postovan na forumu I go out into the foyer and put on my shoes. From the bathroom I hear a steady, never-ceasing sound. It’s not a ghost, Just the world’s largest bladder playing a symphony. Moze li neko da bude veci nerd od ovoga? Quote
KRANG Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 može, naravno. evo, postovao je odmah iznad mene. Quote
Sinstrel Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Jel ste spominjali do sad spot za Grand Conjuration? Sad ga pogledah, nije los. S obzirom da je prvi i jedini (do sad) ili mozda nije?! Quote
GNARK Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 (edited) spot ima priču... ona riba je u detinjstvu sexualno zlostavljana od matorog lika, koji zbog toga oseća ogromnu krivicu (koja se manifestuje njegovim mučenjem od strane gej zoro lika) jer je devojka očigledno zbog pretrpljene traume završila u ludnici (odatle med.. sestra).. pravo ludilo sinstrel sisetino debela (što si mi dao warn) evo ti LINK, obavezno klikni na njega.. Edited September 15, 2005 by GNARK Quote
Ivan_Creed Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Nije lepo. Since Slipknot? New mJetal? Razumeo bih da se radi o Agro projektu, ali oni tako pricaju o O5H-u, covJece... E moj niggaz... Usher 4 Life! Quote
GNARK Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 a i ti me razočaravaš svojim bezumljem. valjda vidiš da je neko fotošopovao ovo Quote
Sinstrel Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Jel ti znas da se kaznjava trajni banom dupliranje naloga? Kontam da se KRANG pronasao u toj devojci pa zato sere po forumu. ---- Ovu pesmu su btw svirali na Szigetu. Quote
GNARK Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 uuuu.. sad si me uplašio. da nećeš da me trajno banuješ, a? hahahaha stvarno si pajser Quote
Sinstrel Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Ma bas me briga da se zamlacujem sa tobom, nisi zanimljiv. Celo vece se izdrkavas po forumu i meni teras inat... i ja sam kao pajser. Pa dobro, onda si ti kreten ako sam ja pajser. Sinstrel: Quote
GNARK Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 ok.. izvini što sam ti povredio osećanja. Quote
Sinstrel Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Slomio si mi moj heartagram... GNARK bas si KRANG. Quote
Ivan_Creed Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 a i ti me razočaravaš svojim bezumljem. valjda vidiš da je neko fotošopovao ovo Ne vidim. Quote
Wendigo Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Nemam reci... novi album je fenomenalan, po picki, jebe keve! Definitivno upada u svetu trojku najboljih ostvarenja u zadnjih deset godina: Opeth - Ghost Reveries Orphaned Land - Mabool Pain Of Salvation - Be Quote
Baal Posted September 18, 2005 Author Report Posted September 18, 2005 Zadnjih deset godina? Brate.. Ne da si lupio.. Quote
Wendigo Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Sto sam lupio? Znam jako dobro sta sam napisao. Naravno, taj izbor je po nekom mom ukusu, i ne moraju drugi da se sloze sa tim. Quote
Baal Posted September 18, 2005 Author Report Posted September 18, 2005 Naravno, poštujem tuđ ukus, ali ipak, da su top 3 izdanja u poslednjih 10 godina ne mogu da se složim. Pogotovo što ovo nije najbolji album Opeth-a. Quote
Recommended Posts