Defunctus Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Mislim da nije bio Mikael, vec Daniel is PoS-a. Joj jeste!!! Kad sam procitao ovo sto je Mikael rekao,nesto sam umislio da je on rekao i ono za lane u BV-u.Koji sam ja kreten... Quote
crusader84 Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Preetpostavljam da vas ne interesuje mogućnost da Opeth svira kod nas... Aaaaaaa, interesuje vas... U tom slučaju, bacite se na glasanje!!!!!!!!! http://www.legacy-promotion.net Quote
Buddha Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 kakve veze ima glasanje? stvar je u prostoj racunici. koliko kostaju - i koliki mora da bude broj ljudi da bi se to isplatilo. podrzavam ideju, ali sumnjam da je ostvariva. Quote
Misantrophil Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 skupi su oni ali ako ih legacy dovede imam da im dignem spomenik HOCEMO OPETH Quote
gavrosaurus Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Da li jos neko misli da je "Ghost Reveries" cista genijalnost? Usudicu se da kazem da je bolji i od samog "Blackwater Park" ... Hm, ako je uopste moguce da je nesto bolje od "Blackwater Park" ... Slusam svaki dan ponesto od Opeth i uvek mi se slusa ... Uzas, svaka 3 dana ih brisem pa vracam u mp3 player ... Quote
Misantrophil Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Meni je ipak Blackwater park neprevazidjen a ovaj novi je odlican mada mi nije omiljeni Quote
Sugar Overdose Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 erm,ja jako wolem opeth,ali ne znam zashto,nikad nisam preslushala ceo ghost reveries... erm,pokushatju,neshto mi se nikad nije dalo. a najwishe wolim blackwater park i stil life Quote
Frizzle Fry Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 obavezno preslushaj ceo Ghost reveries,album je fenomenalan! brutalna melanholija...xexexe! Quote
~ ت ~ Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Kakav, ali kakav bend. Bleak i Bleak i Bleak Živim za ovu grupu :) :) :) :) :) Nešto neverovatno. Čisto da malo zaživi theme... Ali, ono predivno smirenje u Blackwater Park-u počev od 02:40... Iznova i iznova me oduševljavaju :wub: Quote
heroinchic Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 o5 ovaj opeth; dokle bre vise? Quote
Shuma Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Jedna od retkih produktvnih muzickih metal grupa,svaka cast na harmoniji! Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 A sta kazete na Isolation Years? Kakav patos... Quote
Elessar Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Da li jos neko misli da je "Ghost Reveries" cista genijalnost? Usudicu se da kazem da je bolji i od samog "Blackwater Park" ... Hm, ako je uopste moguce da je nesto bolje od "Blackwater Park" ... Slusam svaki dan ponesto od Opeth i uvek mi se slusa ... Uzas, svaka 3 dana ih brisem pa vracam u mp3 player ... Meni nije bolji od Blackwater Park-a, ali bih ga svakako svrstao u najbolje, sa Still Life i Damnation. Naravno, po svom ukusu. Ghost reveries je pravi dokaz da Opeth napreduje sa svakim novim albumom, sto se svakako mora ceniti. Atonement i Reverie/Harlequin forest su i najomiljenije, sa Isolation years. Medjutim, na Opeth-ovim albumima ja ne umam da nadjem losu pesmu, pa cak ni pesmu koja mi se ne svidja. Sjajan album! Quote
Prisoner of Dreams Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Ja sam se u njih zaljubio sa Blackwater Park, od tad ih slusam i zato mi je taj album najomiljeniji. Ali i ostali su genijalni, stvarno genijalni. I tako emotivni. Jedan od najkretivnijih bendova u metalu poslednjih godina. Quote
Misantrophil Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 I moj prvi njihov album je bio Blackwater park i dalje mi je on omiljeni a na drugom mestu mi je damnation.Novi album je fenomenalan ali kazem Blackwater park mi je ipak najbolji.Inace slazem se Ellesare nema lose pesme OPETH je najaci! Quote
Rüzgar /değişik/ Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Jeste Blackwater Park vrhunski, ali je meni ipak najbolji My Arms, Your Hearse Quote
Misantrophil Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Damnation je stvarno predobar voleo bi kad bi opet napravili album u slicnom fazonu Quote
Salvation Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 (edited) Da li ce neko da me ubije ako kazem da ne smatram da im je Blackwater Park vrh? Moj omiljeni je Morningrise iako ima ocajnu produkciju..kad bi samo izdali opet sa mnogo boljim snimkom (gde bubnjevi ne zvuce kao limenke a bas kao neka buka u pozadini) bio bi to definitivno njihov najbolji album, po meni. Sto se Ghost Reveries-a tice album je vrh, i bolji od Deliverance-a sigurno (mada ne od albuma koji bi Deliverance bio da je izasao kao jedan album zajedno sa Damnation-om kako je bilo planirano) ali me STRASNO nervira poslednja stvar. Ne uklapa se uopste ni tematski a ni muzicki, i iskreno mene smara pomalo. A Mika je izjavio da je stavio samo zato sto je njemu bas super pa mu bilo zao da ne stavi. Mislim ok, super.. ali cemu praviti konceptualni album ako ces na kraju da stavis stvar koja nema veze sa pricom tog istog albuma i stavljena je tek tako?? Da ne pricam da od Hours of Wealth/Grand Conjuration nema boljeg nacina da se zavrsi album Sem toga, super album zaista, ali voleo bih kada bi se vratili danima "My Arms, Your Hearse" kada su zaista od pocetka do kraja albuma imali koncept i pesme su se nastavljale tematski jedna na drugu. Mozda je samo neki moj trip, ali to je bilo super! *edit* Aa vidim neko je vec prokomentarisao Isolation Years.. prosvetli me Srdzane ja ne kapiam kakav je pathos, iskreno Edited December 24, 2006 by EldrichKnight Quote
Vincent Hess Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Ja te necu ubiti Damnation je najveca perverzija Quote
^Suicide_Pony^ Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 u pozitivnom smislu, nadam se. Quote
gavrosaurus Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 2007-01-01 Mikael has started writing for what is supposed to be the 9th Opeth record and is also working on a as of yet unnamed side project. Quote
Recommended Posts