In The Flesh Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 pa ono, nije da se nesto isticu tehnikom a nije ni da su nesto progresivni u klasicnom smislu ne isticu se ni Pain of Salvation nesto tehnikom,a nije ni da su progresivni u klasicnom smislu,pa ih eto na progressive Quote
Wendigo Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 pa ono, nije da se nesto isticu tehnikom a nije ni da su nesto progresivni u klasicnom smislu ne isticu se ni Pain of Salvation nesto tehnikom,a nije ni da su progresivni u klasicnom smislu,pa ih eto na progressive What the fuck!??? Quote
Bata Trokrilni Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Opeth je jedan od najprogressive bendova. Samo što imaju i taj death element, što mnoge zbunjuje. Quote
SAMSA Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Pa kako mogu biti naj progressive kad imaju death element??? Btw, više crpe uticaje iz prog rocka nego iz prog metala. Quote
Bata Trokrilni Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 A kako može Evergrey biti progressive, kad su više heavy? Ili Nevermore kad su thrash. Quote
DragonHeart Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 A kako može Evergrey biti progressive, kad su više heavy? Ili Nevermore kad su thrash. Kako si ti opterecen zanrovskim odrednicama. Slusaj muziku i uzivaj! Quote
Bride Of Darkness Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 (edited) A kako može Evergrey biti progressive, kad su više heavy? Ili Nevermore kad su thrash. Jaoj, nemojte više o odrednicama, za ime svega. Dosadiste i Bogu i narodu. Prince Of Darkness, kad znaš žanrove tako dobro, na osnovu čega je Evergrey više Heavy??? Samo nemojte da mi Opeth dirate, sve će biti OK. Živjeli. Edited April 5, 2007 by Mistress Of Night Quote
hand banana Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 (edited) čoveče, ovaj forum mi je zgadio toliko bendova Edited April 5, 2007 by hand banana Quote
In The Flesh Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Jaoj, nemojte više o odrednicama, za ime svega. Dosadiste i Bogu i narodu. Prince Of Darkness, kad znaš žanrove tako dobro, na osnovu čega je Evergrey više Heavy??? Samo nemojte da mi Opeth dirate, sve će biti OK. Živjeli. Amen to that! Quote
MudriPanj Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 čoveče, ovaj forum mi je zgadio toliko bendova e majke mi. Quote
In The Flesh Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 čoveče, ovaj forum mi je zgadio toliko bendova zasto ti je zgadio bendove?ovdje nema nikog osim nas pilica...mi treba da ti se zgadimo Quote
Bride Of Darkness Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 čoveče, ovaj forum mi je zgadio toliko bendova Ccc, je li ti se i Opeth zgadio? Quote
Bride Of Darkness Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 visi ti sisa Tebi kao smeta? Quote
Baal Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 Jel' si se ovo slikala na WC šolji? Quote
Bride Of Darkness Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Jel' si se ovo slikala na WC šolji? Aaaa, vrh fora, to me i "dragon heart" pitao. Quote
In The Flesh Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 davali su sinoc na MTV Adria Ghost Of Perdition sa nekog festivala...punih 15 minuta ukupno sa nekom Michaelovom pricom u najavi..rasturili su!! Quote
Nilaya_Naamah Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 tema je opeth ili sise ili vc solje ili toalet papir ili............. Quote
markomrki Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Opeth naravno, ali sise ne mogu da izbacim iz glave. Quote
Recommended Posts