markomrki Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 sta se desava sa ovom grupom kad ce taj album vise u kurac?! Quote
Misantrophil Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Polako,bolje i da kasne sar izbacivanjem al da bude dobar. Quote
Rock_N_Roll_Nigger Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 haha neznam dal mugo uopshte bolje bit. Sa svakim novim albumom su postali bolji i bolji (mada im je sav rad genijalan)...nadam se da nece ovde usrati! Quote
Guest Dildo Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 peter lindgren napustio opeth nakon 16 godina. jako tuzna stvar za sve ljubitelje. zamena- frederik akesson - ex ArchEnemy akerfeldt kaze da je taj gitarista medju prva 3 u swe prema tome ne trebamo da placemo ali ipak ja sam toliko navikao na peterov prefinjeni zvuk pa mi se cini da nijedna promena ne moze biti na bolje.... Quote
KinSlayer Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 peter lindgren napustio opeth nakon 16 godina. jako tuzna stvar za sve ljubitelje. zamena- frederik akesson - ex ArchEnemy akerfeldt kaze da je taj gitarista medju prva 3 u swe prema tome ne trebamo da placemo ali ipak ja sam toliko navikao na peterov prefinjeni zvuk pa mi se cini da nijedna promena ne moze biti na bolje.... Old news! Citaj malko prethodne strane... Quote
°°Džoca°° Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Mozda nekoga mrzi da lista unazad, a nije cuo vest Cekamo album... Quote
gavrosaurus Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Стварно је део који почиње на 10:00 у песми "Reverie/Harlequin Forest" једноставно предиван! Quote
Face Of Melinda Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Vala to je prva pesma sa albuma koja me je osvojila na prvo slusanje... deo od 7:19 volim kada covek peva, ima sto se mene tice divnu boju glasa, samo se nadam da je nece grolovanjem upropastiti... Quote
gavrosaurus Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Лик је сјајан у сваком смислу, ван сваке сумње. Мени се његово чисто певање више допада него growl, баш је сањиво, има неки заводнички глас (не у еротском смислу, наравно!), има примамљив глас, заиста, онај тип певања који би могао да слушам сатима, лепа боја гласа, свакако. Опасан лик. Нахвалих га прилично, је ли тако? Доста му је за сада. Радујем се новим стварима јер "Ghost Reveries" обожавам, у тоталу. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 (edited) На албумима "Blackwater Park","Still Life" и остали,увјек се издвоји балада,коју он отпјева без гровла,лик дефинитивно има љепши глас кад пјева онако са емоцијама,али добро,не знам како би се дефинисали кад би правили само баладе,али се по томе издвајају од других бендова,имају гровл,али то је ГровЛ са СтиЛом Edited September 7, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
Angelystor Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Swedish metallers OPETH have issued the following update: "A memorable evening for any OPETH fan took place on September 8th and 9th at the notorious Anchor Bar in central Stockholm, Sweden. Martin Mendez (bass), Axe [Martin Axenrot; drums] and Fredrik Åkesson [guitar] played a full-on heavy metal cover set fronted by Mats Levén [KRUX, ex-YNGWIE MALMSTEEN, THERION]." The group's setlist was as follows (in no particular order): 01. Fast As A Shark (ACCEPT) 02. Disturbing The Priest (BLACK SABBATH) 03. Mob Rules (BLACK SABBATH) 04. Hole In The Sky (BLACK SABBATH) 05. Welcome Home (KING DIAMOND) 06. Welcome Home (Sanitarium) (METALLICA) 07. Painkiller (JUDAS PRIEST) 08. Victim Of Changes (JUDAS PRIEST) Znachi, nishta mi ne bi smetalo da prisustvujem ovakvoj "opeth" svirci ladno dva welcome homea...ovo mora se nabavi na nekoga bootlega.. Quote
Anarki StarScream Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 А ако би певао више цлеан? Jok, ova kombinacija je super. Ima lik mnogo jebozovan growl. Quote
niking Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 mislim da sasvim dovoljno peva Quote
Buried in Smoke Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 ovo mi je jedan od posebnih bendova, stvarno ih je uzitak slusati... blackwater park i damnation su mi favoriti... predobra atmosfera,a mike ima predobar glas! Quote
Southern_Marshall Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Mrzi me da listam shta ste pisali,ali ako neko nije postavio evo vam: Behind the Ghost Reveries: A Documentary [37:54] - bonus DVD video Download (avi/XviD/30kbps/640x480/244Mb) http://uploaded.to/?id=38tsnz Quote
SilentMan Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Behind the Ghost Reveries: A Documentary [37:54] - bonus DVD video Download (avi/XviD/30kbps/640x480/244Mb) http://uploaded.to/?id=38tsnz Hvala za link! Lepa stvarcica... Quote
VladanMorten Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 meni je orchid odlican, a i blackwater i ghost...pa onda ostali Quote
BIBER Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Ja sam ipak za prva dva paonda ostali.... Mike-u je bolji clean od growla!!! Quote
cist Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Ja sam ipak za prva dva paonda ostali.... Mike-u je bolji clean od growla!!! Ali bez njegovog growl-a Bloodbath ne bi bili ni blizu onoga sto su danas... Quote
Face Of Melinda Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 overite ovo, meni je bilo ql Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 I sta sada ja da kazem Svi albumi Opeth-a su dobri(citaj-odlicni) Ali moram da izdvojim Blackwater Park i My Arms Your Hearse Moram da priznam da me je,kada sam prvi put cuo i poslusao,i Damnation prijatno iznenadio-ono kako ze kaze zaista je odlican iako zvuk nije "tvrd" Quote
Face Of Melinda Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Pazi valjda to ide sa godinama Nije vazno da li je zvuk tvrd ili ne, vec da li je kvalitetan. Meni sve sto oni rade je fenomenalno i poenta je kada god ih cujes sta god da sviraju prepoznaces ih i reci "da, ovo je opeth" Najbolji trash ever... bilo pre par godina dok sam gledala na Vh1 emisiju valjda se zove Fab to flab. I dok su se ribe i tipovi mucili da smrsaju u pozadini je isao Opeth pesma sa Damnation-a, ne mogu da se setim koja, ali eto opeth izvan svih granica Quote
VladanMorten Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 imaju i dosta dobre balade ,hours of wealth,atonement,isolation years,hope leaves... Quote
Recommended Posts