Jump to content

Opeth

Baal

Recommended Posts

Covece, nije da se ja plasim heavy stvari.. ali kad si vec pomenuo Deliverance u tome i jeste poenta... ovom albumu zestoko fali neki Deliverance-ovski rif.. problem sa Heir Apparentom je sto taj rif meni ni izdaleka nije dovoljno jebozovan i pre je u rangu nekog proseka kao Wreath nego Deliverance-a ili BWP-a (pesama, ne albuma). Stvar za heavy rifove spasava Lotus Eater ali ipak ne mogu da se otmem utisku da mi dosta tvrdjih delova u Heir Apparentu deluju uradjeni preko kurca da se smire oni koji bi se inace zalili sto je album prakticno novi Damnation. Having said all that, i dalje drzim da je album fantastican.

u potpunosti se slazem sa ovim

embarrassed-chimpanzee.jpg

ооооооооок............. :) ово није било потребно........али хајде...... :) људски ме је насмејало :)

хахахахахахахааааахахахахахаааа!!!! :):):):):):):):):):)

:(

Ubise coveka... Svako ima svoje ideje i razmisljanje, on na najnormalniji nacin izlaze svoje. To sto neko ne slaze,e jbg sad...

тако је... а још када би то применио на мени.... него што стављаш мајмуна... :)

хахахахахахахахахааа

Izvinite sto tek sad ulecem u raspravu onu sto je ranije pokrenuta i zanemela.

Opeth nema puno experimentnosti u njemu, a jos manje avangardnosti.

Opeth je Death metal, koji koristi ciste vokale, poduze rifove i akusticne delove i prelaze. Naci to ga cini Progresivnim Death metalom i nicim vishe.

Osim jedino Morningrise i Orchid koji osim taga progresivnog death metala moze da stoji i Melodic Death metal. Naravno Damantaion je Pregresivni Rock.

Inace u svakoj pesmi Mikael je barem rekao jednu stvar povezana sa Sorrow-om kao naprimer See of Sorrow, endless sorrow itd.... i ponovo imamo Mikaelovo pevanje unazad kao na By the Pain I see in others. :)

Inace nenormalan broj dobrih albuma je do sada izaslo u 2008-oj a jos brdo treba da izadje, ko zna mozda mi Watershed neudje u top za 2008-u. :) Samo da izadje Gojirin novi album i zajebe Opeth XD .