Jump to content

Recommended Posts

Posted
Najzad prikladno vreme za Opeth: kisa ! Mislio sam da ce mi celo leto proci bez njih !! Jos malo pa ce jesen !

ma i ova kiša je već smorila... koliko god ti voleo opeth

Posted
pa ne znam baš.. npr. morningrise je savršen album. kako nešto može biti bolje od savršenog?

i niko nema blackwater bonus?

imam ja.

zauzvrat Lamentations dvd icon_biggrin.gif

Posted

u.. mnogo ti tražiš. mogu da ti dam 3 divxa, uključujući i taj iz studija.

btw, baš sam sad na netu našao do jaja melodiju za telefon sa temom iz "deliverance"-a.

Posted

primetila sam jednu stvar: koliko god u kst-u vrteli 'bleak' (jedinu njihovu pesmu koja se tamo moze cuti), nikada nece postati izlizana kao npr. slayer-ova 'seasons...'. neverovatan bend. toliko su uradili u muzici da cak i ne moze objektivno da se prica o tome. i kad je kishovito, i kad je suncano - uvek Opeth!

cekamo novi album!

Posted

bleak je pjesma pomoću koje sam se i naložio na opeth icon_da.gif nema šanse da smori! slušam je tri godine non-stop i nikad dosta orangelistening.gif odlični rifovi i melodije, fantastični akustični dijelovi i mikaelovi vokali... magija ba! icon_smile.gif

Posted

ja seljak stavih topic o ovom DIVNOM DIVNOM bendu na Doom metal...wtf

anyway....Harvest je meni vrhunska stvar..Black rose immortal,credence,Face of Melinda,Deamon of the fall,April Ethereal.....ma sve su im pjesme namrtvo dobre icon_smile.gif...

Posted

uh.. daj skrati malo taj potpis.. ide mi na živce wallbash.gif

btw, sad gledam neki intervju sa njima, i mendez i lopez kažu da im je najbolji film svih vremena "crna mačka, beli mačor" od kusturice. zanimljivo?