Andrija Smith Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 ...A Beograda nigde... Kako bi dobro bilo da dodju... Quote
markomrki Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Pa evo pogledaj gde je najblize mesto gde sviraju i sam ces da skapiras koliko nije isplativo, a posebno sad kad su svi u minusu. Malo mi je tesko jer jebi ga od mnogih velikih grupa koje su obelezile poslednjih 10 15 dina jedino njih nismo gledali Quote
KinSlayer Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Ako neko jos uvek nema... Opeth - Watershed [2008] Special Edition 320kbps 01 Coil 3:10 02 Heir Apparent 8:50 03 The Lotus Eater 8:50 04 Burden 7:41 05 Porcelain Heart (?kerfeldt, ?kesson) 8:00 06 Hessian Peel 11:25 07 Hex Omega 7:00 08 Derelict Herds (?kerfeldt, Wiberg) - 6:33 09 Bridge of Sighs (Robin Trower cover) 6:00 10 Den ständiga resan (Marie Fredriksson cover) 4:12 http://rapidshare.com/files/121652343/Opet...ediaR.part1.rar http://rapidshare.com/files/121661649/Opet...ediaR.part2.rar Quote
thrash forever Posted August 1, 2008 Report Posted August 1, 2008 Nema tu pravila i granica u izražavanju, nek ima i klavira i akustike, nek ima i balada i šapata, jednostavno, rekoše negde, outstanding band, malo izvan granica, čini mi se, malo ozbiljno zamišljeno i zahtevno za slušanje štivo, nije za lagano ispiranje ušiju uz pivo, više liči na rituale, više liči na koncepciju starih rok bendova ali u superagresivnom zvuku, nego što bih im mogao nalepiti bilo kakvu žanrovsku etiketu u pokušaju da nekome u dve reči kažem šta je ovo. Rizik da zvuče dosadno uspešno pobedjuju veoma dobro osmišljenim aranžmanima. Novi album ima vrlo vrlo agresivne deonice, Ghost Reveries možda i najjači, ali moj favorit definitivno jedna balada, Benighted. Mnogo dobra muzika. Quote
thrash forever Posted August 3, 2008 Report Posted August 3, 2008 Nachtmystium idu s Opeth na tour Ah, taj drugi bend uopšte ne poznajem, ali bih baš voleo da gledam Opeth, ovde naravno. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Jednom davno sam u momentima dokolice preveo pesmu Opeth-a In myst she was standing Evo ga i nemojte da se smejete U izmagalici stajala je ona… Sedam kamenova pored puta Ispod gledajućeg oka jeseni Iskrivljeno drveće ispred se pruža Poruku vetra prenoseći Sa promrzlim rukama jašem uz zvezde... Besno je vetar hujao Mom vrancu davajući polet Oblaci što zaklanjahu mesec Sijahu svetlost belu... Pored jezera prolazeći što ga znam dobro Blizu sam....ali ipak daleko tako Dolazim... Vidim senku njenu što u tami stoji Poput noći koja kao dan da čeka Tiho stoji smejući se prisustvu mom Svetlost jedina je sveća crna Probija se tama Sveća dok se gasi U ruci hladnoj njenoj I poput duše usamljene Nestaće polako... U noći je dodirujem I krv mi se ledi Dolazeće zore,nadahnut Poljubac pomračenje koji donosi I progovori ona Zauvek i jednom Hladno mi je tako... U izmaglici mesečinom posutoj Stajala je ona... Quote
_powerslave_ Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Odlichan tekst, shto bi bilo smeshno... Quote
Lunar Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 @Yakuza: Osecam ovo pevash kad si pijan XD . Quote
Guest Pit Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Jebote,ko je ovaj prvi lik u jakni sa kratkom kosom?! Kakva nakaza! Quote
Josif Visarionovič Posted August 13, 2008 Report Posted August 13, 2008 Pa i pevach jbt gledaj ga.Izgleda ko notorni alkoholicar Quote
Fapril ethereal Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Jednom davno sam u momentima dokolice preveo pesmu Opeth-a In myst she was standing Evo ga i nemojte da se smejete U izmagalici stajala je ona… Sedam kamenova pored puta Ispod gledajućeg oka jeseni Iskrivljeno drveće ispred se pruža Poruku vetra prenoseći Sa promrzlim rukama jašem uz zvezde... Besno je vetar hujao Mom vrancu davajući polet Oblaci što zaklanjahu mesec Sijahu svetlost belu... Pored jezera prolazeći što ga znam dobro Blizu sam....ali ipak daleko tako Dolazim... Vidim senku njenu što u tami stoji Poput noći koja kao dan da čeka Tiho stoji smejući se prisustvu mom Svetlost jedina je sveća crna Probija se tama Sveća dok se gasi U ruci hladnoj njenoj I poput duše usamljene Nestaće polako... U noći je dodirujem I krv mi se ledi Dolazeće zore,nadahnut Poljubac pomračenje koji donosi I progovori ona Zauvek i jednom Hladno mi je tako... U izmaglici mesečinom posutoj Stajala je ona... dobro je prijatelju,cool svijda mi se... Quote
Salvation Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 (edited) Sad jos samo fali ono "vuci me dole, bree (dole opet, ali ovako ima lepsi flou).. i vodi me u boooooooooool" Edited August 16, 2008 by Salvation Quote
Andrija Smith Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Hahaha jel' to Drapery Falls? Quote
Lunar Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Kupih danas Blackwater Park, KASETU. Zapravno neznam sta da radim sa ovim, da odem u kola dole i da pushtam. I valjda mi stize Damnation uskoro , ali hvala bogu na disku. Quote
Fapril ethereal Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Kupih danas Blackwater Park, KASETU. Zapravno neznam sta da radim sa ovim, da odem u kola dole i da pushtam. I valjda mi stize Damnation uskoro , ali hvala bogu na disku. evo imam ja da ti prodam kasetash za male repa...vuce mi se po gajbi ne znam sta cu sa njim...al ne znam da li mi radi dek... Quote
Fapril ethereal Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 GOSPODIN MRKI,BUBNJAR RAIN DELAY-A I JA IMAMO NACELAN DOGOVOR O POKUSAJU SASTAVLJANJA OPETH TRIBUTE BENDA(O ZAR SE I TO MOZE...) AKO NEKO: GROWL-UJE ,SVIRA GITARU ILI BAS(NE MORA FINGER PICKING ALI BI BILO POZELJNO)BIO BI RADO VIDJEN GOST NA PROBAMA... NE MORA DA TERORISE GITARU/BAS,SAMO DA SOLIDNO DRZI RITAM... NISAM NI JA NEKI ZAJEBAN ZNALAC ALI BIH RADO POMOGAO ZAINTERESOVANOM OKO EVENTUALNOG SKIDANJA GITARSKIH DEONICA... STVARI KOJE SAM SKINUO:DEMON OF THE FALL,A FAIR JUDGMENT,BLACKWATER PARK,ADVENT,FACE OF MELINDA,THE DRAPERY FALLS,KARMA,THE AMEN CORNER,EPILOGUE,APRIL ETHEREAL,SKORO CEO DAMNATION,DIRGE FOR NOVEMBRE... MILOS MILOSEVIC 064 664 77 44 IZVINJAVAM SE STO OVDE POSTUJEM OGLASE Quote
Turin Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 jeste li primetili da se ove metal skupine uvek sastoje od zabrinjavajuce velikog broja onih od preko 35 i onih ispod 15 godina starosti? Quote
azal Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 jel iko od vas pedera izvalio da je poenta slike prisustvo Devina Townsenda? Quote
Dick Starbuck Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 поента је била да не провале Quote
Recommended Posts