BiserkaB. Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 joooj. . i meni se to milion puta dešavalo. . . . ni ja tako ništa nisam znala, šta je u pitanju, i obrišem sve i skenjam se. .. tako da nemam pojma šta da ti kažem. . . Quote
Andrija Smith Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 E el neko skidao one linkove za novi dvd shto je baal postavio? Evo ja danas poskidao, i na kraju kad treba da se spoji u jedan fajl ono nece, izlazi neki error... Skinuo ja, eto ti dokaza na Youtube-u, stavio sam citav dvd! Quote
AstralliS Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Ma svi fajlovi su celi...au al sam popizdeo...ne znam koji mu je... Pročitaj ti taj error lepo, nemoj odmah da pališ jorgan da bi isterao buvu. Quote
necko Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ne idem na koncert 6og se vracam iz nemacke a cert je 9og... Quote
Grob Bez Dna Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 E el neko skidao one linkove za novi dvd shto je baal postavio? Evo ja danas poskidao, i na kraju kad treba da se spoji u jedan fajl ono nece, izlazi neki error... djole, mora da jedan fajl nisi skinuo ceo. Quote
AstralliS Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 ne idem na koncert 6og se vracam iz nemacke a cert je 9og... E do mojega... Quote
Andrija Smith Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 (edited) Ima li ikakve nade da cemo ih gledati kod nas nekad, jesu li ikad dolazili blizu? Edited November 9, 2008 by Andrija Smith Quote
AstralliS Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Svirali su ove godine na MetalCampu u Sloveniji, a kontam da su nastupali po Budimpešti do sad. Inače na MetalCampu su nastupali i 2006. godine. Evo linka sa ovogodišnjeg nastupa na MC-u: Quote
Simadin Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Ja ih gledao u Budimpesti 2004. i 2005. Quote
AstralliS Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Je l' imaju u planu da dolaze ove godine u Budimpeštu, s obzirom da se evropska turneja nastavlja? Quote
Andrija Smith Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Realno, najbolji bend trenutno na planeti, gledacu ih kad-tad mamicu im njihovu. Quote
Guest Lukas Ацовић Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 kad će opeth da izda novi albun opet? šmrk! Quote
Buddha Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 gledao sam ih u pesti sa Burst u decembru 2005.. super koncert bio. mozda ima na ovoj temi i neki utisci sa certa Quote
Simadin Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 zdravo drugari! opeth u budimpesti je bio do jaja! i burst su me odusevili, pa sam morao da kupim novi album njihov. nisam jos stigao da ga preslusam. mikael je faca nevidjena, imao je nevidjene fore izmedju pesama. gomila, ali, goooomila fora. bas je bio super raspolozen. parafraziram: mike: our first album, named orchid, had a flower on the cover. do you know what flower that was? mi: orchiiiiid. mike: (udara se prstom po slepoocnici). yeah, record named orchid with an orchid on the cover. who said that metalheads are stupid? -- mike: i'm very happy today. actually, i'm very very happy today. do you know why? 3 reasons. 1. the 5 of us are happy to be here to play for you. 2. i had a shower today. 3. i had two good visits to the toilet today. some of you might think that i'm disgusting, but taking a shit is a very nice thing while being on tour. -- pa onda: ispunjavali su zelje. "sta hocete da cujete", pa se onda svi deru, pa on "one at the time please", pa pokazuje na jednu, pa na drugu stranu publike kao na aukciji. pa neko kaze demon of the fall, a on "different tuning, sorry", pa onda neko vikne "advent", pa on i peter odsviraju neke delove. neko kaze nectar, a on nesto prebira po gitari, ne moze da se seti nijednog dela pesme, pa kaze, "that's a shitty song, next!" pa onda neko vikne windowpane. krenu da sviraju pa stanu. mi svi "booooo", aon "that's a shitty song too". onda krenu da sviraju strofu sa pevanjem, pa onda stane i kaze "actually that isn't a shitty song, it's a great song and i like it, but we'll play something else coz we have no time to play them all" i onda krene baying of the hounds. -- krene da peva i feel good, pa onda kaze "you go to a death metal concert. how often do you see a death metal band on stage actually saying something like 'i feel good'"? -- pa onda kviz za publiku pred bis. to je previse dugacko da bih sve opisao, ali recimo da postavlja tri pitanja o hevi metalu publici, i ako sva tri odgovorimo tacno, svirace nam bis, a ako samo jedan odgovor pogresimo, nece nam svirati bis, vec cemo gledati dancing contest izmedju njega i martina mendeza (basiste) totalno najpozitivniji koncert koji sam gledao, otisao sam kuci nasmejan evo par slicica: ova je kad se mirisao kod pazuha i rekao "sory ladies": + deliverance: Quote
Andrija Smith Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Koja legenda, koji frontmen jbt. Sad jos vise hocu da ih gledam! PS. Ovaj Akesson mi tako ide na k****, nije on za Opeth. Quote
AstralliS Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Akesson je dobar gitarista, i on mi nekako i prolazi u Opethu, ali mi se ne dopada Axeov stil, iako je i on bomba bubnjar. Ipak je Lopez davao "šmek" pesmama. No, dobro. Omanuli nisu. Quote
azal Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 jbg ja sam ih gledao na black water park turneju kad nisu bili toliko opusteni jos uvek Quote
markomrki Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Jebi ga ja ih bas nikada nisam gledao Quote
AstralliS Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Valjda će se naći neki mudonja, da ih dovede kod nas. Quote
_powerslave_ Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Hahah Mikael car. A to kad ste ih gledali u Budimpeshti, bio organizovan prevoz il jok? Inache nekako uspeh da reshim problem sa onim errorom, i odgledam koncert, shta reci fenomenalano, Opeth se mora videti live kad tad... Quote
Simadin Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 (edited) Solo rezija. Uvek najbolje. Edited November 10, 2008 by Simm A))) Quote
Baal Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 Kako si bio mlad i nevin, ah. Quote
Simadin Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 jesi je prebacio u wank folder? Quote
Recommended Posts