AstralliS Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 To samo govori da si veoma posvećen onom što voleš. Quote
Fapril ethereal Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 To samo govori da si veoma posvećen onom što voleš. izgiboh Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Ko zna-mozda dodju na EXIT Quote
oʞɾoƃ Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 1. Sa 18 nece morati da me pustaju. (Btw, sad me, naravno, ne pustaju) Vidiš, ovo je jedna od najvećih zabluda maloletnika, da više ne odgovaraju roditeljima kad napune 18. Je l' ti iskreno veruješ da ti možeš uprkos zabrani roditelja da odeš u inostranstvo ne hajući za njihovo mišljenje samo zato što imaš 18? Voleo bih to da vidim. Quote
oʞɾoƃ Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Inače, na Opeth bi došao tačno pun SKC. Po mojoj proceni. Quote
Uruk Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 (edited) za njih je skc taman realno, ako ne i previse... jestew li vi svesni koliko je 1500 ljudi??? pa kad su Gamma Gay i Helloween bili prebaceni u skc zbog broja prodatih karata(tj broj prodatih karata u tom trenutku je bio ispod kapaciteta skc-a, tek posle su se rasprodale) iluzorno je da ce opeth prodati vise Edited February 9, 2009 by Uruk Hai Quote
Simadin Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 If death should take me nowooow: Quote
Zoccman Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 Taj kolos je savrseno mesto za Opeth. Jeste. Ali ne može da stane 2000 ljudi na splav, kao što menadžment zahteva, već max. 1200-1300 a da bude podnošljivo. Gledao sam ih u mnogo boljem prostoru ali Kolos je za srpske prilike prililčno dobro rešenje. I ne može Opeth u Srbiji da skupi više od 800 fanova na koncertu po ceni karte od 1600 dinara, budimo realni Morao bi neko da odradi mnogo dobru promotivnu kampanju kojom bi se (možda) isplatio koncert. Quote
Atheist Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 If death should take me nowooow: Haha. Koji mu je djavo... ocajno je otpevao celu pesmu. Quote
Simadin Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 (edited) Pa zamisli da odes kod Mire Adanje Polak u emisiju, i ti bi se ukenjao Edited February 10, 2009 by Simm A))) Quote
Fapril ethereal Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 ili kod Zike u Sarenicu... Quote
KinSlayer Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 ili kod Zike u Sarenicu... :) Quote
Andrija Smith Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Vidiš, ovo je jedna od najvećih zabluda maloletnika, da više ne odgovaraju roditeljima kad napune 18. Je l' ti iskreno veruješ da ti možeš uprkos zabrani roditelja da odeš u inostranstvo ne hajući za njihovo mišljenje samo zato što imaš 18? Voleo bih to da vidim. Ako sa 18 (i po) idem da zivim sam u BG, ne vidim zasto ne bi mogao cak i bez njihovog znanja otici npr na 2 dana u Madjariju. Quote
Andrija Smith Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Must see za sve gitariste sto vole Opeth. http://www.guitarmessenger.com/sites/lesso...kerfeldt/1.html Quote
Josif Visarionovič Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Vidiš, ovo je jedna od najvećih zabluda maloletnika, da više ne odgovaraju roditeljima kad napune 18. Je l' ti iskreno veruješ da ti možeš uprkos zabrani roditelja da odeš u inostranstvo ne hajući za njihovo mišljenje samo zato što imaš 18? Voleo bih to da vidim. To ni meni nije nikako jasno,kad neko kaze napunicu 18 i moci ce da mi pljunu pod prozor.A isto tako roditelji mogu da ti kazu pa kad imas 18 ti izvoli zaposli se,nadji sebi stan pa da te vidim.Posle 2 dana bi kukao za vrucu corbu i przenu piletinu Quote
Andrija Smith Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Ma sta vam je ljudi, ne zivim ja u toj zabludi, samo sam reko da cu moci da napustim drzavu, a ne da ih pickaram i zivim potpuno odvojeno. Quote
AstralliS Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Pa zamisli da odes kod Mire Adanje Polak u emisiju, i ti bi se ukenjao Zbunila bi ga majka Tereza Quote
Buddha Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 @Andrija Smith obozavam ga stvarno. jedan od najnormalnijih i najskromnijih gitarista ikad. Quote
Fapril ethereal Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 @Andrija Smith obozavam ga stvarno. jedan od najnormalnijih i najskromnijih gitarista ikad. :pivopije: :pivopije: covek je na zemlji sa obe noge,ozbiljan,posvecen... retkost u metalu... Quote
Recommended Posts