Apeiron Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Pa ne mogu da verujem !!!!!!!!!! Na domacoj sceni ne postoji tema o najboljem nasem bendu??????!!!!!!!!!! Kako se to desilo, do djavola??????????? Dobro, sad je to ispravljeno! Ipak treba odati pocast najistrajnijem domacem bendu ciji albumi i koncerti NIKAKO ne mogu biti iskreniji, nego sto su! HAIL !!!!!!! http://www.metalprovider.com/serbianmetal/...kiapartman.html 1 Quote
Марија П : Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 http://www.metalprovider.com/serbianmetal/kraljevskiapartman.html Neshto ti nije uredu sa linkom :? :? Quote
Guest Ivan88 Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 hahahahaha koji matorci ipak onaj pevac je erotican Quote
Invictus Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 NAJBOLJI DOMACI BEND!!! KVLT!!! Ne znam sta jos da dodam, osim PREISKRENO!!! Quote
MEGGY Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Kraljevski Apartman je jedini domaci OZBILJNI rock bend! Quote
Vic Rattlehead Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Najjači naš hard metal bend, samo su im textovi MALO loši. Quote
Crusader Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 Potsecaju me na srpski Manowar... mnogo su napaljeni: umesto da prave bolju muziku, oni misle da su face. Ali jebi ga daj sta das, nemamo bolje (sem Alogije i Tornada). Quote
Guest Ivan88 Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 hahahahaha koji matorci ipak onaj pevac je erotican boro i ekipo, da se razumemo, ovo nisam ja pisao ;PP vec onaj gej marko M.O.R.... sa mog racunara Quote
blondie Posted November 10, 2003 Report Posted November 10, 2003 tema je bila al je neko izgleda "slucajno" izbrisao, kao i sve sto na yumetalu slucajno nestaje Quote
Aruena Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Oni su najiskreniji moguci bend na domacoj sceni i nisu nimalo napaljeni. Nisu uopste u fazonu da su face a mislim da im je muzika nikad jaca!!! Najbolji domaci bend ubedljivo!!!! A za koncert pre neki dan ne mogu ni da opisem koliko je bio super. Preiskreno!!!!Narocito ljudi koji su bili na koncertu Poseban pozdrav pticicama koje se vrte... 8) Quote
Neron Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Pa i nisu nesto posebno.Pevac smara,treba da ide u penziju. Quote
Apeiron Posted November 11, 2003 Author Report Posted November 11, 2003 Penziju? :roll: Videcemo samo ko ce od vas (nas) slusati, a kamoli svirati hard rock/metal u njihovim godinama. Maximalna podrska legendama scene, koliko god godina da imaju - NAJBOLJI SU!!! Quote
Apeiron Posted November 11, 2003 Author Report Posted November 11, 2003 A ovaj koncert od pre sedam dana u Holidayu... to mi je jedan od najboljih koncerata na kojima sam ikad bio (a bio sam)!!! Nikad bolja atmosfera, izvedba pesama, publika, a posebno ekipa 8) Quote
Bane Hobit Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Kralevski je odlican.hahahahahahahaha Quote
Baal Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 Najjachi bend!!!!Mnogo su jaki,imam album Izgubljen u Vremenu i mnogo mi se svidja,pogotovo pesma Nikad se ne predajem!!! KULT Quote
Baal Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 NE TRAZHI DJAVOLA U MRACHNIM SOBAMA NE TRAZHI LJUBAV U TVOJIM RECHIMA!!!!!!!!!!! I ta je dobra pesma!!! P.S. Dobar ti avatar. Quote
blondie Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 pjesma je prava rockerska, za skakutanje ps. hvala :roll: Quote
Hamsun Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 HmMmM...Juicy 8) Tanja, odakle ti ovolike slike??? Quote
ZeeGerman Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 Moji favoriti su Jesen i Slomljeno srce... Quote
Preacher Posted November 15, 2003 Report Posted November 15, 2003 Slomljeno srce,ne trazi djavola,dama i balada sa prvog albuma ali sam tolko pijan da ne mogu da se setim! inaCe najbolji bend! Quote
Recommended Posts