Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma odslušala sam pre par godina, dok su bili aktuelni u Čačku, svirali su non-stop i bili su jedini koji u toj rupi naplaćuju ulaz, družili se s našim bajkerima...ne znam, neću da vređam, meni su smešni, muzika im je smejurija, a na neku foru se svuda provlače i mase se prže na njih.

Edited by Alice_Wrathchild
  • Upvote 3
  • Downvote 1
  • 1 year later...
Posted (edited)

Pa prije nekih pola godine je izaslo njihovo zvanicno saopstenje kako se Lotke povlaci sa bine na odredjeni period, zbog zdravstvenih problema. Ne znam da li se u medjuvremenu vratio.

Umjesto njega je dosao izvjesni Deki Antic.

Edited by Runner
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tesko je bolestan, ne znam sta tacno, bilo mi glupo da ga ispitujem, uglavnom lekovi su mu preskupi.

DINARSKI RAČUN ZA POMOĆ LOTKETU (BANKA INTESA): 160 - 5100101892606 - 18. Pri uplati ostavite ime i prezime

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Eto, ne znam ni sam pre par godina, tacno vreme, Rade je bio na basu, Ruma i Fish fest isti dan, a Lotketova banda bi da overi obe svirke... Secam se sta mi je rekao kod Nebojsa kule, kad sam ga pitao kada pocinju u Rumi... Pazite bre kako vozite... Normalno da sam bio pokidan oko cetiri sata, sat me boli kurac. Niko od nas nije pijan vozio, vozio je podmaladak, videsmo se posle i u Rumi, a sada mi bas bass nedostaje.

Pazi brate kako vozis, gospodin jedan, veliki...

Eto i mene uskoro. Inace Lota je rodjen isti dan kad i Sreta Veliki

• 11 months later...
Posted

Nova pesma KA :) Po mom misljenju su nastavili u dobrom pravcu... Dok je KA, secanje na LOTKETA je jos jace... LEGENDA!

Novi pevac je zaista sjajan, zna Kiza sta radi