Danny Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Neso,da li si nekada u zivotu pohvalio nekog,ako ti je za utehu ti i Sead imate slicnu narav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Nisu to vredjanja uopste.Sto se mene tice,mozes da brises sve moje postove na ovoj temi. Nemoj misliti da je Lotke dobar covek toliko.Jebiga,ti si se raznezio kad je pustio suzu...pa sad,kao,dobar je. A Rogosic nikad nije bio objektivan.To se vidi po njegovim recenzijama,kako ocenjuje albume.Ono sto mu se ne svidi ispljuje posteno.Mogu da ti navedem primere cak.I,ako on ne voli Motley Crue,ne mora da saopsti u rock casopisu kako oni nisu doprineli rocku nista. Srecno bendu KA u daljem radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Neso,da li si nekada u zivotu pohvalio nekog,ako ti je za utehu ti i Sead imate slicnu narav... Hvalim sve ono sto zasluzuje...no,ti me preko foruma ne znas kao nekog ko hvali... Ako zalgedas neke teme,videces. P.S. Don't touch Zeleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 E, ajde, OK. Dosta je vise ove price. Prvo, ako ne mozes da se uzdrzis od vredjanja, mozes slobodno da iskuliras ovu temu, jer cu ti ja brisati postove ako vidim to ponovo. Ja tvoje postove ne nazivam glupim, stoga ne vidim odakle tebi pravo da to cinis sa mojima. Divlje Jagode sam poceo da slusam pre nekih 13 godina, stoga - valjda to daje pravo za MISLJENJE o njihovom jebenom zvuku kakav imaju danas. Tebi odgovara, meni NE! I dosta vise tog sranja oko toga ko uzima koliko para. Mislis da Zele ne uzima najvise para u Jagodama? Tebi je i Rogosic mamlaz, Lotketa vredjas za zube... mislim da nemam zelju s tobom vise da razgovaram, dok ne naucis kako se razmenjuju misljenja na forumu. Ajd. molim te, budi mu primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 29, 2005 Author Report Share Posted December 29, 2005 molim te, budi mu primer. Ma, samo je problem u tome sto dosta ljudi ne shvata sta je to internet forum... ne mozes izneti svoje misljenje, a da te neko ne nazove glupim, i ne poklopi nekim idiotlukom. ---------------------------------------- Recenzija DVD izdanja je postavljena na Serbian-Metal.org Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ma, samo imam utisak da ti sve preozbiljno shvatas i da se nerviras... nema razloga. ovo je samo forum. ja sam iznela svoje misljenje da je lotke minus kompletnom bendu, koji je i sam osrednji. there.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Obozavam kraljevski apartman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Apartman kvlt!!! Bol, bol i samo bol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Voleo sam njihov album Izgubljen u Vremenu ali ovo novo Roker i Ruka Pravde mi se ne svidja.Produkciju su digli na visi nivi ali mislim da su upali u krizu ideja.Ovo sto oni sviraju da je izaslo u vreme 80`-85` kad je bio popularan Dio,Saxon itd bilo bi nesto sad je samo malo zastarelo.Ali boze mij ko voli nek` izvoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 A sta bi ti? Da zvuci kao The Covenant? Ljudi sviraju muziku kakvu vole i ide im odlicno. Sta je tu problem? Uostalom, da vidim ko ce od vas kad bude imao preko 50 uopste da zna kakva je muzika u toku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Slusaj u pravu si oni sviraju ono sto vole i to je OK.A sto se tice ove tvoje opaske videcemo se za jedno 20godina pa cemo videti sta ko radi.Ajd` uzdravlje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Divlje jagode su mozda dobar bend ali im niko ne daje za pravo da isteruju druge muzicare iz backstage-a,bas toliko velike zvezde nisu... koga su izbacili iz backstagea clanovi apartmana su lokali u baru doma to mi je rekao ortak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ovo sto oni sviraju da je izaslo u vreme 80`-85` kad je bio popularan Dio,Saxon itd bilo bi nesto sad je samo malo zastarelo.Ali boze mij ko voli nek` izvoli. E baš zato ih ja obožavam!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 13, 2006 Author Report Share Posted March 13, 2006 I ovde, da se ne ponavljam, imam copy-paste misljenje na temu KA koncerta iz BL 10.3.: Uh, pretpostavio sam da ce biti jak koncert, ali ni u snu da ce biti toliko jak!!! Dakle, Kraljevski Apartman je odrzao jedan od najboljih koncerata u BL u proteklih 10ak godina (mada kad malo bolje razmislim, ne znam na kojem je koncertu bila bolja atmosfera u BL, a mozda sam i malo subjektivan jer su mi oni najbolji domaci bend). Mi smo jos uvek u slavljenickom elementu, ne prestaje se sa alkoholom, niti se nazire kraj festama Evo par podataka: - Prodato je 420 ulaznica, prisutno oko 500 (!!!! ocekivali smo max.300) ljudi (kad se saberu free spiskovi, novinarske i guest liste) - Apartmanci su prezadovoljni atmosferom i svirkom, sto je najbitnije - Snimali su dan kasnije na RT RS za emisiju Bez Filtera, oko sat vremena svirke, i to ce biti emitovano tokom aprila. Hvala svima koji su dosli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Vidi se da si dobar organizator! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Nadam se da ce uskoro biti ponovo neka svirka u BG-u. Davno bese decembar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BAMBOOCHA Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 SVIDJAJU MI SE NJIHOVE PESME! SIROKE SU IM MOTIVI! NJIH MI NIKAD NIJE DOSTA! SLUSAJ APARTMAN! OSTANI BAMBOOCHA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Raspali se u ognjenom jezeru da Bog da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 More m'rs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Raspali se u ognjenom jezeru da Bog da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 Vidi se da si dobar organizator! Zahvaljujem na komplimentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Tesko da ce neko napraviti takav album kao sto je Izgubljen u vremenu. Samo da su malo mladji, cisto zbog imidza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 eeeeeeeeeeee........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 MA ovako je imidž žešći! Jebote, kad sam prolazio sa njima kroz BL ljudima oči ispadale!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 'Ajmo vise neki koncert Kraljevskog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts