Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

ja sam i za klavijature i za gitaru! tako ce biti najbolje... I ZA ZENSKO U BENDU!!! HEHE... ne moraju ostali da shvate...

i perkusionistu i nekog sa semplovima i grol i skrim vokal, a ako se nadje mesta i za igracice. Moze i neki baja na motoru samo da izgleda opasno

Posted (edited)

:)

I da ima zube koji ce da drze a ne da ispadnu kao jednom prilikom :):):)

Ja sam rekao da bi Lotke bio odlican pevac, samo da je 20 godina mladji (da bi mogle ribice da se loze na njega) i da ima sve zube u vilici.

Edited by RNA
Posted

Mene samo interesuje da li ce Apartman ponoviti dobar spektakl od prosle godine u Novom Sadu, bilo je odlicno 10.12.2005....valjano bi bilo da ove godine bude nesto pred kraj iste...mi svi jedva cekamo :D

Posted

jebo te Mali... Pravi malo mesta i za ostale... Pa ni ti sam ne mozes da postignes sve bendove u kojima sviras... a kamoli jos i apartman... he... salim se...

treba biti ambiciozan... :D

Nemoj ti da brines za mene, stizem ja sve!!!

:rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted

Znaci, napokon Parastos svira uzivo! Jeeee!

I kad ce vise noviji thrash metal bendovi prestati sa debilnim imenima?

Posted

Ne znam za tebe, ali ja od generala Nepobedivog ocekujem dosta. Nadam se da me nece razocarati! 'Si cuo, generale?

Posted

:)

Не знам која је смјешнија од ове две последње твоје поруке.

Успут, шта ти фали да дођеш и подржиш генерала?

Posted

Boro, zajebi me sa ironijom. Mozda ne bi trebalo, ali ja stvarno ocekujem nesto od Parastosa. Sad, mozda nisam upoznat sa razvojem situacije kao ti, ali to je vec moja stvar i ja cu se razocarati ukoliko ne bude onako kako sam ocekivao.

Posted

Cime ce Parastos obradovati vernu publiku K. Apartmana? Racunam da ne moze da prodje bez Accept-a i Running Wild-a.