RNA Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) OK, OK, ali kada budu svirali u Beogradu, nema vrdanja. Hocu bar 'Conquistadores'. Edited November 22, 2006 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ja sam vise razmisljao o stvarima tipa Guyana ili Bridge of Death. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Sta se desava? za koji instrument su se na kraju odlucili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Da izvestite kako je ovo proslo, nemoj da vas sanjam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Sta se desava? Sta sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Proslo je u Sili & Slavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 Da izvestite kako je ovo proslo, nemoj da vas sanjam! Oko 500 ljudi prisutno, savrsena atmosfera, bas extra. Publika je fantasticna ovde na njihovim koncertima... Kad sredim video snimak, tj. kad se isti prebaci sa kamere, poslacu ti Apartmanci nece zuriti za odabirom gitariste (ili klavijaturiste), realno i ovako se ne primecuje preterana razlika u zvuku u odnosu na dosadasnje svirke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Sta je bilo, ostali bez klavijturiste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Oko 500 ljudi prisutno, savrsena atmosfera, bas extra. Publika je fantasticna ovde na njihovim koncertima... Kad sredim video snimak, tj. kad se isti prebaci sa kamere, poslacu ti Apartmanci nece zuriti za odabirom gitariste (ili klavijaturiste), realno i ovako se ne primecuje preterana razlika u zvuku u odnosu na dosadasnje svirke. Mislis "odabirom klavijaturiste (ili gitariste)"!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 9, 2006 Author Report Share Posted December 9, 2006 Mislis "odabirom klavijaturiste (ili gitariste)"!? Moze se i tako reci A sto se ne prijavis? S obzirom na to koji ti je nick, mogao bi se uklopiti, plus klavijature u Apartmanu nisu teske za svirati, a ako si mladji, osim Marka basiste neces imati konkurenciju po pitanju muvanja devojcica na koncertima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 hehe...mudra ideja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jon Lord Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Evo, prijavljujem se!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Dobra im ova nova pesma. Bas. Kraljevski Apartman - Izaberi jedan put Ne zovi me nikada zbog tebe sve se raspada sve se pretvara u prah Ne trazi me u snovima sve je magla pokrila nigde vise nema nicega Iza nas je nestalo i ono sto je vredelo sve se za jednu noc promenilo, izgubilo Sami smo u slepoj ulici koja nikud ne vodi kao da smo ceo zivot u mestu stajali Sada je vreme da svako svojim putem krene a ja cu reci samo zdravo Izaberi jedan put ja cu drugim bilo kud’ tvoje su krivine a ja cu pravo Iza nas je nestalo i ono sto je vredelo sve se za jednu noc promenilo, izgubilo Sami smo u slepoj ulici koja nikud ne vodi kao da smo ceo zivot u mestu stajali Sada je vreme da svako svojim putem krene a ja cu reci samo zdravo Izaberi jedan put ja cu drugim bilo kud’ tvoje su krivine a ja cu pravo Sada je vreme da svako svojim putem krene a ja cu reci samo zdravo Izaberi jedan put ja cu drugim bilo kud’ tvoje su krivine a ja cu pravo Iza nas je nestalo i ono sto je vredelo sve se za jednu noc promenilo, izgubilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHISPER_EVE Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 kad se samo setim Nisa gde sam tu stvar svirala sa Pulsom i Lotketom..kolko je extra bilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гласник смрти Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Вест са сајта: Kao što ste mogli da primetite na svirci za doček 2007 godine Kraljevski Apartman je nastupao bez Dejana Đorđevića - klavijatura. Pred kraj 2006 godine nažalost Dejan Đorđević je napustio Kraljevski Apartman. Veliki pozdrav Dekiju i sve najbolje! Ostatak benda se odlučio i ubacuje umesto klavijatura drugu gitaru i u takvom sastavu će ući u studio i snimiti singl i spot, predstaviti se publici u novom žestokom izdanju i tako najaviti novi peti album koji se planira da bude na tržištu u septembru 2007 godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) El postoji audicija za drugog gitaristu? Edited January 9, 2007 by Shix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Вест са сајта: Kao što ste mogli da primetite na svirci za doček 2007 godine Kraljevski Apartman je nastupao bez Dejana Đorđevića - klavijatura. Pred kraj 2006 godine nažalost Dejan Đorđević je napustio Kraljevski Apartman. Veliki pozdrav Dekiju i sve najbolje! Ostatak benda se odlučio i ubacuje umesto klavijatura drugu gitaru i u takvom sastavu će ući u studio i snimiti singl i spot, predstaviti se publici u novom žestokom izdanju i tako najaviti novi peti album koji se planira da bude na tržištu u septembru 2007 godine. E Milane, rece mi isto i Marko u BL, ali sam zaboravio obavjestiti ljude o tome!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karizma Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Bio sam na koncertu KA u Nisu i uspeo da se izborim za intervju sa Lotketom za potrebe mog foruma. Tip je stvarno OK, a svirka je bila fantasticna. Samo je steta sto je bilo malo ljudi evo i fotke...Vidimo se ponovo kraljevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Jos od drugog albuma im nedostaje druga gitara, a mogu da nadju sesn klavijaturistu, cisto zarad atmosfere u onim mracnijim pesmama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 tako je! ! bez klavijature su krs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Nisma to rekao, daleko od toga. Ja sam ih i zavoleo u periodu kad nisu imali klavijature. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Jа чух пре неко вече нову песму у демо верзији "Чувар тајне" и могу рећи да није лоше. Стандардно за њих лагани увод и онда бааааааам. Мало подсећа на Руку правде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Dok je u tom fazonu, nema zime za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Не знам да ли је тачно али сам начуо да је и басиста Марко отишао и да је на његово место ускочио басиста из бившег Дивљег кестена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 E, to bi stvarno bilo do jaja! Fuj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts