RNA Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Nije valjda da su se i oni pod stare dane latili ovog cudovista? Sta jos necemo doziveti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ja bih nesto u BG-u sto pre!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Jesi bila na Hitu 202 kad su svirlai u Domu? Sta ces vise, sad par meseci pauze, dok se raja ne uzeli ponovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nije to isti bend bez klavijatura. Neke pesme sa poslednja dva albuma su obogaljene ako se sviraju uzivo bez klavijatura. steta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Марко стајао до мене на Мејденима и заборавих да га питам какав му је статус у бенду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ja na Mejdenima videh Kizu i menadzera im metalnog Stevu Bogosavljevica, videh i ex- klavijaturistu Dekija.Naravno, ne sa njima u drustvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Ког Кизу? Има их тројица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Pa, Zorana Zdravkovica, osnivaca, lidera, gitaristu, tekstopisca, kompozitora... Ostala dvojica Zorana imaju drugacije nadimke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
666 Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 UDRIIIIIIIIIIIIIIIIII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Ima li igde da se nabavi Apartman 69? I ako ima, vredi li cuti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 На берзи понекад буде неки примерак те плоче, али углавном су све које сам до сада виђао биле у лошем стању, па ме мрзело да узимам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIROVINA Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 mene josh nije sasvim jasno da li su ovi likovi ozbiljni ili se zesce zajebavaju. ako su ozbiljni onda je to neozbiljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 На берзи понекад буде неки примерак те плоче, али углавном су све које сам до сада виђао биле у лошем стању, па ме мрзело да узимам. A gde mu dodje ta berza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIROVINA Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 kontam da je to nedeljom izjutra ispred skc-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 У СКЦ-у! Морали су да легализују целу ствар, пошто је таква улична продаја нелегална, па су пребацили унутра, на моју велику жалост. Раније сам могао да дођем и погледам шта има, а сад само да видим има ли чега морам да платим 100 динара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Thanks for information!!!! Eto meni sanse da pribavim neke diskove i time obradujem `metal podmladak` u kuci...glavu mi probi kukajuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Нема проблема. Ако треба нешто конкретно, питај и биће ти (или вам) речено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margo Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Ma, moze na TI... Tako mi vise prija :-) Provericu spisak pa cu te pitati... Thanks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) Ima li igde da se nabavi Apartman 69? I ako ima, vredi li cuti? Imam ja na mp3, nista posebno polu-sranje kao i "Kraljevski apartman". Album je izdat 1983. godine a zvuci kao da je iz 1979. Pesme: A strana 1. Vesnine jesenje Kise 2. Seti se moje pesme 3. Budim se 4. Secanje No 1 B strana 1. Lazes Me, Ana 2. Ama, ti si ona ista 3. Secanje No2 4. Apartman 69 Clanovi: Vokal - Blazic Dragan Gitara -Zdravkovic Zoran Klavijature - Mihajlovic Dejan Bas gitara - Mastelica Milan Bubnjevi - Simonovic Jovan Izdavac: "Diskos" Aleksandrovac Ima par dobirih pesama, kao i Kraljevski Apartman na zadnja dva albuma, prva dva su zakon. Mozda ovo i nije najobjektivnije misljenje, ali ja bas ne volim ovaj bend, pogotovo Jarca Lotketa. Edited June 2, 2007 by Wild_Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Дефинитивно није најобјективније, волео Лоткета или не! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 A1 SE ZOVE "VESNINE JESENJE KIŠE". OMG ROFL ROFL LMAO GDMF ROLF LMAO LMAO OMG Da sam ih ikad cijenio sad bi me bilo sramota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Vlajo posto vidim da ti se svidja naziv A1 evo i teksta VESNINE JESENJE KISE Pamtim jos sada to jesenje doba, ulice puste na Dorcolu soba, Vesna i ja cutanje bez nade, ja volim Vesnu a drugi je krade Nekad je ljubav poznavala suza u vreme farmerki rocka i bluza Vesna i ja cu cudnom krugu ona je srece ja vidim dugu Pamtim jos uvek te jesenje kise veceras samo i nikada vise Vesna i ja, vino nas spaja i jedno zbogom u vremena vaja Pamtim jos sada te jesenje kise veceras samo i nikada vise Vesna i ja, vino nas spaja i jedno zbogom u vremena vaja Ne daj Vesna ne daj da te ljube u kaficu malom izvan grada u koji si dosla prvi put sasvim sama i tako mlada Ne daj Vesna ne daj da te ljube u kaficu malom izvan grada u koji si dosla prvi put sasvim sama i tako mlada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Звучи ми као "Бранка" од Томе Здравковића. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 KAKAV ŠUND, JEBEM TI ŽIVOT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pa ipak je to Diskos izdao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts