Vlaja Buraz Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ja ovo ni u najluđim snovima nisam mogao sanjati. Zlatko Manojlović je Bodler naspram ovoga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ajde ak imas malo bolji net okaci ovo cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pa ipak je to Diskos izdao. Е, то јесте. Издавали су они свшта, нпр. Баш Челик, чак и Jack Daniels, бенд Николице, који с еодазива на име Ли-мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litar Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Evo i omota od Apartmana 69: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Je li ovo tema Apartman 69, ili Kraljevski apartman? Dajte, pričajte malo o novoj pesmi, o tome kad izlazi novi album i slično, pošto ja u poslednje vreme slabo pratim dešavanja u vezi sa ovim bendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Ja sam cuo sam pesmu Cuvar tajne koja dosta lici na Ruku pravde. Album su najavljivali za mart mesec, al mart odavno prodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) Je li ovo tema Apartman 69, ili Kraljevski apartman? Dajte, pričajte malo o novoj pesmi, o tome kad izlazi novi album i slično, pošto ja u poslednje vreme slabo pratim dešavanja u vezi sa ovim bendom. Bila je tema "Apartman 69" ali je Olja ubi i rece nam da na ovoj temi komentarisemo o bendu. Edited June 6, 2007 by Wild_Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nežni Jule Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Jedan od meni najsmesnijih bendova na domacoj sceni Mozda zato sto znam Zdravkovice, a mozda i zato sto po meni bend stvarno ne vredi ni paru. Taj napaljeni hm fazon meni uopste ne pase, hebi ga ... Btw. Zorana su makljali klinci iz kraja ('91) pre nekih mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 То су, бре, страшне ствари. Све би ја то у кп домове сместио. Узгред, кад причаш о Зорану, реци бар о ком причаш, кад их већ има тројица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ako ćemo po nekoj logici, priča o Zoranu Zdravkoviću, a i tad je situacija pola smiješna pola žalosna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Мени ту нема ништа смешно, све је жалосно. А капирам и ја да он мисли на њега. Бубњара нико ни не помиње, а Лоткета сви зову Лотке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nežni Jule Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Da, mislio sam na Zdravkovica. Potpuno ludilo, a sin mu je tek smesan za medalju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Чекајте, неко заправо воли овај бенд? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Ја на пример? Скроз су ми ОК песме, а уосталом и једини су прави хеви метал бенд код нас. Одавно је то изумрла категорија. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 #2 Lakić Nebojša - Laki Moj Šarkoviću, i meni je teško bilo povjerovati da neko voli KA, ali, to je metal. To je van domena komprehenzije nas običnih smrtnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Разумем и Гардијане и све те паљевинске бендове али К.А... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Извини ми се, молим те, ја Гардијане волим док су били мелодични спид метал бенд, већина је почела на њих да се ложи од "Imaginations..." на овамо. А што се Апартмана тиче, не кујем их у звезде, али волим њихове песме, најкласичнији могући хеви метал са свим својим предностима и манама, а и једних и других има колико хоћеш. Само, ту и мане имају своју улогу и доприносе атмосфери, али нећете ви то никад разумети, лепо рече Боро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ne mogu da iscekam 17.8. i Beer Fest... Covece, koliko dugo nisam slusala jedan od omiljenih bendova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 E baš je doživljaj gledati koncert ne beer festu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ne mogu da iscekam 17.8. i Beer Fest... Covece, koliko dugo nisam slusala jedan od omiljenih bendova! 16.8. svira "Osmi Putnik". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 E, to već menja stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Znam i za Putnike, konacno nesto zanimljivo... Pa da, zato sto ''nije'' dozivljaj, treba da sedim gajbi za vreme B. Festa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Nastup na "Beer festu" bice poslednji sa Lotketom. Nasli su novog pevaca, koji ako sam dobro cuo ranije pevao u "Generaciji 5". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Nasli su novog pevaca, koji ako sam dobro cuo ranije pevao u "Generaciji 5". Nije valjda Dragan Panjak?! Fuck fuckity fuck! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Nastup na "Beer festu" bice poslednji sa Lotketom. Nasli su novog pevaca, koji ako sam dobro cuo ranije pevao u "Generaciji 5". STA BRE KOJ K***C KAKO BRE POSLEDNJI SA LOTKETOM!??!??!?!??!?!?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts