KLETVA Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Pa ne samo za palacinke. Znas, ono, klasika, kuvanje, pranje vesa, sudova, peglanje, pusenje... Sram te bilo!!!!Ko ono reche da su zene pametnije od mushkaraca!!!!Taj je definitivno genije!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Ej, nemoj da spamujes. Ja sam se drzao teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Ej, nemoj da spamujes. Ja sam se drzao teme. Aha,a koja je povezanost tvojih komenta o palachinkama sa ovom temom?Nema veze....ne vredi!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Челична рука правде! ЛОЛ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Sa zadovoljstvom...Sve za tebe! Bash sve!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 1. Nisam rekla od onih koje se prave kod vas,vec od onih koje vi pravite(pripadnici mushkog pola! )!!!! 2. A znachi zene za to sluze,samo palachinke da prave.....a vi samo pazite da se sluchajno ne umorite,i da zene ne ostanu bez posla!!! 1. Sta fali mojim palacinkama? Jos se niko nije zalio. 2. Ne... Ne sluze zene samo da prave palacinke. Muskarac pravi rostilj i kuva kotlic i barata daljinskim. Zene rade sve ostalo. Fala kurcu sto sam ja nenormalan pa moja buduca zena nece morati da kuva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RISE LORD VADER's guz Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 ni ja nisam lud da budem normalan, pa da dam da mi žena kuva, može kolače, pite i tako to, btw, koliko se ja sećam, lotke je spominjao na onoj svirci u rumi, posle nidžinog rodjendana neki odlazak u penziju, da ga zamenim, onomad kad sam s njima pevao par stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) Bash sve!?!? Pa sad..jel bash sve morash da znash!!! 1. Sta fali mojim palacinkama? Jos se niko nije zalio.2. Ne... Ne sluze zene samo da prave palacinke. Muskarac pravi rostilj i kuva kotlic i barata daljinskim. Zene rade sve ostalo.Fala kurcu sto sam ja nenormalan pa moja buduca zena nece morati da kuva...Svaka chast izuzecima....Inache....blago tvojoj zeni!!!ni ja nisam lud da budem normalan, pa da dam da mi žena kuva, može kolače, pite i tako to,btw, koliko se ja sećam, lotke je spominjao na onoj svirci u rumi, posle nidžinog rodjendana neki odlazak u penziju, da ga zamenim, onomad kad sam s njima pevao par stvariZnachi pricha je izgleda ipak istinita... Edited August 18, 2007 by KLETVA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Вечерас ми је њихов звук био нешто крш, поготово гитаре и непостојећи добош. А ни нови гитариста ми се није дојмио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Aha,a koja je povezanost tvojih komenta o palachinkama sa ovom temom?Nema veze....ne vredi!!!! Pa jel sam ti lepo rekao da su se upoznali u palacinkarnici. Sta se primas, zajebavao sam se ono za zene, o zeno bozija I bio sam napickan od strane izvesne persone. 1. Sta fali mojim palacinkama? Jos se niko nije zalio. Ni meni se nisu zalili oni sto sam im sipao misomor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Konacno je Kiza shvatio da je bendu potrebna jos jedna gitara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Pa jel sam ti lepo rekao da su se upoznali u palacinkarnici. Sta se primas, zajebavao sam se ono za zene, o zeno bozija I bio sam napickan od strane izvesne persone. Ok,bre ...O CDHOVEKU BOZIJI!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 I nisu se upoznali u palacinkarnici!!! Sve moram da priznam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 1. ni ja nisam lud da budem normalan, pa da dam da mi žena kuva, može kolače, pite i tako to, 2. btw, koliko se ja sećam, lotke je spominjao na onoj svirci u rumi, posle nidžinog rodjendana neki odlazak u penziju, da ga zamenim, onomad kad sam s njima pevao par stvari 1. Ja ne dam ni pite (ako nisu neke slatke), kolace moze, to ionako samo deca jedu. 2. Pa bolje ti da ga zamenis nego neki drugi metuzalem. Btw, genijalan signature! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гласник смрти Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Konacno je Kiza shvatio da je bendu potrebna jos jedna gitara. И да им не требају клавијатуре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo-man Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 PA vi ovde vishe pricate o PALACINAKAMA nego o Kraljevskom apartmani. Ja sam poceo da slusham ovaj bend pre 2 godine na zajecarskoj gitarijadi kad sam cuo pesmu Ruka pravde. Neshto malo kasnije nabavio sam sve njihove pesme i dugo dugo sam slushao samo njih.Posle izvesnog vremena naucio sam sve njihove pesme napamet.I sad cesto znam da pevam neke njihove pesme.Brzo ulaze u ushi,lako se uche textovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ne slazem se sa komentarom da im ne trebaju klavijature. Mnogo su losiji bez klavijatura, neke pesme sa Rokera i Ruke pravde ne mogu ni da se zamisle bez klavijatura, kako ces Ruku pravde da sviras bez klavijatura... obogaljis pesmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 I sta je bre definitivno bilo,Lotke je i dalje u bandu ili nije??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ne slazem se sa komentarom da im ne trebaju klavijature. Mnogo su losiji bez klavijatura, neke pesme sa Rokera i Ruke pravde ne mogu ni da se zamisle bez klavijatura, kako ces Ruku pravde da sviras bez klavijatura... obogaljis pesmu Da Ruka pravde bez klavijatura bih zvucala ko Lotke i Rammstein! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Та комбинација вероватно и не би била тако лоша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 PA vi ovde vishe pricate o PALACINAKAMA nego o Kraljevskom apartmani. Pa kad vise volimo palacinke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Та комбинација вероватно и не би била тако лоша. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 I nisu se upoznali u palacinkarnici!!! Sve moram da priznam. Ha,ha.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ne slazem se sa komentarom da im ne trebaju klavijature. Mnogo su losiji bez klavijatura, neke pesme sa Rokera i Ruke pravde ne mogu ni da se zamisle bez klavijatura, kako ces Ruku pravde da sviras bez klavijatura... obogaljis pesmuA kako ces pesma sa prva dva albuma da sviras bez dve gitare? Meni su sve ove godine te pesme bili unistene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts