Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovde ima najvise takvih koji zele da pljuju i prozivaju...jebiga,takav je forum...

Malo je pravih prijatelja i neprijatelja,jeste,a jos manje je i dobrih muzicara kod nas...to niko nije pomenuo.

Ako KA sad ne napravi album u rangu prva 2,onda neka se raspadne.

Posted

ОК, толико о томе.

Има ли неко ТАЧНЕ информације о новом певачу Апартмана?

Guest Brain Salad Guuuz
Posted

pa što me ne zovu, ja bih im to otpevao za dž, jedino što ne volim da pevam na srpskom (osim u kafani).

zezam se, mada jesam jednom kad su bili kod nas u rumi pevao lotketu neke terce, što se tiče novog vokala, priznajem, da, s obzirom šta sam čuo, sam malo zbunjen, ali ajd da se ne mešam, vreme će pokazati...

• 4 weeks later...
Posted

E ovo su legende... Mozda najkorektniji bend na domacoj sceni... Jedan od mojih omiljenih domacih bendova, svaka cast ljudima.

Jbt pa oni su u sapcu svirali pred 15 ljudi a ja mogu da garantujem da su se proveli bolje nego na bilo kom drugom mestu...

• 1 month later...
Posted

Па, нико се није распао. Лотке сад са својим бендом свира ове песме, а КА су ваљда нашли (или још траже) новог певача.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Хвала на линку.Ђера пјева одлично мада ми Лотке боље сједа.Требало ми је одређено вријеме да се навикнем на Лоткета,тако ће ваљда бити и са Ђером.

Posted

Не могу ништа да кажем док не чујем албум.У сваком случају прије ћу отићи на Лоткетов наступ већ на наступ КА у новој постави.

• 2 weeks later...