StarbreakeR Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 A kako mozes da ne volis Vilenjake i Carobnjake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 То је управо и најглупљи део текста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Hehehe...to se neko dooooooobrooo napusio dok je pisao...tekst nema veze sa vezom, 2 strofe ne mozes da povezes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ili mozda mi nismo dovoljno inteligentni da shvatimo pisca...pa, zar nije trip svakog pisca da bude neshvacen od okoline, tad dobija na znacaju :surprised: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vertex Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Uhhh, razlika jeste velika, ali opet prolazi... Pevac je previse gay... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ili mozda mi nismo dovoljno inteligentni da shvatimo pisca...pa, zar nije trip svakog pisca da bude neshvacen od okoline, tad dobija na znacaju :surprised: Ja se samo nadam da si mnoooogo sarkastican!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Mislio sam da nema potrebe da naglasavam xexexexe Da, naravno, bio sam mnoooogooo sarkastican. Zoran Zdravkovic i njegovi cuveni textovi. xexexe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Ili mozda mi nismo dovoljno inteligentni da shvatimo pisca...pa, zar nije trip svakog pisca da bude neshvacen od okoline, tad dobija na znacaju :surprised: Да, као што је шјор Звонимир Ђукић једном изјавио да он заправо нема појма шта његови текстови значе, то је на публици да индивидуално схвати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 шјор Звонимир Ђукић... KNЗA??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 KNЗA??? Nije nego Djule Ludo Ludi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) Da li neko preslušao novi album? Edited July 17, 2008 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Novi pevač kida. I Kraljevski apartman kida. Koliko sam čuo, Lotke i ostatak Apartmana su se razišli, jer je on hteo da prave muziku koja će ličiti na Ruku pravde, sa dosta klavijatura, dok su ostali hteli gitarskiji zvuk. Ta gitarskija opcija je bolja. Ono, nije ni Lotkeov Lavirint loš, videh ga jutros na playback u Žikinoj šarenici, sa jednom novom pesmom. Nije mu prvi put da gostuje u toj emisiji, sa Apartmanom je bio 2006. i pevao Dao sam sve od sebe, isto playback, ispred Skupštine grada Beograda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Novi pevač kida. I Kraljevski apartman kida. Koliko sam čuo, Lotke i ostatak Apartmana su se razišli, jer je on hteo da prave muziku koja će ličiti na Ruku pravde, sa dosta klavijatura, dok su ostali hteli gitarskiji zvuk. Ta gitarskija opcija je bolja. Ono, nije ni Lotkeov Lavirint loš, videh ga jutros na playback u Žikinoj šarenici, sa jednom novom pesmom. Nije mu prvi put da gostuje u toj emisiji, sa Apartmanom je bio 2006. i pevao Dao sam sve od sebe, isto playback, ispred Skupštine grada Beograda. EVOOOOO GA PRINCCCC JEEEEEE inace bilo mi cudno kad je Lotke na onom festivalu rekao kao pozdravite ..............(zaboravio sam ime) iz KA da nema vas ne bi bilo mene a ni KA i posle su opusteno pricali njih dvoje zajedno znaci da je sve oko njih ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 E tu si se vidish zajebao! Chim prichaju opushteno, znachi da neshto nije u redu! Nisu tu chista posla kada 2 choveka prichaju opushteno a prethodno su se svadjali! Neko ce biti ubijen, obavestite muriju!!! Shto se tiche novog apartmana muzika je super ali me nervira pevach i text pesme!!! Lavirint rules! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (edited) Meni se novi album posle 2 slušanja ne sviđa, a u rangu je "Rockera" tj slično sranje. Ima par gitarskih deonica koje su dobre. Edited July 23, 2008 by Divlji Tigar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prljavi Hari Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Gledao sam spot, pesma je sranje, pevac je sranje, a tek produkcija sranje kao da su snimali u sobi na kompjuteru, verovatno i jesu. Nisam imao nikada visoko misljenje o njima kao muzicarima i kao bendu a tek sada... tekstove necu ni da spominjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Odličan je album. Čisti heavy metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Jbg, ja samo video onaj spot. Moracu da kupim disk. Inace, pricao sam sa Lotketom na Exit-u, trebao je da svira sa Pergamentom, ali mislim da je bio neki nesporazum sa organizatorom oko satnice. I on kaze da je otisao iz Apartmana jer je on imao drugaciju "viziju" Apartmana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Dobio sam album juce i ne vadim ga iz playera. Ne znam sta vi ostali ovdje niste culi, ali ja znam sta jesam, ato je cisti HEAVY METAL!!! Ovo je odlicno. Upravo ono sto sam i ocekivao. KA at it's best! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Uh, moracu da nabavim, posto vecina kaze da je dobar...krece turneja... http://www.rockserbia.net/aktuelno/kraljev...nu-turneju.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Cuvar tajni roka, al me jos uvek iritira glas novog pevaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Znaci, evo i zvanicne najave: 19.9.2008 (petak) Music Hall, Banjaluka Kraljevski Apartman (Hard'n'Heavy, Beograd) Milsim da nema potrebe objasnjavati o kome i cemu je rijec. Jedan od najboljih srpskih bendova danasnjice, po cetvrti put u Banja Luci. Promocija novog, petog po redu, studijskog albuma "Cuvar tajni". + specijalni gosti Spidfrik (Armageddon Roll'n'Rock, Banja Luka) Start: 22.00 h Upad: 6 km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Recenzija albuma http://www.rockserbia.net/recenzije/kralje...uvar-tajni.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Преслушах албум на послу и до јаја је досадан. Како одмичу даље продукција је све гора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Kad pre nađe posao? Mani produkciju, kad je muzika dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts