PURGATORY††† Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 Kraljevski Apartman Je jedan Od nasih najacih Bendova i ako Imaju Malo Zatupele tekstove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exciter Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 Zatupele tekstove?!? Ne lupetaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady midnight Posted January 31, 2004 Report Share Posted January 31, 2004 K.Apartman jeste nas najbolji Hard'n'Heavy bend. Najbolji su imaju najbolje pesme, nemam reci kojima mogu da ih opisem, najbolji suuuuu!!!!!!! 8) a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted February 3, 2004 Report Share Posted February 3, 2004 Kraljevski Apartman - Kraljevi beogradskog R'N'r -a!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklenko 666 Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Kraljevski apartman - kraljevi čobanstva i seljaštva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Eh da pakao postoji takvi kao ti nebi hodali zemljom vec bi se przili u njemu.Ukoliko nemas nista pametno da kazes mesto ti nije na ovoj temi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklenko 666 Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 A izvini, a koji moj je to Kraljevski Apartman dobar bend? Gomila matorih seljaka koji sviraju kurac živi od muzike a glupavi Maiden klinci se lože na njih i sad oni ovde imaju neki neprikosnoveni status. Rock Express i 202 ih furaju do maksimuma a to uopšte ne zaslužuju a ima na desetine mladih bendova ovde koji zaslužuju mnogo više pažnje. O tekstovima neću ni da komentarišem koliko su tupavi i bez ikakvog stava. Muzika u fazonu - pazi kakve smo baje kako soliramo po džitrama bez ikakvog smisla... Očajniji su od svih power metal bendova koji postoje. I kako nisu seljaci? Baš zvuče urbano možda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Svakakve gluposti sam mogao kroz svoj zivot da cujem,ali si ti izgleda prevazisao sebe!O kojoj desetini mladih bendova ti pricas?Ko to forsira Kraljevski Apartman.Power metal i hard rock nemaju mnogo slicnosti,ali za tebe je to isto kad poredis takva 2 pravca.A sta je to po tebi urbano!Stav u tekstovima,pa nisu oni politicka partija da stavljaju svoje stavove!Oni se samo zezaju i publika ih voli. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklenko 666 Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 Ako se oni zezaju onda su loš vic koji je otišao predaleko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Tvoji komentari predstavljaju crni humor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Jaoj oni mene takooo smaraju. Imaju dosadnu muziku i glupe tekstove. Muka mi je od njihove pojave. Nemam ništa protiv njih ali mislim da treba da se povuku i puste mlade ljude pune ideja da dođu do izražaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Nisam neki veliki fan, ali imaju neke pesme koje bas umeju da me razdrmaju. Nisu neki dobri muzicari, niti su previse originalni, ali umeju masu da dignu na noge. Samo nek se slusaju i nek zive jos sto godina! LONG LIVE ROCK 'N' ROLL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paklenko 666 Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Jaoj oni mene takooo smaraju. Imaju dosadnu muziku i glupe tekstove. Muka mi je od njihove pojave. Nemam ništa protiv njih ali mislim da treba da se povuku i puste mlade ljude pune ideja da dođu do izražaja. Bas to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 koje mlade ljude pune ideja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Kraljevski apartman - kraljevi čobanstva i seljaštva Paklenko...te 666 ti ne daju mira... Koji bend smatras boljim od njih? Stone To Flash ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tara Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Ima bendova boljih od K.A. ali ih, bez obzira, gotivim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Paklenko666 je na ozbiljnom putu bana, nastavi li sa ovakvim blasfemijama. Bas da mi je viditi njega koliko ce tr00 biti sa 50 godina. Inace, muzika nije ni malo naivna a ni tekstovi, probajte da to slusate malo dublje. Svaki ton i svaki stih bole. Slava Apartman!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 8, 2004 Author Report Share Posted April 8, 2004 Subota je sve blize, koncert se primice... Dok Beograd Spava..... !!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tara Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Jos samo da vidimo ko svira Kraljevski apartman ili Alogia. Pre da ce biti ovi prvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Ovdje se pokusava organizovati auto za dolazak. Jagode su jake, ali je Apartman NAJJACI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantomni Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 12, 2004 Report Share Posted April 12, 2004 Ja ne znam shto ste se toliko zakacili da su KA loshi! To shto se vama ne svidjaju ne znachi da bend nije losh. Nisu preterano orginalni,ali za textove cu da kazhem: Da li ste nekada pokushali da prevedete strane rock textove na nash jezik? Ko je razumeo,shvatice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CXOHE Posted April 13, 2004 Report Share Posted April 13, 2004 Ja ne znam shto ste se toliko zakacili da su KA loshi! To shto se vama ne svidjaju ne znachi da bend nije losh. Nisu preterano orginalni,ali za textove cu da kazhem: Da li ste nekada pokushali da prevedete strane rock textove na nash jezik? Ko je razumeo,shvatice... ja sam shvatio , posle dugog ne ozbiljno jaki su stvarno,nisu orginalni ali ko je nesto novo izmislio u hard rock / metalu .....ipak imaju po 50 god. i to treba postovat. Koje desetine bendova? Znaci da ako ih neko gura da su losi ?Po tom razmisljanju svi bi trebali bit underground ,jeli? Ja nista smijesno niti glupo nisam nasao u njihovim textovima! A kakav bi to stav trebali imat? i tako u nedogled..........s pitanjima ali jedno je istina "momci" su strava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Kad ce sledeca svirka Apartmana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts