Bata Trokrilni Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 I zato smatra da samo Maideni mogu da sviraju heavy metal i smešni su mu svi noviji bendovi koji to rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 smatra da ljudi koji sviraju heavy metal kao da su prespavali poslednje dve decenije su smesni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Ма, Урош генерално има чудне ставове. Најлегендарнији су његови текстови из фанзина "Три другара", сви под насловом "Зашто нисам ишао на...". У првом делу је обрадио Napalm Death концерт, не сећам се које још бендове је покрио, али махом скоро све метал бендове који су у то време долазили код нас. Лик је екстремно писмен и елоквентан, али није металац и метал поштује са дистанце. Наравно, у том случају има врло лимитиран избор само на најбоље од најбољег што јеикад изашло. Има на његовом блогу пресек треш метала, тј. по његовом мишљењу најбољег што је икад изашло у том жанру, и тешко да бих се сложио са већином ствари које је изнео тамо. Али, перцепције нам се разликују, те не могу да га кривим. Ако ништа, забавно је за читање. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Чуо сам и да је Марко напустио бенд и да сад свира неки седи дугокоси??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Чуо сам и да је Марко напустио бенд и да сад свира неки седи дугокоси??? Otkud sad to? Sedi sa dugom kosom!? Hm,to bi mogao biti onaj sto je sa Lotketom svirao,a takodje je i menjao Marka dok je ovaj bio u Australiji cini mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ^ Рече ми ортак да је цео бенд био гост у Жикиној шареници у недељу и да је био тај нови басиста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 ^ Рече ми ортак да је цео бенд био гост у Жикиној шареници у недељу и да је био тај нови басиста. U jbt, pa pre desetak dana Marko je poslao mail i pitao da li smo uradili recenziju albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Mislim da je to repriza od pre dve god dok je Marko bio u Australiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Znaci: 17.10.2008 KST Beograd, KRALJEVSKI APARTMAN & СПИДФРИК 18. 10 2008 Neki klub u Smederevu, KRALJEVSKI APARTMAN & СПИДФРИК Pa eto, se vidimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Uros je fan iron maidena velik vec 20 godina i svira bubanj u najuspesnijem grindcore bendu u srbiji. Jebo te, sad sam skontao da ja znam ovog lika, ako se nisam zajebao u proceni. Putovao sam s njim na Maidene u Split. Znam da je fan Maidena otkako sam ja rođen, ali nisam ni pomišljao da ima tako uske poglede na ostatak metal scene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 sto se tice ovog novog pjevaca glas mu je ko mojoj babi prije 40 god..... bas sam se razocarao u ovaj zadnji album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Jebo te, sad sam skontao da ja znam ovog lika, ako se nisam zajebao u proceni. Putovao sam s njim na Maidene u Split. Znam da je fan Maidena otkako sam ja rođen, ali nisam ni pomišljao da ima tako uske poglede na ostatak metal scene. Не брини ништа, има он уске погледе и на Мејдене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Znaci: 17.10.2008 KST Beograd, KRALJEVSKI APARTMAN & СПИДФРИК Pa eto, se vidimo. ja cuh da je ovo sa Lotketom??? Je'l zna neko nesto o tome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Otkud sad to? Sedi sa dugom kosom!? Hm,to bi mogao biti onaj sto je sa Lotketom svirao,a takodje je i menjao Marka dok je ovaj bio u Australiji cini mi se Upravo tako. Lotke i Z. Zdravkovic su gostovali u cetvrtak u „Demo expresu“ i to potvrdili. To je taj lik, svirao u Lavirintu, a i mijenjao Marka prije otprilike 2 godine. Cak sam ih i gledao jednom u toj postavi, na svirci 202-ke u SKCu pocetkom septembra 2006. Takodje rekose da Marko i Djera sada rade na novom bendu. Jebo te, sad sam skontao da ja znam ovog lika, ako se nisam zajebao u proceni. Putovao sam s njim na Maidene u Split. Znam da je fan Maidena otkako sam ja rođen, ali nisam ni pomišljao da ima tako uske poglede na ostatak metal scene. ??? Jesi li siguran da je bio u busu? Ne pada mi na pamet ko bi to mogao biti ja cuh da je ovo sa Lotketom??? Je'l zna neko nesto o tome? Jeste, Lotke pjeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Ма, кладим се да је ово био све само један гадан маркетиншки трик. Као ономад кад је Кока-кола избацила нови укус, сви га мрзели, а онда вратила Кока-колу класик и направила бум. Већ виђено. ??? Jesi li siguran da je bio u busu? Ne pada mi na pamet ko bi to mogao biti Висок, кратка загасито црна коса, цвикери и брци до браде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Odgovara opisu, osim što ima dugu kosu. Moguće da sam ipak pobrkao. To je onaj 37-godišnjak koji je sedeo pozadi sa mnom, Jelles-om i Karlom. Ne sećam se kako se zove, moguće da je baš Uroš, zato sam pomislio da se radi o istoj osobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Урош Смиљанић нема дугу косу, не сећам се да ју је икад и имао. А мислим да нема ни 37 година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Bice slavlja na univerzitetu,ko kad je Bruce najavio kambek u Maiden-e . Mada , bilo bi mnooooooooogo dobro kad bi koncert bio u basti,tj ako dozvole vremenske prilike. Mnogo bre mali onaj klub....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Da, basta bi bila idealna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Izvestaj sa koncerta u Smederevu. izvestaj Smederevo P.S. fotke ce biti naknadno ubacene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 18. 10 2008 Neki klub u Smederevu, KRALJEVSKI APARTMAN & СПИДФРИК Pa eto, se vidimo. Moto klub Street Fighter. ja cuh da je ovo sa Lotketom??? Je'l zna neko nesto o tome? Bio je Lotke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra_ Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 kakav je novi vokal ??? A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Ал' си ти у току... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Lotke je u KST-u rekao: ''Ja sam novi pevač Kraljevskog apartmana''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Cekajte ko koga tu jebe sada?Zar ih nije lotke napustio?Ili se opet ciganjisu kao i do sada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts