Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo ja juce i danas slusam taj LP Ognjenog vuka i mogu reci da mi se sve vise dopada. Moguci hitovi: "Jos uvek te volim moja budalo", "Grozdana", "Nerviras me kada glumis".

@ blags: tvoji favoriti sa ovog albuma?

Posted
50 dolara, ovaj Kole nije normalan.

bolji je deal nego ovo :lol:

http://cgi.ebay.com/BRIGITTE-BARDOT-ON-SEX...A1%7C240%3A1318

BRIGITTE BARDOT ON SEXY COVER 1969 RARE EXYU MAGAZINE For Auction is EXTREMELY RARE AND VERY HARD TO FIND exYugoslavian magazine Filmski Svet ( Movie World ) # 733 dated from: 18th of January 1969. with Brigitte Bardot pic. on FULL FRONT COVER. Magazine is COMPLETE in NEAR MINT condition. Format is 10 x 12 inches ( 30 x 25cm). Please look at my other auctions with unique movie memorabilla and many more items from territory of exYugoslavia. Sold out long time ago , this magazines are extremely hard to find in any condition specialy after all what happens here , 10 years of bloodiest civil wars ended with 78 days and nights of non stop NATO bombing. It could take many years if any of these items ever surface again .

Ovaj lik je poremecen :)

Posted

Znam da ovo nije tema o Ognjenom vuku, ali kad ste vec krenuli: sada gledam zadnju stranu omota gde je fotka clanova benda i nesto mi nije jasno. Na fotki ima njih petorica, a na popisu clanova grupe stoje samo 4 imena, odnosno nema imena klavijaturiste, koji je ocigledno ucestvovano na snimanju pesama. Zasto? Neko zna nesto vise o ovome?

Posted

Preslusao sam nekoliko puta ovaj album Ognjenog vuka i generalno je u redu, ne bih ga ukivao u zvijezde, ali svakako vise nego solidan album. Jedino mi smeta „Gumi defekt” koja je tipicni jeftini sund na tragu „otis’o si – sarmu prob’o nisi”.

Ostale pjesme su ok, zvuce bolje nego sto bi se moglo pretpostaviti na osnovu naziva samog albuma.

Posted

bolji je deal nego ovo :lol:

http://cgi.ebay.com/BRIGITTE-BARDOT-ON-SEX...A1%7C240%3A1318

BRIGITTE BARDOT ON SEXY COVER 1969 RARE EXYU MAGAZINE For Auction is EXTREMELY RARE AND VERY HARD TO FIND exYugoslavian magazine Filmski Svet ( Movie World ) # 733 dated from: 18th of January 1969. with Brigitte Bardot pic. on FULL FRONT COVER. Magazine is COMPLETE in NEAR MINT condition. Format is 10 x 12 inches ( 30 x 25cm). Please look at my other auctions with unique movie memorabilla and many more items from territory of exYugoslavia. Sold out long time ago , this magazines are extremely hard to find in any condition specialy after all what happens here , 10 years of bloodiest civil wars ended with 78 days and nights of non stop NATO bombing. It could take many years if any of these items ever surface again .

Ovaj lik je poremecen :)

Nije poremecen gresis prijatelju nego je pametan , stranci kupuju to a ne domaci

pogledaj malo bolje koje stvari je dosada prodao kome i gde i za koje pare .

• 2 weeks later...
Posted
sviraju sad u subotu,29. u Cacku....

Znam, neko mi je rekao, posto cu mozda ivaj vikend posetiti vas grad...pa reci ljudima da pocnu sa pripremama za svecani docek :)

Posted
Znam, neko mi je rekao, posto cu mozda ivaj vikend posetiti vas grad...pa reci ljudima da pocnu sa pripremama za svecani docek :)

pa,i ja cu ovog vikenda posetiti svoj grad,posle mesec dana. :razz: tako da ces morati sam da se snadjes za odbor,ja cekam svoj. :)

Posted
pa,i ja cu ovog vikenda posetiti svoj grad,posle mesec dana. :razz: tako da ces morati sam da se snadjes za odbor,ja cekam svoj. :)

Znaci, bice dvostruki docek? Moze i tako, meni ne smeta, nisam uobrazen da hocu svu slavu za sebe :)

Spremajte mlade musckarcice za Feniksa :P

Eh, nisam ja kao ti, ja sam ipak normalan...koliko se to moze biti u danasnje vreme :)

Posted (edited)
A nas je grad narocito poznat po mladim tr00 metal muskarcinama.... :)

Sad ce vas biti poznat po meni :)

A ostali ce biti ljubomorni ali sta da se radi :)

Edited by Feniks .
Posted

yup to je to...

cim mene nema u cacku mesec dana, tacno tog meseca u cacku gostuju Rambo Amadeus, Ajs Nigrutin, i sad Kraljevski...

Posted
Откад су ту свирке? Велики је то простор за њих...

Bio je i "Hit 202" tu pre dve godine....veceras je,koliko sam cula,Dado Topic,a sinoc je bio Rambo Amadeus.

yup to je to...

cim mene nema u cacku mesec dana, tacno tog meseca u cacku gostuju Rambo Amadeus, Ajs Nigrutin, i sad Kraljevski...

Pa,vidis,komsija,ne umes da odaberes trenutak-pardon,vikend-kada da dodjes. :mrgreen:

Posted

Bio je i Dado Topic!!!

Pa oni namerno dovode pola ex-yu scene jer znaju da ja ne mogu da dodjem to je cista provokacija :)

A dosao bih ja ali sam proteklih mesec dana imao kolokvijume vikendaima pa stvarno nisam mogao da postignem

Ja sam mislio da je Rambo bio u velikoj sali Doma Kulture...

A Klub je ok(kao prostor) mada tamo se slusaju samo narodnjaci, ali bese Hit jedne godine tamo, tako da je prostor ok

Posted
Veliki? Jel` se ti to salis? Klub je mnogo malo mesto za veliki bend kao sto je Kraljevski apartman.

Шта знам, тамо нисам био 5 година, оматорило се... У сваком случају боље него прошли пут кад су свирали под_шатром у Пријевору :mhihi:

Posted
Bio je i "Hit 202" tu pre dve godine....veceras je,koliko sam cula,Dado Topic,a sinoc je bio Rambo Amadeus.

Da da... bila dvesta dvojka, a ovi seljaci nas prakticno najurili u ponoci, kao ne smemo mi, ovo ono, a to sto je trebao jos jedan bend da svira nikom nista... a kad su narodnjaci trese, lupa, udara do ranih jutarnjih sati... Bruka, valjda nas nece sad sve zajedno sa Apartmanom izbaciti u ponoc (mozda ce im se lokal pretvoriti u bundevu :rolleyes: )