^TK^ Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 (edited) jeste bilo kul u rumi juce. bas su fino zvucali Edited September 4, 2010 by ^TK^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Evo malo da se osvezi tema - K A live .....Pancevo 19 II , rodjendan MC Cojotes...Smederevo klub Dock Holidej..26 II .........25 III ......moto zurka MK Sveti Ilija , Grocka . Uz malo srece eto me na sva tri dogadjaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Evo meni Apartmana u komšiluk 30.04 Sremska Mitovica i 21.05 Šabac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 I Mitrovica i Sabac su blizu , uzeleo sam se ekipe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Apartman ima novu pjesmu, zove se "Magija" i predstavlja omaz R.J. Dio-u, kako kroz zanimljiv tekst, tako i kroz sam aranzman pjesme. Vec je uveliko izvode uzivo, slusao sam tu pjesmu do sada dva puta uzivo, na Fish Festu krajem juna i nedavno u Bijeljini. Ovo je za sada najbolji live snimak koji postoji na netu, nadam se da ce se uskoro pojaviti i studijski snimak te pjesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Kad se vratio Marko Nikolić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Mislis na Marka, bivseg basistu? Nije se vratio, ovo je onaj stariji lik na basu, Rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Ja nisam nesto odusevljen pesmom , ali ok , ceo bend se slozio da im je Dio najveci i to je njihova stvar . Ja sam voleo Marka , ali Rade je zesca likcina , carina Ne bih ga menjao ni za sta . U Bjeljini su kratko przili , ali je druzenje , pre i posle bilo vise nego dobro . Lotke mi je na poslednjih par koncerata nesto u autu , doduse se to ne vidi toliko na bini . Osim mozda u Sremskoj Mitrovici kad je pocepao spisak pesama revoltiran necim . Cak je i u Rumenci imao neko negodovanje kad je neko bacao pivo ili slicno ne secam se bio sam pijan . Mene bas zanima kakva je njegova stvar sa novog albuma . Mozda malo truba sto je o bajkerima , jer mi uz njega bas i ide Gore digni glavu fazon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerevar Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Slucajno iskopah :DDDD http://www.youtube.com/watch?v=jxOHNvzfduU&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Hahaha , to care , kakav iskop jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Hahha, ovo je fakat Lotke jebote!! Nemam rijeci Nisam znao za ovu epizodu iz njegove biografije Znam da je pjevao u grupi Ognjeni vuk, slusao sam njihov album "Cokni mi vrat" Kad smo vec kod ovakve tematike, evo jedne pjesme benda Apartman 69 u kojem je svirao Zoran Zdravkovic. Izdali su jedan album pod nazivom "Seti se moje pesme", objavljen 1983. http://www.youtube.com/watch?v=8DTbFzebFiA Na Youtubeu se mogu takodje naci neki video snimci ovog benda sa kraja 90-ih, ali to je vec neka druga postava, bez Z. Zdravkovica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lagum Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Ja nisam mogla očima da vidim Apartman, do pre par godina kada sam (na silu odvučena od strane drugara), uživo čula njihovu svirku na nekom Moto festu. KAKVA JE TO ENERGIJA!!! Komunikacija sa publikom!!! Nemam reči... Džabe je sve ukoliko band na nastupu ne ume da uđe u dijalog s' publikom! Mogu biti, ne znam ti ni ja, koliko dobri muzičari ukoliko samo stoje kao voštane figure ili zamahuju sveže opranom kosom i razmišljaju o tome koliko dobro izgledaju na sceni, koliko riba se loži na njih u tom trenutku, koliko će para uzeti i da ne nabrajam... Malo energije i kreativnosti nije na odmet. Valja učiti od Apartmanaca. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Koji proser , sedi 1 !!!!!!!!!!!!! Poslusaj live cd kad sam reko Olgi - Pusi kurac ... TRo je predoistroznosti radi ... Kuhinjaaaaaaaa , kuhinjaaaaa ... zove te kuhinjaaaaaaaa , creno bela zastava simbol je picketinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Само лепи манири и црвено-беле пичкетине. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.S.P. Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Kraljevski Apartman u Kruševcu http://metalserbia.com/najave/kraljevski-apartman-u-krusevcu-kck-2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Pozdrav. Može li se negdje naći kvalitetan snimak njihovog singla Pandora iz 2009. godine. Na youtube što ima, snimak ne valja, mutan je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lagum Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Gle?! Tek sada sam videla kako me covek izvredjao na pravdi Boga. Ako su ti te uvrede najjaci argument onda ja sada odoh u kuhinju da zavijem sarme, a ti u medjuvremenu nauci da sklopis recenicu bez psovki!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Jebiga, nova clanica, jos nije na jebi si mater sa Sretom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Nevaljalica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 (edited) Bio sam sinoc sa Kraljevskim u Krusevcu, i mogu reci, posle celog dana provedenog sa njima u kombiju, kafanama i svirci, da su svi do jednog genijalni likovi i muzicari, svirka je bila totalno prasenje, naravno Edited October 15, 2011 by Jabba the Hutt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Novi datumi: 03.02.2012 Požarevac-klub KB 11.02.2012 Šabac-Hard rock kaffe (ovde bi se moglo banuti) 17.02.2012 Banja Luka-DFK klub 09.03.2012 Čačak-Srpski Pab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Osim Pozarevca sve ziceri od datuma , ne zna se koje mesto je jace ! Jebe me OET za Sabac 11. , ali ako odem ranije sa ispita i padnem ko picka ima sanse da stignem . Videcemo sta ce biti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Sabac odlozen za 3.3 ides mala ... U nedostatku novog materijala : http://www.youtube.com/watch?v=RrS8N1AaFOM&list=UUQBV9vgvjQHGDmW63VtMalA&index=4&feature=plcp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Grozdana ftw!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Kraljevski Apartman u Nišu! Posle dve godine vodeći srpski hard & heavy bend, KRALJEVSKI APARTMAN, nastupiće ponovo u Nišu. Koncert će biti održan u klubu Pravnog fakulteta sa početkom od 21h. Bend najavljuje koncert od puna dva sata, a obzirom da u Nišu dugo nije bilo metal koncerata, ovaj dogadjaj ce upotpuniti i niški bendovi REVOLUTION I ARIA AETERNA. Osim dobro poznatih pesama koje se u Nišu već deceniju horski pevaju, Kraljevski Apartman će na koncertu premijerno izvesti i nekoliko pesama koje će se naći na novom albumu. Naime, snimljeno je 12 novih pesama za novi album koji bi uskoro trebalo da bude objavljen u izdanju PGP-RTSa, za koji je bend do sada izdao većinu svojih albuma. Na albumu se nalazi i jedna pesma koja je posvećena Ronnie James Dio-u "MAGIJA". Cena karte je 350 dinara u pretprodaji, odnosno 400 na ulazu. Prodajna mesta su Cd Sound Music Shop (na kraju novog podzemnog prolaza), kao i klub Pravnog fakulteta (Juridicum), a pretprodaja počinje u ponedeljak 05.marta. Satnica: 20:30h-Ulaz 21:00h-Aria Aeterna 21:30h-Revolution 22:00h-Kraljevski Apartman Organizator koncerta je Rock N' Roller Promotion iz Niša. Kontakt: rocknrollerpromotion(at)gmail.com Kako je bilo 2003. i 2010. u Nišu može se videti ovde... 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts