Perfector Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Sinoc na 202 sam cuo da su zavrsili snimanje,kad se ocekuje izlazak novog albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PURGATORY††† Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 Mozda imaju glupe tekstove al u Prokuplje su napravili bestnu Atmosferu. O novom albumu nisam nista cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicia Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 sad su stvarno smesni.... tekstovi me zasmejavaju, rifovi pocetnicki u metalu... stajling nula itd...a da na albumu im plete ritam mashina Slazem se. Tekstovi im jesu jedna od najlosijih strana i bez obzira koliko ih gotivila nikako ne mogu reci da si nas najbolji bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 Tekstovi su bolni i iskreni i pogadjaju u dusu. Shvaticete to vremenom. I meni je bilo bez veze prvi put, a sada ne mogu da docekam sljedecu svirku i album. Slava Apartman!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 5, 2004 Author Report Share Posted November 5, 2004 po ovm forumu vidim da smo se muzicki srozali do koske kao i cela drzava muzicka ikona u Srbiji je Ceca a u metalu K. Apartman ne mogu da verujem..................... postujem to sto sviraju metal sa 40 dina ali su ostali negde u osamdesetim sad su stvarno smesni.... tekstovi me zasmejavaju, rifovi pocetnicki u metalu... stajling nula itd...a da na albumu im plete ritam mashina ....ma dovidjenja........................................................ Pricas bezveze... Nije bitno koliko godina imaju, ljudi sviraju to sto vole, na drugima je da biraju da li ce ih slusati ili ne. Sam biras koga ces pratiti zar ne? Ono sto oni rade, nacin na koji to rade - upravo je idealno za takvu vrstu muzike. Ne treba je porediti sa nekom drugom. Svakom svoje. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 Ljudi nemojte da pricate gluposti.Tekstovi Apartmana mozda nisu savrseni ali jesu iskreni,i uopste ne vidim razlog da neko zbog toga pluje po njima. Slava Kraljevski!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_raBo Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 Uostalom,kome se ne svidja ne mora ni da slusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 Tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest satancina666 Posted November 10, 2004 Report Share Posted November 10, 2004 Najgluplji rok bend na svetu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 12, 2004 Report Share Posted November 12, 2004 Dobri su bre, sviraju super i stvarno je nemoguce mirovati na njihovim svirkama!! Novi album izlazi za PGP (tu je Corba umesao svoje prste 100%) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 12, 2004 Report Share Posted November 12, 2004 Najgluplji rok bend na svetu!!! Ај' немој лупати. Ти очито ниси слушао довољно глупих рок бендова, да би видео да Апартман није нимало глуп, а поготово не досадан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cepes Posted November 12, 2004 Report Share Posted November 12, 2004 jes da imam samo jedan album ali dovoljno mi je da mogu slobodno da kazem da su masu dobri ... textovi su malo .. hmm ... zao mi je sto vise ljudi nije culo za njih (barem skoro niko nije cuo kome sam ih pominjo). dakle, KRALJEVSKI APARTMAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 Cuce sada posle ovo novog albuma jer je PGP ipak nacionalna izdavacka kuca i verovatno ce se reklama vrteti na svim RTS kanalima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cepes Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 a imaju i laganih stvari tako da ih mogu pustit na tv kad god oce ... cak su se i mojoj staroj svidjeli (u stvari samo balade) ... samo da odrade dobre spotove i valjda ce se napokon malo vise cut za njih ... ZASLUZUJU TO!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 Pa zasluzuju to vise nego Corba tezgaros!! ALi i bez toga oni imaju sada ogroman broj fanova koji ih zaista postuju i veruju u njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted November 13, 2004 Report Share Posted November 13, 2004 Najgluplji rok bend na svetu!!! Ne lupaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest satancina666 Posted November 15, 2004 Report Share Posted November 15, 2004 I Alogija je bolja od tih drtina...bar znaju jako dobro da sviraju,bez obzira sto su kurtoni ovako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pringler Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 I Alogija je bolja od tih drtina...bar znaju jako dobro da sviraju,bez obzira sto su kurtoni ovako.... kretenu ne seri! KRALJEVSKI APARTMAN - najbolji domaci bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Ma pusti ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Lotke ja sada gost kod Vlade Dzeta,i promovise 4. po redu album pod nazivom Ruka Casti,sniman je u studiju 5 a izdavac je pgp rts,za naslovnu pesmu snimljen je spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Moja greska,novi album se zove RUKA PRAVDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Konacno! Predugo se cekalo na ovo. Gdje se to moze nabaviti? Original, naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 18, 2004 Author Report Share Posted December 18, 2004 Starac, danas bio spot Ruka Pravde na TV Bel!!! RAZBIJANJE! Video sam samo par sekundi, nisam verovao. STA JE OVO, niko ne podrzava!!!???? Koncert se sto pre mora ispostovati! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Hm...Starce...dobra ti prica!!! Spot je odlican, tema pjesme josh bolja, zvuk josh CVRSCI!!! DEDE SU SE VRATILE!!! JEDVA CEKAM ALBUM!!! Ovo treba postovati!!! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 Vide sam spot na lokalnioj televiziji par puta a na RTS-u jednom! Spot i pesma obecavaju puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts