Vladan Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Stvarno obecava, ako cio album bude ovakav, bice to pravi Hard & Heavy udarac!!! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 I dobro je sto ce moci da se nabavi na svakom koraku, nece morati ljudi da pucaju za postarinu ili autobus do BG-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Pesma rastura, a i spot. Upravo stekam pare da kupim disk, sigurno ima u radnji PGP-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Gdje ta prodavnica. Vreme je da se ukazem tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 20, 2004 Author Report Share Posted December 20, 2004 (edited) Gdje ta prodavnica. Vreme je da se ukazem tamo. Pa recimo, da se ukazes u sopstvenom gradu, u KEC CD Shopu, i kupis ga. Rece mi onaj M.I.L.F. tamo da ce im stici ove sedmice Poz! Edited December 20, 2004 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Evo, ja kupila disk! Album je sjajan, mislim da nema pesme za koju mislim da je nezanimljiva, losa itd... Ali ''Sve su noci iste'' je savrsena!!!!!!!! A i textovi su.... Samo mi jezao sto omot nije malo ''prostraniji''- nema slika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [Independor] Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Kad sam postavio rubliku najgori srpski bend pocele su kritike na kraljevski apartman.Gde ste pice?Evo vam prilike da ispljete se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Ne serite da je izasao novi Kraljevski Apartman??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 A posebno ''obozavam'' te ''zle i opake'' ljude koji pljuju Apartman bez argumenata... Samo me zanima da li bi iko od njihovih sticenika sa domace scene napravio ONAKVU atmosferu kako K.A. prave! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 20, 2004 Author Report Share Posted December 20, 2004 A posebno ''obozavam'' te ''zle i opake'' ljude koji pljuju Apartman bez argumenata... Samo me zanima da li bi iko od njihovih sticenika sa domace scene napravio ONAKVU atmosferu kako K.A. prave! NIKO NIKAD! Zaista, video sam 99% domacih bendova uzivo, a i svirao sa vecinom njih na istoj bini, niko ne moze da ponovi K.A. atmosferu. Reci mi kakva je produkcija, je li album cvrsci? NE mogu docekati da mi stigne, jos par dana... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 A posebno ''obozavam'' te ''zle i opake'' ljude koji pljuju Apartman bez argumenata... Samo me zanima da li bi iko od njihovih sticenika sa domace scene napravio ONAKVU atmosferu kako K.A. prave! Znaci moja ocekivanja se obistinila!!! Super!!! A ti papci sto pljuju, mislim da nikad nisu ni slusali Kraljevski Apartman!!! Njihova steta!!! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 Sutra...cd shop...viski, vino i rock 'n' roll.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 Sutra...cd shop...viski, vino i rock 'n' roll.... Znas da bih (NIKAD BiH) volio da je to istina, ali i sam znas da u ovu nasu vukojebinu od Banjaluke sve dolazi mjesecima kasnije!!! Vidjecu sa Miroslavom da taj CD uvrsti u Distribuciju, cijena bi trebala biti manja nego u Lokalnim Cd-Shopovima!!! Iskreno se nadajmo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 21, 2004 Author Report Share Posted December 21, 2004 Znas da bih (NIKAD BiH) volio da je to istina, ali i sam znas da u ovu nasu vukojebinu od Banjaluke sve dolazi mjesecima kasnije!!! Vidjecu sa Miroslavom da taj CD uvrsti u Distribuciju, cijena bi trebala biti manja nego u Lokalnim Cd-Shopovima!!! Iskreno se nadajmo!!! Jel ti uopste citas postove pre nego sto odgovaras? Pogledaj sta sam rekao tri posta iznad ovog tvog! CD DOLAZI OVE SEDMICE! PGP ovde ima bolju distribuciju od Renomea... Veciti amater... APARTMAN!!!!!!!! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Dragon Posted December 21, 2004 Report Share Posted December 21, 2004 Kraljevski apartman je odlican bend! Novi album nesmem da komentarisem jer jos nisam cuo sve pesme,ali ono sto sam cuo je strava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preacher Posted December 22, 2004 Report Share Posted December 22, 2004 Odlican album! Apartman pokazuje da je najbolji bend na ovim prostorima. Zvuk je malo cvrsci, ali su refreni toliko pevljivi da nisam mogao da verujem da ne slusam Purple ili Scorpions. Tekstovi su ipak malo slabiji, ali i dalje maksimalno iskreni sto treba ceniti. I moja licna zamerka je nedostatak balada(samo jedna), jer niko u 90-im nije pravio balade kao Apartman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Da li ima shanse da Kraljevski nastupa negde za Novu godinu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 26, 2004 Author Report Share Posted December 26, 2004 Da li ima shanse da Kraljevski nastupa negde za Novu godinu? Odlicno pitanje! A ima li neko odgovor??? Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Jel ti uopste citas postove pre nego sto odgovaras? Pogledaj sta sam rekao tri posta iznad ovog tvog! CD DOLAZI OVE SEDMICE! PGP ovde ima bolju distribuciju od Renomea... Veciti amater... APARTMAN!!!!!!!! Poz! E, Deda kako staris sve sporije kontas, znam ja da ce doci u prokleti Kec, ali u njemu su CD-ovi 15 - 16 KM!!! Ja sam govorio za moju distribuciju!!! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 Gledala sam pre neki dan emisiju na SOS-u, gostovao je Kiza i rekao da jos vode pregovore i ne znaju sviraju li igde za novu. No, u svkom slucaju dolazim na hit godine 30-og!!!!!!!!!! Jedva cekam svirku Apartmana!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 26, 2004 Report Share Posted December 26, 2004 A ko ce jos da svira pored njih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted December 27, 2004 Author Report Share Posted December 27, 2004 No, u svkom slucaju dolazim na hit godine 30-og!!!!!!!!!! Jedva cekam svirku Apartmana!!!!!!!!!! Znaci sviraju tad???!!!! Odlicno, u prvom sam redu! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Me 2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Klavijaturista na ovom albumu putuje nekim cudnim vodama? Jel da? Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man at arms Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Album sam jedno "ovlas" preslusao sad slusam drugi put pa ide komentar .. dosta catchy sto mi se svidja ! BTW gde su nasli onog debelog papana za spot Ruka Pravde, vitez u menopauzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts