Mary Joe Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Ma ko jos gleda u viteza? Vazno da su tu Mare i Deki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara_84 Posted December 29, 2004 Report Share Posted December 29, 2004 Gledala sam pre neki dan emisiju na SOS-u, gostovao je Kiza i rekao da jos vode pregovore i ne znaju sviraju li igde za novu. No, u svkom slucaju dolazim na hit godine 30-og!!!!!!!!!! Jedva cekam svirku Apartmana!!!!!!!!!! me toooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Uh!!! Kako da stignem u Bg na svirku!!! Tesko, ali dovescu ja njih u Banja Luku pa uzzzzzzzzzivati!!! Album odlican! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 (edited) ... Edited December 30, 2004 by Uros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Prekjuce citam novine "Politika" i na nekoj strani o muzici veliki intervju sa Kraljevskim apartmanom (i njihova slika) a iznad veliki naslov"MLADE SNAGE DOLAZE" Kad tad nisam crko od smeha necu nikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Prekjuce citam novine "Politika" i na nekoj strani o muzici veliki intervju sa Kraljevskim apartmanom (i njihova slika) a iznad veliki naslov"MLADE SNAGE DOLAZE" Kad tad nisam crko od smeha necu nikad Pa sta zar nisu mladi??? Tek 4. album!!! A to sto je prosjek godina clanova benda oko 50, hm....pa necemo o tom!!! Vazno je da je duh mlad!!! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Cek', za koga su oni sad izdali novi album, REX ili PGP? Gde ima da se kupi (u BG-u), kol'ko para? btw Sta je sa onim njihovim sajtom? 100 godina nije update-ovan!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 izdali su album za PGP i album je OK. Ima ga u skoro svim CD shopovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*One Wish* Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 U Filozofu su svirali FANTASTICNO..... Naaaaaaaaaaaaaaaaaajveci pozdrav NAJBOLJEM benduuuuu..... I naravno ko je HIT GODINE??????? KRALJEVSKI APARTMAN- RUKA PRAVDE I TO JE TACAN ODGOVOR 3 BAMBIJA ZA MENE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Pozdrav svima i Sretna Nova!!! I u novoj jos jedan ovakav K.Apartman! I da dodju u Banjaluku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Prekjuce citam novine "Politika" i na nekoj strani o muzici veliki intervju sa Kraljevskim apartmanom (i njihova slika) a iznad veliki naslov"MLADE SNAGE DOLAZE" Kad tad nisam crko od smeha necu nikad MLADE NADE ??? Ko je to napisao, dodjavola.... Hhhehe... standardno dobra atmosfera u filozofu... Mada u izboru za onaj hit, ipak su malo imali popusta, kao domace snage... ali to i nije mnogo vazno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Hit je izabran od strane publike sto znaci da niko nije mogao da namesta. I, naravno, Apartman to zasluzuje jer su sjajni- pesme su im fenomenalne, atmosfera, iskreni su... Ma, sta vise da govorim, dovoljno sam ih nahvalila... Hehe... Neko je pitao koliko kosta CD- ja ga platila 460 din. Sad jedva cekam samostalni koncert Kraljevskog (smrc....jos 2 meseca, ko ce to izdrzati )! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Hit je izabran od strane publike sto znaci da niko nije mogao da namesta. I, naravno, Apartman to zasluzuje jer su sjajni- pesme su im fenomenalne, atmosfera, iskreni su... Kraljevski Apartman u prevodu sa hebrejskog znaci Staracki Dom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Sad sam bio u PGP-ovim radnjama na Zelenjaku i u Makedonskoj, album je RASPRODAT! Znaci moram da cekam novu turu ili da nadjem negde drugde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 U krajnjem slucaju nek' ti nareze neko... A ti, decko, koji si postovao prethodno (The Eagle Nature), smisli neki pametniji kometar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 A ti, decko, koji si postovao prethodno (The Eagle Nature), smisli neki pametniji kometar... Devojcice ili dete(bukvalno receno), 'ajd' malo porasti... taman da smanjis razliku u godinama sa "momcima" iz apartmana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stuart Hamm Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Naaaaaaaaaaaaaaaaaajveci pozdrav NAJBOLJEM benduuuuu..... Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZWER Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 Devojcice ili dete(bukvalno receno), 'ajd' malo porasti... taman da smanjis razliku u godinama sa "momcima" iz apartmana... Milane, nije te dugo bilo na sajtu i sada si pun elana za zajebavanciju....svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 DJOLE DJOLE x infinity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stuart Hamm Posted December 31, 2004 Report Share Posted December 31, 2004 DJOLE DJOLE x infinity Jasta da je tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Devojcice ili dete(bukvalno receno), 'ajd' malo porasti... taman da smanjis razliku u godinama sa "momcima" iz apartmana... Haha... Neka 'fala, meni je dobro ovako, necu da porastem. P.S.Sto volim ove primerke kojima je osnovni povod za zajebanciju ne-veliki broj godina (a ni sami nisu mnogo ''napredniji'')... Dajte, ljudi, smislite nesto originalnije, nemojte se ponavljati!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 1, 2005 Report Share Posted January 1, 2005 Uh,ala si me sada zajebala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 Hit je izabran od strane publike sto znaci da niko nije mogao da namesta. I, naravno, Apartman to zasluzuje jer su sjajni- pesme su im fenomenalne, atmosfera, iskreni su... Ma, sta vise da govorim, dovoljno sam ih nahvalila... Hehe... Neko je pitao koliko kosta CD- ja ga platila 460 din. Sad jedva cekam samostalni koncert Kraljevskog (smrc....jos 2 meseca, ko ce to izdrzati )! A ( mozda gresim ) ali ja smem da se kladim, 101% sam ubedjen da je ipak glasniji bio urlik za 'tallicu nego za apartman.... Nije da mi smeta, mozda je cak i bolje ovako, zbog reklame i podrske sceni, ( ili su na bini i u radiu drugacije culi... ) al ja sam 101% da je veci urlik bio za tallicu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted January 2, 2005 Report Share Posted January 2, 2005 U pravu si o Telcontare... Mada ste Lotke ima od zivota sem hita 202... Bolje ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 (edited) Prosto nemam drugaciji odgovor na komenare ovog ''tipa'' poput fantasmic-ovog. Edited January 3, 2005 by Caroline Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts