Jump to content

Recommended Posts

Posted
Gledala sam pre neki dan emisiju na SOS-u, gostovao je Kiza i rekao da jos vode pregovore i ne znaju sviraju li igde za novu. icon_cry.gificon_cry.gif

No, u svkom slucaju dolazim na hit godine 30-og!!!!!!!!!! Jedva cekam svirku Apartmana!!!!!!!!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

me toooooooooo icon_biggrin.gif

Posted

Prekjuce citam novine "Politika" i na nekoj strani o muzici veliki intervju sa Kraljevskim apartmanom (i njihova slika) a iznad veliki naslov"MLADE SNAGE DOLAZE" Kad tad nisam crko od smeha necu nikad icon_smile.gif

Posted
Prekjuce citam novine "Politika" i na nekoj strani o muzici veliki intervju sa Kraljevskim apartmanom (i njihova slika) a iznad veliki naslov"MLADE SNAGE DOLAZE" Kad tad nisam crko od smeha necu nikad icon_smile.gif

Pa sta zar nisu mladi???

Tek 4. album!!!

A to sto je prosjek godina clanova benda oko 50, hm....pa necemo o tom!!!

Vazno je da je duh mlad!!!

Poz

laugh.gificon_biggrin.gificon_biggrin.giflaugh.gif

Posted

Cek', za koga su oni sad izdali novi album, REX ili PGP? Gde ima da se kupi (u BG-u), kol'ko para?

btw Sta je sa onim njihovim sajtom? 100 godina nije update-ovan!!!

Posted

U Filozofu su svirali FANTASTICNO..... biggrin.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gifbiggrin.gif

Naaaaaaaaaaaaaaaaaajveci pozdrav NAJBOLJEM benduuuuu..... icon_da.gifbiggrin.gificon_da.gif

I naravno ko je HIT GODINE??????? KRALJEVSKI APARTMAN- RUKA PRAVDE

I TO JE TACAN ODGOVOR 3 BAMBIJA ZA MENE icon_smile.gificon_mrgreen.gificon_smile.gif

Posted

MLADE NADE ??? wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif Ko je to napisao, dodjavola....

Hhhehe... standardno dobra atmosfera u filozofu...

Mada u izboru za onaj hit, ipak su malo imali popusta, kao domace snage... ali to i nije mnogo vazno...

Posted

Hit je izabran od strane publike sto znaci da niko nije mogao da namesta. I, naravno, Apartman to zasluzuje jer su sjajni- pesme su im fenomenalne, atmosfera, iskreni su... icon_rockdevil.gif

Ma, sta vise da govorim, dovoljno sam ih nahvalila... Hehe... icon_mrgreen.gif

Neko je pitao koliko kosta CD- ja ga platila 460 din.

Sad jedva cekam samostalni koncert Kraljevskog (smrc....jos 2 meseca, ko ce to izdrzati icon_cry.gif )! icon_rockdevil.gif

Posted
Devojcice ili dete(bukvalno receno), 'ajd' malo porasti... taman da smanjis razliku u godinama sa "momcima" iz apartmana... laugh.gif

Milane, nije te dugo bilo na sajtu i sada si pun elana za zajebavanciju....svaka cast icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted
Devojcice ili dete(bukvalno receno), 'ajd' malo porasti... taman da smanjis razliku u godinama sa "momcima" iz apartmana... laugh.gif

Haha... Neka 'fala, meni je dobro ovako, necu da porastem. icon_razz.gificon_razz.gif

P.S.Sto volim ove primerke kojima je osnovni povod za zajebanciju ne-veliki broj godina (a ni sami nisu mnogo ''napredniji'')... Dajte, ljudi, smislite nesto originalnije, nemojte se ponavljati!!!!!!! icon_twisted.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Hit je izabran od strane publike sto znaci da niko nije mogao da namesta. I, naravno, Apartman to zasluzuje jer su sjajni- pesme su im fenomenalne, atmosfera, iskreni su... icon_rockdevil.gif

Ma, sta vise da govorim, dovoljno sam ih nahvalila... Hehe... icon_mrgreen.gif

Neko je pitao koliko kosta CD- ja ga platila 460 din.

Sad jedva cekam samostalni koncert Kraljevskog (smrc....jos 2 meseca, ko ce to izdrzati icon_cry.gif )! icon_rockdevil.gif

A ( mozda gresim ) ali ja smem da se kladim, 101% sam ubedjen da je ipak glasniji bio urlik za 'tallicu nego za apartman....

Nije da mi smeta, mozda je cak i bolje ovako, zbog reklame i podrske sceni, ( ili su na bini i u radiu drugacije culi... ) al ja sam 101% da je veci urlik bio za tallicu....