DJ_raBo Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Sta mislite o njemu. Meni je on bolji i od Malmsteen-a i od Satriani-ja, ima lepe melodije, ne smara ko Malmsteen sa njegovim izivljavanjem, niti kao Satriani sa obicnom pentatonikom. Sada bas slusam Passion and Warfare. Da,za razliku od Malmsteena on ima i OSECAJ.Sjajan gitarista za nijansu mi je bolji od Satriania.Naj pesma Answers,naj album Passion & Warfare Quote
DJ_raBo Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Mislis Satch-ov najgori ucenik...nego...Kirk zna da drzi trzalicu ...ali to je to ...mislim nije samo tehnika bitna ali ako napravis 5 dobrih sola u svojoj karijeri, i pritom uzivo ne mozes ni priblizno dobro da ih odsviras kao u studiu i povrh svega izgledas i pricas kao totalni feget ...onda ti ta ogromna kolicina para nista ne vredi ...ali u principu bole njega kurac ...ali ja nikako ne bih voleo da sam u njegovoj kozi...jebes pare Kirk=ludak Quote
-Abraxas- Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Da,za razliku od Malmsteena on ima i OSECAJ.Sjajan gitarista za nijansu mi je bolji od Satriania.Naj pesma Answers,naj album Passion & Warfare ima imalmsteena osjecaj!!da samo vidis na koncertu kako svira neke pjesme!! Quote
Jon Lord Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Vai je budala zato sto je kick-ovao Virgila , ali je lik jer je dovukao Bilija u bend! Quote
Mr. Smarty Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Nije ga kick-ovao vec je Virgil sam otisao Quote
Jon Lord Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 Onda je budala zato sto ga je pustio da ode!!! Quote
Froiibaad Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Danas sam gledao koncert iz londona i sjajno savrshenstvo pogotovo kad on i McAlpine sviraju zajedno solaze a onaj 3 lik rifove ili kad Billy pocne da solira ili Billy i Steve zajedno soliraju sve u svemu nabijanje kompleksa Quote
DJ_raBo Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Neverovatno koliko chovek posle slushanja Vai-a nema zhelju da svira gitaru.Sve zvuchi nekako jadno... Quote
Mr. Smarty Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 (edited) Kako ko ...kod mene su stvari potpuno obrnute...kada sam prvi put video nekog super tehnicara (u mom slucaju Satch-a) bio sam u fazonu "E ovako hocu i ja da sviram" ...i to mi je bio ogroman podstrek da se svakim danom sve vise usavrsavam...i bio sam bukvalno opsednut gitarom jedno godinu dve...mislim jos uvek sam opsednut sviranjem samo sada vezbam 3-4 sata dnevno a ne 10 sati kao pre ...a posle sam otkrio i Paco-a De Lucia-u i provalio da nikad necu moci da sviram kao on, jer sam jednostavno kasno poceo...mislim, da bi neko svirao na istom nivou kao on mora da pocne da svira gitaru bukvalno cim prohoda ...e to je vec za nabijanje kompleksa Edited November 5, 2004 by Marty F Quote
Perfector Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 I Vai je dovoljan za nabijanje kompleksa Quote
Mr. Smarty Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Jebiga meni nije ...Ipak su svi oni obicni ljudi ...samo je Paco vanzemaljac Quote
Mr. Smarty Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Onda je budala zato sto ga je pustio da ode!!! Jebiga Quote
darijus Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 gledao sam skoro vai-ev koncert u astoriji...kada je nabudzio neke lasere po prstima... Quote
Froiibaad Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 E a 4. pesma kako se zove imash li mozda spisak pesama poshto ne znam sve Quote
darijus Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 Aha, za Bad Horsie ...vrh! reci cu ti samo...ona dva dvd-a(G3 sa malmstinom i onaj satch-ov iz san franciska)su me bacila u nevidjen trip otkad sam ih uzeo... Quote
Mr. Smarty Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 reci cu ti samo...ona dva dvd-a(G3 sa malmstinom i onaj satch-ov iz san franciska)su me bacila u nevidjen trip otkad sam ih uzeo... Drago mi je da to cujem ...moracemo da se vidimo uskoro Quote
Froiibaad Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 CCCC kakve su to ponude ima li neko gp3 za Erotic Nightmares E da umalo da zaboravim Vai ne treba da svira sa onakvim lepotanima kao Tony i onaj drugi onda su on i Billy mnogo ruzni Quote
Mr. Smarty Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 E a 4. pesma kako se zove imash li mozda spisak pesama poshto ne znam sve E da zaboravio sam da ti napisem spisak pesama...skokni na sajt pa vidi Quote
Jon Lord Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Jebiga meni nije ...Ipak su svi oni obicni ljudi ...samo je Paco vanzemaljac Nije vanzemaljac, nego polu-bog, ili bog, ili tako nesto, ne vanzemaljac. Inace imam London na DVD-u ako hoce neko da se menja za nesto?! Quote
Mr. Smarty Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Nije vanzemaljac, nego polu-bog, ili bog, ili tako nesto, ne vanzemaljac. Inace imam London na DVD-u ako hoce neko da se menja za nesto?! Ali ja ne verujem u boga ...tako da je meni vanzemaljac Quote
-Abraxas- Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 ja ne dobijam nikad komplekse osim kada slusam beckera jer znam da sam kasno poceo da sviram i da nikad necu biti kao on !!seljak je on poceo je sa 5 godina da svira Quote
Recommended Posts