Jump to content

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted
....Ne postoji najbolji gitarista...

Postoji, to je Hendrix icon_mrgreen.gif .Sto se Vai-ja tice imam samo jedan album: Passion And Warfare, svidja mi se sta drugo da kazem. Jos sam u fazi kapiranja albuma, za sada mi je sasvim OK.

Posted (edited)

Pobogu nisam bio ozbiljan...ja licno smatram da je on ubedlivo ali ubedljivo najgori lead gitarista na planeti icon_smile.gif ...sto je najgore i kao "ritmadzija" je los icon_smile.gif ...u to sam se uverio na koncertu Metalike u BG-u...odlican koncert doduse icon_da.gif

P.S. Ako Joe kaze da je Hendrix najbolji gitarista ikada onda se i ja slazem icon_biggrin.gificon_da.gif

Edited by Marty F
Posted

Mislis Satch-ov najgori ucenik...nego...Kirk zna da drzi trzalicu icon_da.gif ...ali to je to icon_smile.gif ...mislim nije samo tehnika bitna ali ako napravis 5 dobrih sola u svojoj karijeri, i pritom uzivo ne mozes ni priblizno dobro da ih odsviras kao u studiu i povrh svega izgledas i pricas kao totalni feget icon_smile.gif ...onda ti ta ogromna kolicina para nista ne vredi icon_smile.gif ...ali u principu bole njega kurac icon_smile.gif ...ali ja nikako ne bih voleo da sam u njegovoj kozi...jebes pare icon_smile.gif