-Abraxas- Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 joj jeste mocna ona pjesma babushka od vaia(u stvari je prerada haha Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Ocemo da ga gledamo u Ljubljani ili u Budimpesti ?? Quote
Mr. Smarty Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 STA KADA GDE!!!...daj datume!!!!...u Septembru idem u vosjku...ubicu se, jebeno cu se ubiti Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 U septembru I vreme je malo da odes da te dovedu u red Wed 9/21 Budapest, Hungary Petõfi Csarnok Thu 9/22 Ljubljana, Slovenia Ljubljana-Krizanke Quote
Mr. Smarty Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeee Quote
-Abraxas- Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 e' date='29. 6. 2005, 21:40'] Ocemo da ga gledamo u Ljubljani ili u Budimpesti ?? ma gde hoces da ides jel to g3 dolazi ili sta Quote
-Abraxas- Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 29.09 cu najverovatnije da idem na koncert od vaia u keln huh yeah billy shehen i macalpine ce da budu isto sa njim Quote
J.J.Jesa Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Iako treba dosta `raspolozenja` za vise casovno slushanje VAI-a, moj komentar je : K`m Pee du Wee! Ajde dajte malo vishe detalja za te koncerte...... jel ce biti neke organizacije, kolk`o para ... tra la la la .. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 http://www.vai.com/News/tourdates.html Quote
crusader84 Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeee Ma dezertitaj! Quote
Dark Archangel Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 imajo sam jedan album sve spotovi vai on je skrenuo samo idite na njegov sajt i tamoce te videti potpuna budala prica i zeza se sa gitarom ok je to.ali i malmsten ima dobre stvari a joe pa da dobro o n vristi ko ludak na gitai ok je to sve ali nezmemo da zaboravimo cacophony iz 87-89 jason i marty su isto legende i michael angelo batio ima neke dobre stvari ali on je vise trkac Quote
Tomislav Sawyer Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Od svih gitarskih heroja, Steve Vai mi je daleko najbolji. Zasto? Zato sto je najkompletniji, ima neverovatnu tehniku, izuzetno je kreativan, ima scenski nastup, ima viziju, lud je kao struja i stvarno je njuska. Ustvari ja ga uz Vernon Reida dozivljavam kao novog Hendrixa. Njegov kung fu je jednostavno veci od bilo cijeg Mislim, kad vidim eric johnsona na bini sa onim slusalicama na usima i tako zgrbljenog...to je poenta. Johnson jako dobro svira, ali sem tehnike i tog neverovatnog bluesy feelinga on nema nista vise. (nista vise, jel kao da to nije nista ) Steve is THE MAN. Takodje, gomila gitarista mi zvuci kao skola gitare uzivo, kao da si otvorio lekciju iz knjige i sad ti on to pokazuje sa bine. Ne volim to. Steve vise od svih iskache iz skolskih okvira i daleko je najhrabriji sa izletima van svih predvidljivosti i zato ga izuzetno gotivim i poshtujem. Covek je ziva struja. Quote
Tomislav Sawyer Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 (edited) dupli post Edited August 14, 2005 by Metalbeer Quote
Millosh_024 Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Metalbeer,svaka ti dala! Piva naravno. Quote
Tomislav Sawyer Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Evo izvolte -> : ) fala koljega Metalbeer,svaka ti dala! Piva naravno. za pocetak i to je dosta Quote
Millosh_024 Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 OK,back to Steve. Koja "pesma" vam je NAJ,NAJ,NAAAAAAJ Quote
Tomislav Sawyer Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 E to je tesko pitanje. Sto se albuma tiche, najkompletniji su mi Passion & Warfare i Sex & religion. Za pesmu stvarno ne bih mogao da se odlucim. Ima ih jako puno dobrih na novijim albumima. Bad Horsie je definitivno jedna od najboljih zescih. Kakva groovchina Quote
Millosh_024 Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 U početku me je nervirala ona mazga na kraju ali....to je Stivi. Meni je onaj uvrnuti orijentalni "Fire Garden suite" sa....pa,sa Fire Garden-a... Quote
Mr. Smarty Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Ne znam za pesmu ali ubedljivo najomiljeniji Vai-jev album mi je Alive in an Ultra World...jedan od najboljih gitarskih albuma koje sam imao prilike da cujem Quote
DJ_raBo Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Moji favoriti: Answers, Blue Powder, The Ridlle, The Attitude Song, Bad Horsie Najjachi albumi: Passion & Warfare, Fire garden Quote
Millosh_024 Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Malopre odgledah G3-Live in Denver. Krstio sam se i rukama i nogama dok sam gledao i slušao Steve-a. A šta sam radio dok sam gledao nastup u Astori-ji...o tome nećemo. Quote
DJ_raBo Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 U početku me je nervirala ona mazga na kraju ali....to je Stivi. Meni je onaj uvrnuti orijentalni "Fire Garden suite" sa....pa,sa Fire Garden-a... Da to zaboravih do jaja stvar. Prvi put kad sam je cuo smor. Drugi put kad sam je cuo- pa nije lose. A posle treceg puta sluzi mi kao pesma za uspavljivanje kad ne mogu da zaspim(uspavljujem se uz vai-a ) i to mi je jedna od najjachih vai-evih stvari Quote
Recommended Posts