-Abraxas- Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 veceras idem na koncert od vaia!! Quote
Jaymz Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 15.11 @ SKC. Spekuslishe se o cijeni od 30€. Jedva cekam! Quote
-Abraxas- Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Da sta da se kaze?KOncert je bio genijalan!U zivotu nisam vidio coveka sa vise stila od erica sardinasa!eric je napravio genijalan show!!A tek vai uffff covek je jebeni genije i jos kada je nakraju odsvirao For the love of god-neverovatno!!Izbor pesama je bio odlican jedino sto nije svirao tender surrender,inace je sve bilo GENIJALNO!Ali ono sto je bily radio,to u zivotu nisam video!Picking tehnika kao kod paca de lucie,kada je poceo da svira arpedja sa neverovatnom brzinom!Svrao je jednu svoju pesmu koja mi se veoma svidela!Macalpine je samo nesto malo na klavijaturama svirao in onda sa ostalima zajedno,mada najbolja stvar od njega je kada je svirao jedan solo sa arpedjima sa tappingom!Mada opet se mora reci vai je bio najbolji!hmmm i billy i sardinas su bili super! ps:Mozda ste primetili da cesto koristim rec "Genijalan",to jezato sto mi nista drugo ne pada na pamet u vezi koncerta!! Quote
Crusader Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 Jel Eric palio gitaru, skakao u publiku, svirao jedan deo bez pojacala na akusticnoj gitari tako da ga samo prva dva reda ljudi cuju i radio slicne gluposti? Quote
-Abraxas- Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 sve je radio osim paljenja gitare!svirao je sa flasom od piva pa je pivo prosipao na publiku !1covek ima toliko stila da je nemoguce poverovat!nem sta nije radio stvarno Quote
-Abraxas- Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 kada dolazi vai u bg?ko sve ide? Quote
Tomislav Sawyer Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 idu kanda, kodza i nebojsa. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Raja, Gaja i Vlaja - ali samo ako ih ujak povede... Quote
crusader84 Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Počela prodaja karata! Detalji su vam na koncertima i okupljanjima. Quote
-Abraxas- Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 da li neko zna da li se negdje moze nabavit dvd fire string?ili ima li uopste taj dvd? Quote
Helle Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaa ye8ada, sad tek vidjeh ZAGREB GUITAR SUMMIT STEVE VAI + ERIC SARDINAS TVORNICA KULTURE, 14.11. u 21.00 h Steve Vai, jedan od najvećih virtuoza rock gitare u posljednjih 25 godina, debitirat će pred zagrebačkom publikom u ponedjeljak, 14. studenoga 2005. u Tvornici, na zajedničkom koncertu s eksplozivnim rock-blues gitaristom Ericom Sardinasom tooooooo zivoteeeeeee!!!! Quote
-Abraxas- Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Jel ko gledao spot Bad Horsie?Stvarno je do jaja spot! Quote
DJ_raBo Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Jel ko gledao spot Bad Horsie?Stvarno je do jaja spot! Quote
Dead Man Drinking Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Sta se dobije kada se ukrste Yngwie Malmsteen i hobotnica? Stvorenje sposobno da odsvira kompoziciju Steve Vai-ja Quote
DJ_raBo Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Sta se dobije kada se ukrste Yngwie Malmsteen i hobotnica? Stvorenje sposobno da odsvira kompoziciju Steve Vai-ja Istina Quote
DJ_raBo Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Jebote, tek sam danas prvi put gledao onaj Vai-ev dvd iz londona(astoria). Mnogo opasna svirka Quote
-Abraxas- Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 par slika sa koncerta na kojem sam ja bio Quote
Acid Rain Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ova druga je jedna od jacih slika koje sam video! Pravi vanzemaljac! Quote
Vlaja Buraz Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=50391 KORN Guitarist MUNKY To Release Instrumental Solo Album - Mar. 30, 2006 Ultimate-Guitar.com: In regards to your guitar playing and approach to it, who do you class as being the cornerstone musical influence on it? Munky: "I would definitely say Steve Vai had a big influence and remains my main influence. I mean that is the reason why I went out and bought a seven string guitar in the first place. He had come out with a record called 'Passion and Warfare' and it just blew my mind. So he's always and will always be an influence and an inspiration. He's always pushing the envelope and I respect that, so I try to incorporate that into what we do as a band and in regards to pushing ourselves. I harness the same ambition that he has, for us too." Jednostavno smiješno zvuči. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 videcemo, moguce je da ce ispasti neka bedna kpija vaia.... Quote
Amnesia Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Covek je najjaci mada ga sam ga zapostavio u zadnje vreme... Gledao sam ga u Beogradu, najbolji koncert na kom sam ikada bio Quote
Amnesia Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=50391 KORN Guitarist MUNKY To Release Instrumental Solo Album - Mar. 30, 2006 Ultimate-Guitar.com: In regards to your guitar playing and approach to it, who do you class as being the cornerstone musical influence on it? Munky: "I would definitely say Steve Vai had a big influence and remains my main influence. I mean that is the reason why I went out and bought a seven string guitar in the first place. He had come out with a record called 'Passion and Warfare' and it just blew my mind. So he's always and will always be an influence and an inspiration. He's always pushing the envelope and I respect that, so I try to incorporate that into what we do as a band and in regards to pushing ourselves. I harness the same ambition that he has, for us too." Jednostavno smiješno zvuči. Jbt, ne mogu da verujem, ja bolje sviram od tog tipa 6 puta Quote
Around The City Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ma cika Vai nije sa ove planete koji vam je Quote
Recommended Posts