Amnesia Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Pa da, i lici pomalo na nekog tipa sa Jupitera, upoznao sam jednog proslog leta i rekao mi je da su svi oni slicni... Quote
Around The City Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Hehehe ova fora je jos bolja hehehe. Quote
Amnesia Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 A ova? (ovo vec prelazi u spam... nemam nista protiv toga ) Quote
Amnesia Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Ima, gledao sam, snimljen je samo jedan deo koncerta, snimano je sa desne strane, kvalitet i nije neki... Ima i jos jedan, neko je snimao Baneta s ledja. Quote
Around The City Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Brate gde si gledao taj snimak?,mozes li da nabavis?,ako mi nadjes razmenicemo nesto. Quote
rock_rock Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Porucite cika Steve-u da ga je pozdravio Bane Jelic ... Quote
rock_rock Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Da ne bi bilo zabune - htedoh reci da je shvatio gresku i da bi mu sada pruzio ruku!!! Quote
crusader84 Posted May 2, 2006 Report Posted May 2, 2006 Brate gde si gledao taj snimak?,mozes li da nabavis?,ako mi nadjes razmenicemo nesto. Primetio sam da postoji dosta snimaka sa koncerta koji su održavani u SKC-u (Napalm Death, At The Gates, Entombed, Destruction...), pa valjda je i Stevu neko snimao 'bem mu mifa! Quote
Amnesia Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Brate gde si gledao taj snimak?,mozes li da nabavis?,ako mi nadjes razmenicemo nesto. Nemam ga nazalost, gledao sam ga u nekoj emisiji sa Banetom, lik je smesan kao crtac "Oni hoce da me ubiju, hoce da ubiju umetnika u meni" - Bane o diskografskim kucama Quote
Amnesia Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Primetio sam da postoji dosta snimaka sa koncerta koji su održavani u SKC-u (Napalm Death, At The Gates, Entombed, Destruction...), pa valjda je i Stevu neko snimao 'bem mu mifa! Video sam neke likove koji su imali kameru i fotoaparate (koji su uspeli da to unesu), sigurno nisu nosili da se hvale kako imaju, ne znam da li ima jos nesto pored ovoga sto sam ja gledao. Quote
MegaDex Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Da ne bi bilo zabune - htedoh reci da je shvatio gresku i da bi mu sada pruzio ruku!!! A sto nije sacekao sahranu Vai-ja pa da onda dodje i da mu se od srca izvini. BEZVEZE!!!! Quote
Amnesia Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Nemoj tako, on je samo malo zaostao (covek zvace zvaku i duva balone u emisiji ) Quote
Around The City Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Bolje da je svirao moj kolega mesto Baneta na Vai-ja koji svira bolje od njega za 18 puta i vise. . Znate da on drzi casove gitare? Ma on je jedan veliki Quote
MegaDex Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Ma Bane je generalno dobar samo sto je postupio totalno seljacki!Znaci dno dna Quote
Amnesia Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Jebiga, nije ga namerno ispalio. Kada mu je Vai pruzio ruku Bane ga je gledao direktno u oci cudeci se sto se Vai okrenuo prema njemu i samo stoji i gleda ga Jebiga, i to se desava Quote
Around The City Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Tako je,ko se ne bi usro kad bi ga pogledao svemirac neki Quote
crusader84 Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Jebiga, nije ga namerno ispalio. Kada mu je Vai pruzio ruku Bane ga je gledao direktno u oci cudeci se sto se Vai okrenuo prema njemu i samo stoji i gleda ga Jebiga, i to se desava A jeb' ga, tako ti je to sa naučnicima i umetnicima, svi su oni malčice prsli! Quote
MegaDex Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Jebiga, nije ga namerno ispalio. Kada mu je Vai pruzio ruku Bane ga je gledao direktno u oci cudeci se sto se Vai okrenuo prema njemu i samo stoji i gleda ga Jebiga, i to se desava Ma da zaljubio se u Vaijev vatreni mediteranski pogled .... smesno Quote
Recommended Posts