Apeiron Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 Pa ne mogu da verujem da jos uvek niko nije otvorio temu o ovom bendu???? ccc... Kultni progressive sympho rock sastav, koji iza sebe ima takva ostvarenja kao sto su Asia, Aria, Arena, Astra, Alpha... ... ne zna se koji album je bolji, zvuk klavijatura je fantastican, atmosfera, sve... Definitivno bih kao najbolji istakao ARENA album, zbog svih pesama, ali posebno zbog The Day Before the War!!! Kakva je to samo pesma... Pozdrav svima koji su culi i vole ovaj bend, ako takvi postoje ovde (meni na pamet pada samo JEDNA osoba za koju sigurno znam da deli moje misljenje )... Quote
PanzerSpades Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Asia su mame i tu nema rasprave. Koji ih jos nisu culi sto live ,sto studijski ne znaju sta propustaju. Mozda bas nisu za METAL sajt, ali sta je uopste taj jebeni metal? Ponovo su na okupu ako budu svirali negde blize (od engleske) javljam. Postovanje pokretacu teme!!! Keep On Rockin'!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dushan S Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Asia Carrera? Obožavam je Jednostavno nisam mogao da odolim da je ne pomenem Tek da ne ispadnem potpuni spamer: Baš su me iznenadili Southparkovci kada su za jednu epizodu iskopali "Heat Of The Moment" pesmu, onda kada Kartman kao želi da pomogne bolesnom Keniju pa se obraća kongresu. Legla je tamo kao budali šamar. Quote
michelle Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Znam jednun pesmu, i to tu iz Saut Park Quote
postman Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Ima jedan sto voli Asiu i ima sve albume i u Novom Sadu ! Quote
dark earendil Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 ma dajte ljudi kao sto rece covek ovo je kultni bend.Ali ipak live nastupi su svoja prica i moraju se odslusati.Pogotovu onaj u moskvi!Inace saznao sam za ovaj bend tako sto sam slusao riznicu na 202 kad idu konecrti i onda kad cuh da in jet nahvali znao sam da to mora da valja! p.s.Slusajte svi malo vise 202-ku a ne dzenariku,pa cete znati za asiu! Quote
Vlaja Buraz Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Uzeo sam mp3 jer sam saznao da je Chris Slade (AC/DC, bubnjevi: 1989-1994) bio član. Umro sam preslušavajući prvi album. Refreni su kao da mi neko eksere zabija u glavu. Quote
Vlaja Buraz Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 http://www.asiaworld.org/ Zvanična stranica, pomalo škrto urađena. Quote
Kent Posted August 1, 2004 Report Posted August 1, 2004 elem, 30.avgusta izlazi prvi album koji nije na slovo A, The Silent Nation i mogu reci da je album vrh! Nema jedne lose pesme, cini mi se kao best of kad ga slusam Pasce desetine cura na njega poz Quote
Vlaja Buraz Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Koliko su ti dali da to kažeš? U proteklih par dana sam imao slobodnog vremena čak i da posvetim ovom bendu, pa: - 'Go' je simpatična stvar. - Uživo su bolji nego studijski, zbog koncepcije - albumi su im previše razblaženi... Slabo mi ide skroz. Quote
BodyRemover Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 mni bas slabo ide ovaj bend. pre 4-5 godina sam dobio jedan CD na slusanje, i nista... ni da se digne. da ne ispadne da sam impotentni gothicar uzecu od can'ta ovih dana nesto pa eto... ako nista barem cu moci da s razlogom jos jednom svratim na ovaj topic i kazem da je bend ultra-dosadan poz Quote
Kent Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 momci, momci, u stvari klinci, pitajte lakija zbog cega ovaj bend valja polako, jos ste mladi Quote
Apeiron Posted August 5, 2004 Author Report Posted August 5, 2004 momci, momci, u stvari klinci, pitajte lakija zbog cega ovaj bend valja polako, jos ste mladi Pa da, sve su ovo amatercine, i to najgore!!! Nova ASIA razbija!!!!!!! Nema ni jedne lose pesme, odlicna atmosfera, produkcija, pevanje, sviranje... VRH!!! Odlican povratak, i nakon Arene, najbolji njihov album do danas! Poz! Quote
VEPAR Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Jedan od najboljih prog. sastava osamdesetih. Steve hove je zakon. najboli album mi je ASTRA IZ 1985. Quote
Dado-x Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Mogu slusati uglavnom samo ta prva dva albuma sa Howeom, Astra je davez osim jedne dobre pjesme, "Go". Ostalo me ne zanima. Quote
RNA Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 http://www.asiaworld.org/ Zvanična stranica, pomalo škrto urađena. Мало више него штуро. Могли су се мало више потрудити око тога. Ја имам албум "Alpha", али ми он није баш нешто претерано занимљив. слушао ам и много боље, као рецимо "Arena". Quote
VEPAR Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Ја имам албум "Alpha", али ми он није баш нешто претерано занимљив. слушао ам и много боље, као рецимо "Arena". Alpha se nasao u sendvicu izmedju dva odlicna albuma Asia I Astra pa je prosao manje zapazeno i deluje dosadnije. Quote
postman Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Novi album " Silent Nation " je tako ... ...pa recimo nepretenciozan...lak za slusanje,ne mogu da nadjem prave reci ,dakle nista epohalno ali sasvim pristojan ,cak rekao bih vrlo dobar album ,narocito naslovna pesma. Znaci,preslusajte ,necete pasti na dupe ali, nadam se ni razocarati. Quote
RNA Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ево баш сам пре који сат узео први албум. ваљда је боње од "Алфе". Quote
VEPAR Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Pa tu su priblizno (my own time sa alfe je zakon) mada je prvi doneo njihov najveci hit ,,heat of the moment,,. Quote
Dado-x Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Tourdates: 2005-Mar-01 Tue Ljubljana, Slovenia Vidi ti to, i to sviraju bukvalno preko puta gdje stanujem. A hajde, eto idem ih pogledati, a svira Guthrie Govan sa njima. Mozda bude zanimljivo. A mozda i ne. Quote
dark earendil Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Ma bice zanimljivo zasto ne bi bilo? Inace Heat of the moment je takodje bila u south parku Quote
Solitude Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Skoro sam gledao DVD America,zatim nabavio kompilaciju Axioms i album Aura.Odusevljen sam,za opustenu atmosferu dusu dalo.Moram pod hitno nabaviti prve albume. Quote
Apeiron Posted November 21, 2005 Author Report Posted November 21, 2005 Tourdates: 2005-Mar-01 Tue Ljubljana, Slovenia Vidi ti to, i to sviraju bukvalno preko puta gdje stanujem. A hajde, eto idem ih pogledati, a svira Guthrie Govan sa njima. Mozda bude zanimljivo. A mozda i ne. Uhmmm.... jebem ti vizu i ko je izmisli! Asia... noviji radovi ipak imaju prednost u odnosu na stare, po nekom mom gledistu... Nema tog albuma koji ima vise hitova od Arene, ili kvlt kao sto je The Day Before the War... Quote
Tatyannahhh Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 imam jedan album samo i nesto mi se ne svidjaju preterano... Quote
Recommended Posts