Vlaja Buraz Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 To znači da je sve u redu sa tobom. Opet, ljepše bi bilo da malo lažeš pred Lakijem, ono, kao, OK su, sviđa mi se slojevitost muzike, dobri tekstovi, pičke materine... Quote
VEPAR Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Ne obracaj paznju na to sto prica Boro , on je alergican na melodicnost. Quote
Vangelis Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Fora sto mnogi ljudi ne vole Asiu jeste njihova ta progresivnost zvuka, kao sto su imali i takodje ne tako omiljeni bendovi kod ljudi poput Journey, Marillion i slicnih, ali pravi slusaoci su ostali verni ovim bendovima Quote
SacrilegiouS Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ja imam od asia-e njihov istoimeni album i stvarno je fantastican+imam nesto na plocama. imaju super ideje i bolesne klavijature. Ko nije slusao ne zna sta propusta. Quote
VEPAR Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Ja imam od asia-e njihov istoimeni album i stvarno je fantastican+imam nesto na plocama. imaju super ideje i bolesne klavijature. Ko nije slusao ne zna sta propusta. Geoff Downes, najbolji klavijaturista kog sam cuo. Quote
rock_rock Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Fantastican bend sa fenomenalnim instrumentalistima... Ja sam to cula nekih 20 godina posle originalnog izdavanja!!! Nikada nije kasno za prave vrednosti Quote
Guest in da guz Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 jeste malo sladunjavo, ali godine cine svoje. mada mora se priznati da djedovi umeju sa atmosferom. Quote
VEPAR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 NIJEDAN LOS ALBUM ZA SADA. TO SE CENI. ASIA RULES, MOJ OMILJENI PROGRESSIVE BEND. Quote
VEPAR Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 (edited) Sa malim zakasnjenjem. ASIA ove godine radi turneju u originalnoj postavi. Izasao je i Best of mada ja mislim da im to nije trebalo jer su i u predhodnoj postavi zvucali odlicno. JEFF DOWNES (BUGGLES,YES...) - KLAVIJATURE JOHN WETTON (KING CRIMSON, UK ,URIAH HEEP...) - VOKAL, BAS STEVE HOWE (YES) - GITARA CARL PALMER (EMERSON LAKE PALMER) - BUBNJEVI. Edited October 17, 2006 by VEPAR Quote
Apeiron Posted October 20, 2006 Author Report Posted October 20, 2006 Sa malim zakasnjenjem. ASIA ove godine radi turneju u originalnoj postavi. Izasao je i Best of mada ja mislim da im to nije trebalo jer su i u predhodnoj postavi zvucali odlicno. E, zato sebi nabavis GPS - Window to the Soul i slusas pravu Asia-u (noviji period) Quote
VEPAR Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Ja imam sve od asie, ne kapiram na sta si mislio Quote
Apeiron Posted October 26, 2006 Author Report Posted October 26, 2006 Ja imam sve od asie, ne kapiram na sta si mislio Hehe... Ne, GPS je novi bend, posto su neki clanovi nakon reuniona stare Asie izleteli iz postave. GPS zvuci kao noviji period Asie, Silent Nation logican nastavak. Album se zove Window to the Soul i kapiram da ce u svakom slucaju biti bolji od bilo cega sto Asia danas snimi, jer negde sam procitao da su ovi nezadovoljni u kojem je pravcu isao bend, i hoce vise da ga naprave old-school. Dakle, ako volis noviji period, a kapiram da volis, GPS is the name Quote
Spastic Ink Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Svaka cast na postu !!! Inace svrstavaju ih u AOR(Album-Oriented-Rock) kao i Journey,Street Talk itd.Imam sve albume,kao i Wetton-ove solo albume i taj GPS.Karakterisu ih neverovatne klavijature i jos bolji back vokali,fantasticna atmosfera. Ljudi su jako podeljeni po pitanju Asia-e.Neko je vec napisao da sto je stariji da sve vise tezi melodijama i melodicnim bendovima.Asia je verovatno medju najmelodicnijim na svetu. Quote
VEPAR Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Meni je ASIA najlepsi prog. rock koji sam slusao. Quote
SAVAGE Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Meni je ASIA najlepsi prog. rock koji sam slusao. Pored benda JOURNEY,CISTA PERFEKCIJA(textovi,muzicari,melodije...)!!! BEST of the BEST!!! Ma,isto vazi kao i za Journey,ne mogu cak ni pesme da izdvojim(ma ni albume)! LJUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! F*E*N*O*M*E*N*A*L*N*O! Quote
RNA Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Иако имам прва два албума од њих, мени је оно досадњикаво искрено. Quote
slow an' easy Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Upravo skinuh kompletnu diskografiju, pa cu da krenem redom. Inace poznajem samo dvadesetak pesama, sa nekog Best of izdanja, i stvarno su jedan od najboljih prog. bendova. Quote
Apeiron Posted April 19, 2007 Author Report Posted April 19, 2007 (edited) Da sam na tvom mestu, ja bih krenuo od zadnjeg albuma ka prvom. Noviji albumi su mnogo ubedljiviji (iako se stari racunaju u kvlt). Edited April 19, 2007 by Apeiron Quote
Kamaitachi Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ja sam gledao neki njihov konvert na TV i odusevio sam se!Zatim sam nabavio sve od njih i mogu reci da mi se poprilicno svidelo (mada bih mogao malo detaljnije da ih preslusam)!Odlican vokal!Bas odlican vokal! Quote
Kamaitachi Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Koji vokal tachno nisu imali jednog Uhh, my bad ...John Payne!!Slusao sam samo "Arena" i "Aqua" te samo za njega znam!Peva covek, svaka mu cast! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 pevali su john wetton i john payne sad ponovo peva originalni član - john wetton ( i svira bas) Quote
BiserkaB. Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 јесте ли послушали нови Асијин албум??? Phoenix??? ако нисте, послушајте, много је добар. ја сам се одушевила када сам га чула.. и иначе јако пуно волим Асију.... ево овде линкова: http://rapidshare.com/files/112000378/As_p...al.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/112000986/As_p...al.ru.part2.rar Quote
RNA Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Повлачим оно што сам рекао на врху стране. Мало сам се удубио у њихову музику и дефинитвно је добра. Ових дана у радњи највише слушам албум "Aqua" (насловна песма је убица!), а чим ми се заврши Sabbrabells стављам на грамофон "Astra". Још кад сам видео и чуо да је на "Aqua" свирао Ал Питрели... Quote
AstralliS Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Proteklih dana sam preslušao kompletnu diskografiju benda, i zapanjen sam... Prva dva albuma su "must have, must listen"... Savršen bend. @ RNA Je l' se mogu naći Asia ploče kod nas? Ili, ukoliko naručuješ sa strane a ukaže te si prilika, javi mi se. Znaš već. Quote
Recommended Posts