Rocket Roll Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Da, matori koji ozbiljno sviraju obično srede nešto u nekoj vikendici ili na nekom tavanu, već tako nešto... Glavna klijentela studija za vežbe jeste vrlo mlada.
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Ne znace godine iskustvo vec iskustvo godine...No nisam zeleo nikog da vredjam ali ocigledno je da su unajmili 5 likova koji ce postovati o tom studiu a to mu dodje malko iritantno samo vam zelim najbolje
JVC Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Moze li neko da mi napise broj telefona studia u Mutapovoj ulici ? Hvala :muzicar:
Генеральный Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Dođi da vidiš, pa onda kenjaj. како се зове студио, ''Аутхаус''?
Hudini Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Kod tetka Dese u Miru (Surcin) 500 dinara 3 sata.
Шарки Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Добар је онај у Гетеовој у Земуну, као умањени Пантер, само јефтинији и некако лепши.
Џрк Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Naravno. Studio se zove Boom, i likovi su ekstra. Ima i mali bar i internet ako ti treba da skines neki tab i sl...koliko mi se cini da imaju Jmp-ove i Peavey od gitarskih, bubnjevi su dobri i dobro je izolovano, zato je i pedala keva (mislim na zvuk). Edited August 28, 2007 by Hevayous Jerk
eemetahuo Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Ima li negde da se snimi pesma za oko 10 evra, kao sto je kod Tome u Les Paul-u bilo? Tome je nesto bolestan vec duze vreme pa mu radi samo studio za probe. Ima li bilo gde u gradu snimanje za otprilike ovu cifru? Toma je radio fazon probas par puta pesmu, onda ide snimanje iz dva dela, instrumenti pa posle glas odvojeno Snimci su ispadali super za te pare. Znaci ako neko zna nek javi. Hvala. Pozdrav.
Shuma Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Meni je isto potreban neki studio za snmanje. Nisam imao ranija iskustva, posto nikad nisam svirao sa svojim bendovima autorske. I da li postoji sanse da se prvo obidje taj studio? Da se vidi sta sve poseduje?
Rocket Roll Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 (edited) U Black Spideru je dva sata snimanja 2000 dinara, ali sve ide iz cuga ako se drugačije ne dogovoriš sa Vladom. Pearl bubanj, na njemu pet mikrofona, bas ide u DI pa u kompjuter (u studiju ga čuješ kroz pojačalo, ali Vlada ne ozvučuje to pojačalo, suviše problema sa "bleedom"), gitare idu kroz dva Roland Jazz Chorusa pa u Shure SM57ice, vokal ide kroz Shure SM58. Može da se snima svaki kanal zasebno - na kraju dobiješ Nuendo projekat u 24bita/ 96 kHz (sa ukupno 9 kanala), pa ga edituješ do mile volje. Edited September 6, 2007 by Rocket Roll
Slave To Moonlight Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 matori, nemoj da se zejebavash sa tim varijantama, idi u studio draft... ne znam tachno cifte, ali kvalitet znam...
Џрк Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Studio Wild Cat u Kg, 6e/sat Senta studio Chainroom, cini mis e da je po dogovoru. Mada, ovo su malo ozbiljniji studiji.
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Ima jedan mali ug studio Morissound mislim da je cena oko 10 evra sat vremena
Shuma Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Ma najjace bi bilo da moze da se ode kod Laze Ristovskog da se snima X) Ajde nastavite vi da postujete jos neke za snimanje...Black Spider ne podnosim uopste.
Rocket Roll Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 (edited) Ah, j*bi ga, ali jedino Black Spider znam kao studio u kojem opušteno može da se uradi demo na visokom nivou... Soba je akustički tretirana (nema turbulencije zvuka), Jazz Chorusi prenose tačan zvuk tvog procesora/ tvoje pedale (ne boje zvuk), bubanj se održava i dobro snima (jedino slično snimanje bubnja - više kvalitetnih mikrofona na bubnju - bi bilo u Radio Beogradu ili u Studiju Pink), prostor je dovoljno velik da se ne "mačujete" gitarama, a može Vlada i da te "smiksa" i da ti da stereo-miks (do sada nisam čuo da je nešto zabrljao u tom procesu). To je daleko od onih uobičajenih "jedan - mikrofon - na - sredini - sobe - dakle - sve - u - mono - pa - šta - ispadne" varijanti... a neke loše Vladine strane još nisam otkrio, ne znam... Edited September 7, 2007 by Rocket Roll
eemetahuo Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Pa dajte adrese tog Drafta i Morrisounda...! ccc
Џрк Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Morrisound ti je u Tampi Morrisound Recording 12111 N. 56th St. Tampa, FL 33617 USA
Shuma Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Ljudi ajde bwe nemoguce da nema nesto u centru Beograda za snimanje!
Shuma Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 A npr. NBG ili Zemun ili Zvezdara ili Senjak?
Џрк Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 Pazi, zavisi sta sviras. Imas fin studio u Zemunu, ali ako sviras metal nemoj da tu snimas jer lik je pretezno dobar za pop/rok, ne i za metal.
Shuma Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Ma opusteno. Da njemu dodje metal svirac koji zna svoj zanat on bi mu snimio. Ja inace ne sviram metal. Osim ako Hard Rock bendove ne smatras kao Heavy Metal. Kakav mu je studio?
Recommended Posts