Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lik je pravi Baja (MK)

Него штанего Баја!!! МК је Бог!

P.S. Druže Dušane, da nisi dobio onaj moj tekst o pseudo-Umu na mail?

Јок море, ајде шаљи поново.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

"Kod osnivaca vjere misao je duplikat zivota, a zivot je duplikat misli. Hristos je dokazao svoju vjeru svojim zivotom. Samopozrtvovanje je konzekvenca Hristovog ucenja, zato su se i Hristos i apostoli njegovi zrtvovali. Samoubistvo je konzekvenca Sopenhauerovog ucenja - Sopenhaur se nije ubio."

"I Tolstoja i Rusoa kultura je digla na ovu visinu na kojoj su bili i sa koje se nisu mogli spustiti iako su propovjedali to spustanje. Tolstoj je do smrti pisao knjige a nije orao; Ruso se do smrti potucao po ljetnjikovcima i salonima aristokratskog svijeta, a nije otisao da cuva stado na Alpima...:

i tako dalje...

Vjerujem u Isusa Hrista, ne volim bas filozofe.

Ali ajde, omiljeni filozof mi je svakako moja baba. Od nje sam cula viase mudrolija i zivotnih istina nego od 15 filozofa zajedno. biggrin.gif

Posted
omiljeni filozof mi je svakako moja baba. Od nje sam cula viase mudrolija i zivotnih istina nego od 15 filozofa zajedno. biggrin.gif

To blondie biggrin.gif

I mene je moja baba naucila mnogim zivotnim mudrostima, posebno tome kako treba rukovati muskarcima icon_smile.gif

Posted (edited)

kali: to ti kazem biggrin.gif

`ako nisam pismena, jesam usmena`

`vise volim pismenu kurvu nego nepismenu seljanku` (posto je baba skolovala svoje 6 djece, medju njima moju mamu i tetku - a bilo je nenormalno u ta vremena da zensko dijete saljes u sarajevo u skolu - pa su zene komentarisale kako samo kurve idu u skolu icon_smile.gif )

`nabijanje svje`tskih guzica nikad nije bilo isplativo` (na racun mnogobrojnih gostiju koji nam iz kuce nisu izlazili)

`pamet u glavu a dole sta bude`

i tako dalje i tako dalje....

sto se tice grka - svojevremeno sam imala profu na faksu koji je gotivio grcke filozofe ali nikad nije propustio priliku da kaze kako su to sve mahom bili bogatasi, koji od silnog besposlicarenja i bijesa nisu imali sta drugo raditi nego filozofirati biggrin.gificon_smile.gif i pederisati se.

Edited by blondie
Posted

i da..

`dok kuja ne ma`ne repom, nijedan ker se nece okrenuti za njom` icon_smile.gif

i tako. izvinite, ali ovo nije spam. icon_da.gif

Posted
Kada ides jednoj zeni,ne zzaboravi bic da poneses!hehe

kada zena cuti ne prekidaj je!!

e to ti kazem.. to se nice i kant jos nisu sjetili da napisu icon_smile.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...