Telcontar Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Jebote Sean Bean ne moze ni jedan film / seriju da prezivi ... Cleric Partrdidge, Boromir of Gondor, Eddard Stark ....
Azaralena Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Hehe, lepo zapažanje. Šta ćeš, dušu dao za uginjavanje, jadan.
FëanorSonOfFinwë Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Ufff... procitao sam 1 deo serijala, i totalno sam ocaran celom pricom i knjigom... Stvarno je knjiga odlicna, mozda mi je cak i ispred gospodara... Trenutno citam 2. deo, i primetio sam da se od prvog razlikuje po tome sto u 2. Martin dodaje u dijalozima one (sad nznm da li to ima strucno ime, ili kako se zove al...) opise trenutnog razmisljanja likova, to mi se u pocetku nije svidelo, ali sam navikao... Sve u svemu ovo delo me je totalno privuklo, jedino sto me ponekada iznervira je sto prebacuje radnju sa jednog lika na drugog... Bilo bi super kada bi napisao samo knjigu o Dzonu Starku i njegovim dozivljajima u Nocnoj Strazi...
Azaralena Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Mislim da bi takva knjiga prošla kao i svaki frontmen koji utripuje da je toliko popularan da mu bend ni ne treba - propala bi. Ima čari baš u tom iščekivanju i neizvesnosti, naslućivanju kroz ono što drugi likovi čuju ili pričaju o dogođaju, pretpostavke, glasine, ogovaranja, spletke... Jedna od retkih knjiga u kojima onaj ko čita ima čast i privilegiju da bude upućen u detalje svih naporednih dešavanja. Što će reći - i Kasandru su prekidali kad je bilo najslađe, tako se privlači publika.
Elderane Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Slazem se. Meni cak ni nisu najzanimljiviji momenti bas svi Dzonovi, jer sta bi ta knjiga bila bez zavrzlama sa Deneris, bez Arje i Sanse, Dzejmija Lanistera, TIRIONA, pa i Sema, Stanisa... Da ne nabrajam. Sve su to djelici cjeline, ali, posto si procitao teak jedan dio, jasno mi je sve Vidices i sam.
FëanorSonOfFinwë Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Slazem se. Meni cak ni nisu najzanimljiviji momenti bas svi Dzonovi, jer sta bi ta knjiga bila bez zavrzlama sa Deneris, bez Arje i Sanse, Dzejmija Lanistera, TIRIONA, pa i Sema, Stanisa... Da ne nabrajam. Sve su to djelici cjeline, ali, posto si procitao teak jedan dio, jasno mi je sve Vidices i sam. hehehe ovaj drugi deo je strava! ono u napred sam bio predvideo dosta stvari u 1. delu... pa vec mi se cini da sticem i neku sliku 2. dela sta ce se izdesavati... vec sam na 200 i nekoj stranici... i jedva se odvajam od knjige... xD
Imrahil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Laguna uskoro objavljuje knjigu "Legende" - Grupa autora. Stephen King George R R Martin Robert Jordan Raymond E. Feist Terry Pratchett Robert Silverberg Tad Williams i drugi.
DBrave Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 auuu do jaja! Jel su to one price iz Jack Vance universe ? Daj neki link za ovo
Imrahil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Nemam link, ali imas na njihovom sajtu da skines novi katalog, pa je najavljena knjiga unutra.
Wolfshade Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Arya FTW! ))) Samo da ne useru seriju..majke mi, bombu cu ima baciti
FëanorSonOfFinwë Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 ee zbog ove serije cu morati da nagovorim matorce da uplate HBO paket... kad se daje 1. epizoda?
DBrave Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 ma kakav HBO !! Ima da procuri svaka epizoda na torrente iste veceri kad bude emitovana
FëanorSonOfFinwë Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 (edited) ma kakav HBO !! Ima da procuri svaka epizoda na torrente iste veceri kad bude emitovana ma ipak je lepsi osecaj gledati na tv u a koji smor , procitao sam 2. deo, ali sada 3. deo ortakinja ne zna kod koga joj je... A u laguni 1. deo 3. knjige 870 kinti... jbga da dam 1700 za knjigu, na ovu krizu... tesko... A u skolskoj biblioteci nije ni 2. deo knjige bio, ne verujem da ce tek ovaj biti... Edited October 23, 2009 by FëanorSonOfFinwë
Imrahil Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Pa uclani se u lagunu, izaci ce te jeftinije.
DBrave Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 ja sam uclanjen i prvi deo 3. knjige mi je 650din... tako da stvarno sto Imrahil kaze uclani se...
FëanorSonOfFinwë Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 ja sam uclanjen i prvi deo 3. knjige mi je 650din... tako da stvarno sto Imrahil kaze uclani se... cool, a fazon el moram da uzmem 1 knjigu da bi se uclanio ili ima neki drugi fazon?
DBrave Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 da, kupis knjigu u nekom njihovom klubu i dobijes clansku kartu... i onda ubuduce imas popuste i krenes da citas sve i svasta, sto je pozitivno naravno
FëanorSonOfFinwë Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 da, kupis knjigu u nekom njihovom klubu i dobijes clansku kartu... i onda ubuduce imas popuste i krenes da citas sve i svasta, sto je pozitivno naravno hehehe, hvala za info... ono izgleda da cu na kraju morati da kupim taj 3. deo knjige... smor, a realno mi se ne daju pare za knjigu... dodam jos 1100 i odem na WASP al izgleda da cu na kraju uzeti... ipak sam se zesce navuko...
Imrahil Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Doduse, pri uclanjenju, tu prvu knjigu placas po punoj ceni, pa tek onda imas pravo na popust od 15%, s tim da taj popust moze vremenom rasti i do 25%. Jos ako kupis tri knjige odjednom, dobijas dodatnij 10%. Nego: http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1210
FëanorSonOfFinwë Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 jeeee... konacno sam kupio celik i sneg! Puko sam 850 kinti, al jbga mislim da ni za 1 stvar nisam lakse pare dao nego za ovo Ne ispustam je iz ruke, stigao sam do Deneris... vec je na pocetku pocelo da bude veoma zanimljivo... steta sto sam saznao neke kljucne crte raspleta na internetu al sve jedno citam je sa velikim uzivanjem i polaku skupljam pare za 2. deo
Machka Naopachka Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Kad će više nova knjigaaaaaaaaaaaa?
VoivodBG Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 (edited) Ja se iskreno nadam sto pre, dosta se ceka na ovu knigu, ko zna koliko cemo tek cekati na sledecu, i moram da priznam da imam bojazan da se ne daj boze nesto ne desi coveku da ode na onaj svet pre vremena, zaista ne bih voleo da vidim da mu neko drugi zavrsi knjige kao Robertu Jordanu. :/ Edited November 18, 2009 by VoivodBG
Recommended Posts