Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja znam da mi se neće svideti, čak sam poprilično sigurna da ću na svakih par sekundi da vrištim kako ovo ili ono nisu dobro uradili. Ali me ipak zanima do jaja, ne mogu da dočekam! :zuba:

• 2 months later...
Posted

Pilot epizoda je dobila zeleno svetlo, BBC je narucio jos 9 epizoda, ako im se dovoljno svidi izdvojice kintu ne manju kao za Rome.

Ako sve prodje dobro, seriju pocinju da pustaju na prolece 2011, dake za oko godinu dana.

• 4 weeks later...
Posted

Stvarno ne znam vise koji mu je kurac, na onom njegovom blogu samo pise o bejzbolu, americkom fudbalu i koji film je juce gledao, iskreno zabole me neka stvar za to, daj covece zavrsi serijal pre nego sto umres ko ovaj nesrecni Robert Dzordan...

• 2 months later...
Posted

Nadam se da nece. Steta bi bilo jer ovo ima potencijal da bude pravi hit. 

Na youtube-u vec prave lazne trejlere, a ovaj jedan jedini ne pokazuje ama bas nista..

• 4 weeks later...
Posted

Najavila je Laguna neku "triologiju" od Martina, retrospektiva odabranih dela, priče epske fantastike, horora, serijal "Divlje karte"..

Posted

Najavila je Laguna neku "triologiju" od Martina, retrospektiva odabranih dela, priče epske fantastike, horora, serijal "Divlje karte"..

Ekstra, to se jedva ceka za kolekciju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...