Jump to content

Recommended Posts

Posted

E, tu se potpuno slažemo, al' nisam htela da bude da se samo nešto žalim, pa ono... Jeste, bre, očekivala sam i ja neku piletinu. :haha:

Posted

Deneris je ok, Kejtlin je mogla da bude malo mladja ali nije strasno.

Meni najvise smeta Snezni - gejast je...tj na scenama koje sam imao priliku da vidim

Posted

veceras cu da gledam, vec ima torrenata sa 720p verzijom a vidim i srpski titl se pojavio.

Jbg nemam HBO ali posto je serija jako popularna odmah ce da izlaze epizode i prevodi

Posted

mamnje jebe!!!!!!!!!

tirion je super, jedva chekam deneris da vidim celavu! dot roki su mi malo previshe fensi sve je chisto nekako u sceni nema dovoljno dima, mada muve na mesu su fin detalj!

ma sve je dobro. sveta sara dzhonorodica je odlichna kao sirsi

Posted

Takođe, hvala za megaupload. :da:

Nema šta, stvarno dobro urađeno, profesionalno u svakom smislu. Znala sam gde će se i kako završiti ali ipak me je nešto steglo u grlu. :haha:

Posted

Ja nisam citao i epizoda me je odusevila. Volim sto je sporiji tempo u odnosu na holivudska sranja, volim kada prica polako naraste. Ali ona poslednja scena me sokirala, mislio sam da ce mali imati ulogu kroz celu seriju, kad ono arivederci :(

Imam samo jednu manu sto je ovaj severni grad kojim upravlja Son Bin prikazan kao selo od 200-250 ljudi. Znam da je potreban budzet ali fali par kadrova sa visine da se vidi da je to neki veliki grad sa par hiljada statista.

U svakom slucaju sam odusevljen, vec godinama ne gledam serije ali ovo cu da skidam cim izadje sledeca epizoda. Takodje prevod je odlican.

Posted (edited)

kad ono arivederci :(

:no:;)

Ja zasad sasvim zadovoljna kako izgleda. Pocetak me je bas zalepio za stolicu, super je uradjeno.

Edited by Tanya
Posted

Prvo, hvala za link na megaupload :da:

A epizoda je dobraaaaaa !

Meni su se iz knjiga zalepili Deneris i Snežni, izbor glumice za D. mi je skroz legao, ali Snow... neee.. ne... ali, ajde, možda ga posle nekako... dorade :)

da, što neko reče, Dzofri je ko dizel najgrdji :):haha:

Posted (edited)

Ja nisam citao i epizoda me je odusevila. Volim sto je sporiji tempo u odnosu na holivudska sranja, volim kada prica polako naraste. Ali ona poslednja scena me sokirala, mislio sam da ce mali imati ulogu kroz celu seriju, kad ono arivederci :(

Imam samo jednu manu sto je ovaj severni grad kojim upravlja Son Bin prikazan kao selo od 200-250 ljudi. Znam da je potreban budzet ali fali par kadrova sa visine da se vidi da je to neki veliki grad sa par hiljada statista.

U svakom slucaju sam odusevljen, vec godinama ne gledam serije ali ovo cu da skidam cim izadje sledeca epizoda. Takodje prevod je odlican.

I ja isto odusevio epizodom... Skoro nisam gledao nista ovako kvalitetno :) Spremam se da narucim sve 6 knjige koje su do sada izasle i da procitam letos ^^ A za malog, pa bas i nije arivederci, al nmvz ^^ Da ne spoilujem :)

Edited by Shinigamy91
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...