Havočka Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Pa blizu je. Bar sto se komercijalizacije tice. Cudi me sto su to uradili, da je izdaju posle Nove godine, nema smisla...
metal guru Posted October 20, 2011 Report Posted October 20, 2011 Koliko stoji da dam negde na stampanje plesa a koliko da uzmem neku englesku verziju?
Machka Naopachka Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Oštampaće te ako budeš dao na štampanje. Mada nisam skoro gledala cene. Nebitno to, ovo je najjeftinija varijanta koju znam, samo moraš da sačekaš nedelju dve: www.bookdepository.com Ne naplaćuju shipping, nema carine, stigne u poštu knjiga, već sam pisala.
Мајор Гашпар Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Јел читао неко "Песме снова"? Утисци? Видим да су на списку књига које ће бити на снижењу, па планирам да узмем.
Machka Naopachka Posted October 22, 2011 Report Posted October 22, 2011 (edited) Djud men, pogled gore na vrh strane... Ne radi mi mozak, metal guru, ako si iz Bg-a uzajmiću ti je na čitanje.. a mogu i tebi dream songs, na engleskom je. Samo da vratite Edited October 22, 2011 by Machka Naopachka
sale 3sm Larry Flynt Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Danas na sajmu rekose da se prevod ocekuje tek u aprilu,al sesti deo Martin najavio tek za 3 godine.ffs
Machka Naopachka Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Opusti se, oladićeš kad pročitaš Ples..
metal guru Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 @naopacka: hvala na ponudi, ali nema potrebe. imam ovde ples u pdf-u pa cu to verovatno odneti u kopirnicu. ili uzmem sad na sajmu ako ima na engleskom, zavisi od cene.
Crna_Dama Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Nebitno to, ovo je najjeftinija varijanta koju znam, samo moraš da sačekaš nedelju dve: www.bookdepository.com Ne naplaćuju shipping, nema carine, stigne u poštu knjiga, već sam pisala. Jedno pitanje, nevezano za ovu konkretnu knjigu: recimo da narucim nesto odavde (super cene, super izbor), kako placam? PayPal ili...?
Machka Naopachka Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Karticom... pay pal nemamo... znači moraš imati devizni račun i karticu. Visa ili šta već primaju tamo. Najjednostavniji način da proveriš šta primaju je da izabereš knjigu, staviš u cart, odeš na checkout, i proveriš čime možeš da platiš.
Lou Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 PayPal nemamo zvanično, ali radi kod nas, o tome se pričalo hiljadu puta. Samo prijaviš neku od okolnih zemalja i radi.
Machka Naopachka Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Jbm li ga, al bookdepository ne traži Pay Pal... a kako onda za shipping adresu, kad si već načeo temu?
Lou Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Probala gomila ljudi sa foruma, ja još nisam. Idi na temu o nabavki diskova, tamo borave svi koji se time bave, ako ti trebaju detalji.
Machka Naopachka Posted December 14, 2011 Report Posted December 14, 2011 Ma jok, samo proveravam koliko si prisutan na temi... Sad bez zezanja, za bookdepository samo devizni račun i kartica...... inače, sve tako kupujem što kupujem (sa neta). Mislim, nije to puno stvari, tipa bookdepository, plaćanje hostela i meni to funkcioniše...
Мајор Гашпар Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 http://www.laguna.rs/v1481_vest_ples_sa_zmajevima_u_prodaji_od_2_marta_laguna.html 1
..charlie.. Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Dobro su se setili, ni godinu dana im nije trebalo...
sale 3sm Larry Flynt Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Opet u dva dela,jebem im mater dvaput. Skinuo sam je za Kindle,pa kad ga konacno dobijem,cu citam.Nisam 'teo ni ono englesko izdanje za 2700.
Captain Spaulding Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Jel su izasla oba ili samo jedan ?
KinSlayer Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Konacno sam pricitao ADOD. Fascinantno mi je sto sam citajuci razlicite knjige imao razlicite zelje za smrcu pojedinih likova. Recimo u ADOD su me tako smarala poglavlja sa Tirionom, nadam se da on nece jos dugo... A bio mi je omiljeni lik u AGOT. Kako se stvari menjaju... U svakom slucaju mislim da ga Martin nece ubiti, a bas bi trebalo, on umre a Dzejmi i Seresi da ostanu zivi na kraju. Bio bi kult. Inace mislim i da je cela ona geografska podela greska u ove poslednje dve knjige, tj. da je trebalo da sve ide hronoloski, al' ajde...
Мајор Гашпар Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Jel su izasla oba ili samo jedan ? Оба. Други ће бити 990 дин.
Recommended Posts