..charlie.. Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Uzeo sam oba, ali mislim da su ovaj put bas preterali sa cenom...
metal guru Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 procitao prvu, uzeo drugu pa jebote zivot sta se to desava sa Teonom?!?!?!?!?!
metal guru Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Procitao i drugu, utisci: Deneris pokazala da je previse neiskusna i naivna da ozbiljno vlada ni jednim gradom a kamoli velikim kraljevstvom, previse namece svoje obicaje i moralne obrasce tudjem narodu, po meni se lose pokazala, eto izvukla se nekako onom udajom. valjda ce vise da odjebe od Mirina Dzon takodje u jako teskoj situaciji, jasno je prepoznao pravu opasnost i izvukao je najvise sto je mogao onako prikljesten izmedju Stanisa i divljana, ali mu je greska sto se previse izolovao od svoje brace u crnom i pustio ih da mu rade iza ledja. Sto se njegovog statusa tice, ako je onaj debeli pijanac Toros od Mira mogao da ozivljava ljude, sigurno ce to moci i Melisandra. Tirion smara sto neprestano mora da pomisli nesto oko oca i one svoje kurve, ali ajde kapiram da je jos istraumiran svime; osim toga, Tirion ko Tirion. poglavlja sa Teonom/Smradom ubedljivo najbolja Smrljivi Slabasni Smrad bilo mi nekako ocigledno da ce onaj dornski princ da strada, previse je smotan i nebitan u celoj prici samo jedno poglavlje sa Dzejmijem, prokleta Brijena je ziva, ali barem nije smarao jos s njom. Sigurno ga vodi u neku klopku, i sto se mene tice, ko ga jebe drago mi je sto je ona kucka od kraljice onako ponizena ne mnogo price oko Arje, nadao sam se nesto vecem napretku. Bren, jebote, hoce li tako sad zauvek da sedi i smrdi i propada u onoj rupi gledajuci kroz drvece??? koji smor Hteo sam mnogo vise poglavlja sa Davosom, steta. Jel neko ukapirao gde to treba da ide? I zao mi je sto se Maloprstic uopste ne pojavljuje, nedostajao mi je taj kuckin sin Varis sve konkretniji, fino, fino. sve u svemu ocekivao sam vise makljaze ali sam svejedno zadovoljan, dobra podloga je napravljena za haos koji sledi koliko cemo sad cekati naredni deo ajde debeli, sedi i pisi
sale 3sm Larry Flynt Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 Ja reko necu duzimam,al me drustvo iznenadilo za rodj...pa krenuh da citam. Zanimljivo kako mi se sve vrati kad krenem da citam,a bio ubedjen da sam pola pozaboravljao,pogotovo od treceg dela.
ÆSTROPHOBOS Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 (edited) Procitao i drugu, utisci: Deneris pokazala da je previse neiskusna i naivna da ozbiljno vlada ni jednim gradom a kamoli velikim kraljevstvom, previse namece svoje obicaje i moralne obrasce tudjem narodu, po meni se lose pokazala, eto izvukla se nekako onom udajom. valjda ce vise da odjebe od Mirina Dzon takodje u jako teskoj situaciji, jasno je prepoznao pravu opasnost i izvukao je najvise sto je mogao onako prikljesten izmedju Stanisa i divljana, ali mu je greska sto se previse izolovao od svoje brace u crnom i pustio ih da mu rade iza ledja. Sto se njegovog statusa tice, ako je onaj debeli pijanac Toros od Mira mogao da ozivljava ljude, sigurno ce to moci i Melisandra. Tirion smara sto neprestano mora da pomisli nesto oko oca i one svoje kurve, ali ajde kapiram da je jos istraumiran svime; osim toga, Tirion ko Tirion. poglavlja sa Teonom/Smradom ubedljivo najbolja Smrljivi Slabasni Smrad bilo mi nekako ocigledno da ce onaj dornski princ da strada, previse je smotan i nebitan u celoj prici samo jedno poglavlje sa Dzejmijem, prokleta Brijena je ziva, ali barem nije smarao jos s njom. Sigurno ga vodi u neku klopku, i sto se mene tice, ko ga jebe drago mi je sto je ona kucka od kraljice onako ponizena ne mnogo price oko Arje, nadao sam se nesto vecem napretku. Bren, jebote, hoce li tako sad zauvek da sedi i smrdi i propada u onoj rupi gledajuci kroz drvece??? koji smor Hteo sam mnogo vise poglavlja sa Davosom, steta. Jel neko ukapirao gde to treba da ide? I zao mi je sto se Maloprstic uopste ne pojavljuje, nedostajao mi je taj kuckin sin Varis sve konkretniji, fino, fino. sve u svemu ocekivao sam vise makljaze ali sam svejedno zadovoljan, dobra podloga je napravljena za haos koji sledi koliko cemo sad cekati naredni deo ajde debeli, sedi i pisi Procitao sam do kraja i slazem se sa vecinom ovoga napisanog, ali mi je glupo sto je Stanis pukao pod Winterfellom i sto su izboli Dzona... iostatak mi je nekako bio predvidljiv, cak i ono sa "helikopterskim" sletom izgubljenog znmaja u Arenu... Edited May 5, 2012 by ÆSTROPHOBOS 2
Мајор Гашпар Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 http://news-bar.hr/zanimljivosti/igra-prijestolja-napravljena-po-uzoru-na-jugoslaviju/ 1
KinSlayer Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Haha, previse podudarnosti... U svakom slucaju mnogo vise podudarnosti nego u ratu dve ruze, koji je posluzio kao inspiracija Martinu...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 hahah,na kraju ipak nista bez nas.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Sad one fotosop zajebancije dobijaju potpuno novu dimenziju i znacenje jbt
WoS Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Ne znam dal je prikladno za temu, al ortak nabavio GoT boardgame, uzasno je zarazno i do jaja! Dobih vec dve partije kao Baratheon 3
Nightfall Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Auuu ne seri da to jos uvek moze da se nabavi kod nas? Secam se da su pisali u tome pre nekih 10 godina u Hobby Masteru. Daj neki info, gde ga uzeo, kolko novca pljunuo.
WoS Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 A, pa ne moze da se nabavi kod nas, a i ovo je nova edicija. On ga je narucio od nekog rodjaka iz Amerike, oko 40-50 dolara je kostao. Mislim da mi je pomenuo da ima na Italijanskom Amazonu da se naruci, i da isporucuju u Srbiju
Havočka Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Kapiram da mora da može i kod nas u nekom budžaku da se nađe, ili da može da se završi u dregonu neka nabavka, hajp je u toku, serija je sve promenila...
Nightfall Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Ako je na Amazonu 50 dolara kod nas ce da traze bar 7000. 1
Havočka Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 ajd pogledacu, moram nove kocke da kupim svejedno pa cu svratiti da vidim da l' oce da dobavljaju to
Mita Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 (edited) Procitao sam TEK SAD peti deo (nisam imao vremena) i samo cu reci nemojte da se lozite Dzona ce ponovo podici Melisandra,pazite sta sam vam rekao Edited December 22, 2012 by Mita
Мајор Гашпар Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Мора се сутра узети. http://www.laguna.rs/n2528_knjiga_vitez_sedam_kraljevstava_laguna.html
MissionVao Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Kako je tacno 'Tales of Dunk and Egg' 'Vitez sedam kraljevstava' Pre je bilo samo glupo, sad pocinje da me drka sto nikad ne znam o kom filmu ili knjizi pricaju.
Мајор Гашпар Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 pdf http://www65.zippyshare.com/v/60174534/file.html epub http://www20.zippyshare.com/v/9412596/file.html
Recommended Posts