Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

po amazon.comu, A feast For the crows izlazi 1. novembra na engleskom, sto bi znacilo da cemo prevod imati u daaaalekoj buducnosti....u pretprodaji je no1 na top listama....znaci zanimljivo...

• 4 months later...
Guest Cyber Mage
Posted

Ja sam pokusao da citam ovu knjigu ali posle prvih par stranica sam se smorio, i od tada svima preporucujem da ne uzimaju ovu knjigu.

Posted
Ja sam pokusao da citam ovu knjigu ali posle prvih par stranica sam se smorio, i od tada svima preporucujem da ne uzimaju ovu knjigu.

Ako si posle par strana zakljuci da je smor onda stvarno....

Posted

ma ne to, nego sto je uspeo da zakljuci da treba da preporucuje drugima da je obilaze... Mislim to je stvarno umetnost!!! Ja tek na pola knjige pocnem da mislim da li citam uzalud icon_smile.gif

Posted

O boze... Ja je posle par stranica nisam ispustala iz ruku, a kad sam prvu procitala istog dana sam otisla da kupim nastavak icon_redface.gif

Mislim da je nemogucje da se nekom ovo ne svidja!

Posted

Pa dobro moguce je da se ne svidi. Ali knjiga zaista vredi i svi ljudi kojima sam je preporucila imaju isto misljenje kao i ja. Jedva cekam da procitam novi deo!

Posted
O boze... Ja je posle par stranica nisam ispustala iz ruku, a kad sam prvu procitala istog dana sam otisla da kupim nastavak icon_redface.gif

Mislim da je nemogucje da se nekom ovo ne svidja!

Takodje. icon_rockdevil.gif

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nastavak, ''Igra zmajeva'', izaci ce tek na prolece 2007.Martin je rekao da ima toliko desavanja vezanih za likove u knjizi da je odlucio da prvo zavrsi pricu sa nekim , a da drugima posveti punu paznju u pomenutom nastavku.Ja sam zakleti Starkovac, pa stoga sa nestrpljenjem ocekujem poslednji deo knjige, ''Winds of the North''.

Posted

Чини ми се да је маса са Понија превела и окачила негде преведен први део Гозбе,па ко има проблема са енглеским(а нема са буљењем у екран или штампањем)...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...