dark angel84 Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 najzad ucinise nesto i ovi iz Lagune. Izdali su prvi deo Gozbe za vrane, tj polovinu od onoga sta ja imam. Strasno. Drugi deo izlazi za 40 dana, bar su mi tako rekli.
CrniBombarder Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 А ипак је изиш`о први део(волим кад добијем полупроверене дезинформације)... Само ми није јасно зашто га делити на два,осим да би зарадили више,али зашто га онда не изделити на три или четри дела...
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Uh..ova Gozba je jebeno prekratka! Za dve vecheri sam je slistio..and I want more dammit!
CrniBombarder Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Јесте(овог пута баратам провереном информацијом). Има на Лагуни
Angelystor Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Hehe videh i naruchih ga preko sajta Can't wait..
Angelystor Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Knjiga ostavlja toliko jebene praznine. Chekacu opet godinu dana da bi mi on opet isporucio 150 nedovresnih dogadjaja koje ja moram da pamtim i da me bombarduje novim likovima konstantno sakateci i ubijajuci stare. Jebesh mi sve ako se ja setim kad izadje "Ples sa zmajevima" da je Arja Stark slepa i kako je oslepela kad on to u ovoj knjizi kaze to samo u jednoj kratkoj rechenici..i onda nishta vishe odande. I zashto ne spomenu ni Deneris ni Tiriona pobogu...
Giga Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Ja evo citam. Na 150-toj strani sam prvog dela. Nista se jos nezaboravno (ili posebno dobro) nije desilo. Tirion je, zasad, jedini stvarno gotivan lik. Dzon Snezni i Arja su takodje cool. Ce da se tek vidi
SlavicForest Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Knjiga ostavlja toliko jebene praznine. Chekacu opet godinu dana da bi mi on opet isporucio 150 nedovresnih dogadjaja koje ja moram da pamtim i da me bombarduje novim likovima konstantno sakateci i ubijajuci stare. Jebesh mi sve ako se ja setim kad izadje "Ples sa zmajevima" da je Arja Stark slepa i kako je oslepela kad on to u ovoj knjizi kaze to samo u jednoj kratkoj rechenici..i onda nishta vishe odande. I zashto ne spomenu ni Deneris ni Tiriona pobogu... Jao, jeste! I istini za volju nisam sigurna gde sve to vodi. Cini mi se da pomalo gubi smisao. A obecavalo je...
Angelystor Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Ne mogu da zamislim kako je ljudima koji chitaju "Pesme leda i vatre" josh od 96e(tada je valjda izashao prvi deo), dakle od pochetka i kako tke oni chekaju svaki sledeci deo(ako im se onaj prvi svideo naravno..). Dakle muka bre.
Azizam Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 I gore nego muka...ja sam odlučila da ne čitam dok ne izađe sve do kraja, ovo je kao dranje kože...
Azaralena Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Ali, kako ne citati? Muke se daju jednostavno prekratiti ponovnim citanjem i/ili citanjem i nekih drugih knjiga
Angelystor Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Da, ali problem je u pracenju svih veza i vezica, ko je koga ubio, karao, a posebno sto ovaj sad svaku novu knjigu izbacuje neke totalno leve likove u prvi plan..
Angelystor Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Pa ja sam pred chitanje Gozbe morao pre toga da prelistam sve prethodne knjige, i da pregledam one podele na kraju knjige..al nema se vremena da se bre sve opet chita..
Azaralena Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Ni ja nemam vremena, pa zato citam celu noc. I svaki put se zavrsi tako sto se onesvestim od umora
Nymeria Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 seijal je fenomenalan, cak sta vise,bolji mi je od mnogi knignja iz epske fantastike koje sam citala,i jedva cekam ples sa zmajevima da izadje...
Bast Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Procitala sam samo prvi deo za sada i POTPUNO SAM ODLEPILA! Neverovatno je da na kraju poglavlja, ne zelis da citas sledece, jer znas da nije usko vezano za prethodno, nerviras se sto moras da cekas 4-5 poglavlja da dodjes na nastavak te price, ali cim pocnes da citas nastavak sledece price, zaboravljas na prethodnu, dok ponovo ne stignes do nje, kada ti se vise ona ne cita, pa kad pocnes, onda ti je super i tako u beskonacan krug Najvise sam volela da citam o Deneris koja je predivna, predivna, i frajer joj je kul i sve je divno A Sersei je takva genijalka, volim ja i te zastrasujuce likove Nervira me njen glupi brat Sve u svemu, ocena je najvisa i jedva cekam dalje da citam! Ali se slazem sa nekim ko je napisao da ponekad natrpa informacje i likove da te zaboli glava. I na kraju svake knjige treba pisati podsetnik
Azizam Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Koji glupi brat od Sersei, oba njena brata su carevi nad carevima. Videćeš i zašto...
Crna_Dama Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 To je jedan od mojih omiljenih romana(ako ne i omiljeni)....imam prva 4 dela(tj,treci deo podeljen na 2 ),i uskoro nabavljam "Gozbu za vrane".....sve u svemu,prica je genijalna,radnja je uzbudljiva i drzi mi paznju svaki put,tim pre sto ima tako mnogo likova......Vrh!
Azizam Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 I zashto ne spomenu ni Deneris ni Tiriona pobogu... Podelio je knjigu na dva dela, prvobitno je trebalo biti "samo" 5 delova ali će biti 6 jer je zaključio da ne može sve da strpa u samo dve knjige. Zato je "Gozba za vrane" obradila par likova i ne više, tako će sledeći nastavak obrađivati druge likove. Arju neće valjda ni pominjati u tom nastavku.
Angelystor Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Znachi..kada izadje do one knjige koja bude izasla posle "Zmajeva"(kako vec ide tachno naslov...), ja cu verovatno totalno da zaboravim "Gozbu", s obzirom da ce ta tamo knjiga verovatno izaci kroz 2-3 godine... : )
IRA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Znachi..kada izadje do one knjige koja bude izasla posle "Zmajeva"(kako vec ide tachno naslov...), ja cu verovatno totalno da zaboravim "Gozbu", s obzirom da ce ta tamo knjiga verovatno izaci kroz 2-3 godine... : ) Neces kao ni mi ostali... Navukli smo se i sad je gotovo
Recommended Posts