Bast Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Koji glupi brat od Sersei, oba njena brata su carevi nad carevima. Videćeš i zašto... Pa da, nisam jos procitala sve delove Nervirao me je onaj njen brat ljubavnik. Nekako je samo lep, pritom pritup Ne mogu da se setim da li se zvao Dzefri...
Azaralena Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Brat je Dzejmi, sin je Dzofri... I nije pritup Samo jos nije uspeo da dodje do izrazaja
Narsil Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 ne seriiiiii da ima tema ! knjiga je keva , procitao sam sve delove , tj. posedujem ih najjaci lik je tirion !
Azaralena Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Kako posedujes sve delove A Tirion je genijalan! I njemu najvise zelim da prezivi
Narsil Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 cekaj jos niste procitali sve delove??????????????? ljudi bre ima da se kupi gde hoces , tri dela , a treca knjiga je iz dva dela tj. ukupno ima 4 knjige a tri dela :) necu da ti kazem da li ce preziveti , ali cu reci da skoro svi starkovi umiru a vi saznajte kako!
Azaralena Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Lupkas malo, a? - Igra Prestola - Sudar Kraljeva - Oluja Maceva (1. celik i sneg / 2. krv i zlato) -Gozba Za Vrane (1. /2.) Ja imam seeeest! Ima da se kupi gde hoces... Znam vise od tebe
Narsil Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 (edited) koliko ja znam gozba za vrane nije iz tog serijala....tacnije siguran sam da gozba za vrane iz tog serijala....to je bre trilogija sta me prepadas???? gozba za vrane ima veze sa igrom prestola...........???? ubicu se ako ima! Edited January 16, 2007 by lake_bodom
IRA Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 koliko ja znam gozba za vrane nije iz tog serijala....tacnije siguran sam da gozba za vrane iz tog serijala....to je bre trilogija sta me prepadas???? gozba za vrane ima veze sa igrom prestola...........???? ubicu se ako ima! Onda pocni da se ubijas
Narsil Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a taman su lepo svi pomrli , odnosno pola njih , fuck! a lepo pise trilogij , kakve sad vrane! kurac!
Azizam Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Haha, sad sam napisala da će da bude šest delova i zašto baš šest. Nikad i nije planirano da bude triologija.
CrniBombarder Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Хе,хе,хе трилогија...Духовит неки младић. Нанервираћемо се ми још ихај. Neverovatno je da na kraju poglavlja, ne zelis da citas sledece, jer znas da nije usko vezano za prethodno, nerviras se sto moras da cekas 4-5 poglavlja da dodjes na nastavak te price, ... Да ли сам ја једини ретард који је прескакао поглавља или ми се само чини?(Мајку му у томе је једна од дражи књиге.)
Narsil Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 pa to je odlicno, sto moras da cekas pet-sest poglavlja , mnogo je zanimljvije i uzbudljivije! e jbg.... ....sad cu da idem u biblioteku
Bast Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Meni je takodje bilo jedinstveno mazohisticko iskustvo dok cekas na odredjeno poglavlje. U svakom slucaju, lako se ubacis u pricu aktuelnog, tako da mi je uvek zao da preskacem i da citam 'zbrdazdola' @ Azaralena: jes' Dzejmi Malo sam zaboravila Pa mozda dodje do izrazaja u sledecem delu koji budem procitala. Trenutno ga klasifikujem kao pritupog
Narsil Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 e da pocnemo citati gozbu za vrane! nego sta fali dzonu sneznom , jedan od jacih likova , posle tiriona ! tirion je car!
Azizam Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Džon je klasični heroBoy, svi ga gotivimo i svima je drag, postaje nepotrebno pominjati ga. Tirion jeste car. Nadam se da će biti iole srećan na kraju.
Angelystor Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Dzon je outcast, postao neko i nesto..Bastard hero : ) Нанервираћемо се ми још ихај. Да ли сам ја једини ретард који је прескакао поглавља или ми се само чини?(Мајку му у томе је једна од дражи књиге.) Znas..to mi nikad nije palo napamet. Sasvim luda ideja. Jbg oduvek sam bio naviknut da idem page by page. Doduse to sa preskakanjem je mozda ok kod Gozbe(kada se samo usredsredis na jedan tok..), ali cini mi se da kod Sudara Kraljeva npr bilo bi extra glupo da to radis..
Azizam Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Winter is coming to HBO. Načekaćemo se za tu pilot epizodu, ali vredeće. Pametan potez da snime seriju.
Angelystor Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Hmm..interesting..nadam se da ce du budu "true to the book"
CrniBombarder Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Па ја би себи пресек`о вене да сам све чит`о по реду. По ко зна који пут,ЗИД(и иза зида) КИК ЕС!!!!!! Хе,хе,хе...серија...We shall see,we shall see...(а кладим се даће стока нешто лоше да одради).
~~~SoulFly~~~ Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 najjaci lik je drogo-jebac !!! ja mislim da ova prica nema kraj posto lik bas voli svoj svet maste... ni gozba za vrane nije kraj koliko mi se cini...
Elderane Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 koliko ja znam gozba za vrane nije iz tog serijala....tacnije siguran sam da gozba za vrane iz tog serijala....to je bre trilogija sta me prepadas???? gozba za vrane ima veze sa igrom prestola...........???? ubicu se ako ima! Uh... Stari, sta li si ti citao, kad nisi uvidio da ono mora da se nastavi...
Narsil Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Uh... Stari, sta li si ti citao, kad nisi uvidio da ono mora da se nastavi... procitao sam trilogiju i svi su pomrli i nekako mi je bas sve leglo na svoje mesto , jedino mi je bio chudno za one zmajeve ali jbg...sad chitam gozbu...pa videcemo!
DieH@rd Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 inace, HBO je otkupio prava za TV seriju. Svaka sezona ce pratiti jednu knjigu, a sam George R R Martin ce napisati scenario za nekoliko epizoda
Recommended Posts