Jump to content

Recommended Posts

Posted

da ako nekom srce ishte georga rr martina u mp3 formatu slobodno cimnite... imam josh tonu s.f. i epik knjizica za slepe ili lenje dodushe na engleskom ali nema veze.....

giga za giga siguran sam da se mozemo dogoforiti :pivopije:

• 3 weeks later...
Posted

Мислим да ништа досадније нисам читао у животу. Евентуална конкуренција му је "Ми деца са станице Зоо".

Posted

Ne odustaj tako lako, pa izašlo je dovolno da ti zadrži pažnju neko vreme, izaći će još uskoro...

A ima toliko mnogo serijala, nikad ti neće ponestati materijala za čitanje :D

Posted

AsoIaF mi dođe kao omiljeni serijal knjiga. Pomalo mi je repulzivan u početku zato što ima previše stvari koje treba skontati. Ja čitam brzo, jbg.

Posted
Ne odustaj tako lako, pa izašlo je dovolno da ti zadrži pažnju neko vreme, izaći će još uskoro...

A ima toliko mnogo serijala, nikad ti neće ponestati materijala za čitanje :D

:) uvek mogu da pochnem josh jedan serijal :)

Barem Martin nije blizu riknjavanja, kao neki pisci epske fantastike. :)

to jeste prednost :da:

Posted

ne malerishite gospodara, da nam pozhivi on jos i haj,haj... i da svake godina po jedan nastavak izbaci (oduvek sam vazhio za skromnog cho'eka) :zuba:

• 4 weeks later...
Posted

taj covek mene ubija,digo sam ruke od jurenja pasusa po netu,lepo cekam da umre,do tad taman zaboravim sve sto sam do sad citao,i procitam sve ko celinu ...

Posted
taj covek mene ubija,digo sam ruke od jurenja pasusa po netu,lepo cekam da umre,do tad taman zaboravim sve sto sam do sad citao,i procitam sve ko celinu ...

oproshtene su ti teshke rechi koje si zapisao o martinu. jer si i ti navuchen izgleda, :pivopije:

Posted

Mrzi me da citam predhodnu stranu, ali cu se nadovezati.. I meni je prilicno nezanimljivo da citam preview varijante koji GRR stavlja na sajt.. (i da li sam ja ili je u Daenerys poglavlju toliko poceo da se ponavlja??) Sacekacu knjigu, izgubih entuzijazam, ali vratice se, valjda.

Posted
Mrzi me da citam predhodnu stranu, ali cu se nadovezati.. I meni je prilicno nezanimljivo da citam preview varijante koji GRR stavlja na sajt.. (i da li sam ja ili je u Daenerys poglavlju toliko poceo da se ponavlja??) Sacekacu knjigu, izgubih entuzijazam, ali vratice se, valjda.

necu da sakupljam mrvice po netu chekam the boook! pregoreo bi do d-dana. chitajte enderovu sagu u medjuvremenu ima 8-9 delova jeste da je sf ali onaj filozofski kekstra je :pivopije:

glasanje: LANISTER ili BARATION -pivo

glasam za lanister ove sezone

Posted

POzdrav!

Da li neko moze da mi da link (ili da uploaduje) za The Sworn Sword graficku novelu mnogopoznatiju kao strip? Torenti mi ne rade, samo rapidshare ili nesto slicno.

Hvala unapred!

Posted

meni je kekstra!

pogotovo prvi i sahdow delovi...

naravno da ih nezhelim porediti sa pesmama leda i vatre! samo kazhem da ih ima dovoljno za ubijanje vremena

• 2 months later...
Posted

ocuuuuuu jooooooshhhhhh!!!!!!

kad ce vishe!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

Na brzinu preletoh kroz temu pa nisam video dal je neko napisao vec - HBO snima seriju po serijalu pesme leda i vatre,svaka knjiga ce biti jedna sezona od 12 epizoda!!!

ej HBO al ce da ga urade,samo da se nesto ne izjalovi!

pozdrav!

Guest Lillith
Posted

Bice i na HBOu i na Hallmarku, samo me interesuje hoce li verodostojno da urade one scenice sa Deneris...

Posted
Bice i na HBOu i na Hallmarku, samo me interesuje hoce li verodostojno da urade one scenice sa Deneris...

Neshto mslim da nece lol. Ali, da, bilo bi bash zanimljivo videti tu seriju.

Btw prochitao sam sva 4 dela, knjiga je MNOOOOGGGOOOO dobra!!!

Omiljeni su mi Starkovi, pa, iako nema puno o njima Targarjeni.

Likovi: Edard, Dzon, Stanis, Regar (jednostavno ono shto su o njemu rekli mi je mnogo dobro i zaista nadopunjava knjigu), Deneris i Rob.

Posted

Mrzi me da citam celu temu, pa cu samo pitati:

Da li se zna koliko ce jos knjiga napisati u ovom serijalu. Necu da citam dok sve ne zavrsi i sve bude prevedeno, da se ne zajebem kao sa Jordanovim Tockom vremena..

Posted

Pa, nek neko mene update-uje ako gresim, trebalo bi da bude 7 knjiga, trenutno je 5. pri kraju. Posto je prosecni raspon izmedju doticnih kod Martina 3 godine, poslednja ce izaci 2014, a verovatno ce biti prevedena u roku od mesec, dva, tako da tad mozes da pocnes da citas. Ne verujem da ce Dz.R.R. umreti tako brzo, ali, i ako se to desi, ipak ti savetujem da ga se mašiš. Serijal je odlican, najbolji EF koji postoji. I ako se ne privede kraju, bice najbolji EF ikada. Svaki deo sam procitala po tri puta i da Martin skvikne sutra, opet mi ne bi bilo zao sto sam pocinjala.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...