krezavy Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 da ako nekom srce ishte georga rr martina u mp3 formatu slobodno cimnite... imam josh tonu s.f. i epik knjizica za slepe ili lenje dodushe na engleskom ali nema veze..... giga za giga siguran sam da se mozemo dogoforiti
Kamaitachi Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Evo link za Hedge knight strip (svih 6 tomova)!Ja sam odusevljen(blago receno)! Hedge Knight Uzivajte!!!!
kuruz Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Мислим да ништа досадније нисам читао у животу. Евентуална конкуренција му је "Ми деца са станице Зоо".
Machka Naopachka Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 pochela sam da chitam prvu knjigu, kul deluje, nego smorila sam se shto nisam na vreme saznala da SERIJAL NIJE ZAVRSHEN... ali sad je kasno... mozda batalim epsku fantastiku posle ovog zezanja...
Tanya Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ne odustaj tako lako, pa izašlo je dovolno da ti zadrži pažnju neko vreme, izaći će još uskoro... A ima toliko mnogo serijala, nikad ti neće ponestati materijala za čitanje
Azizam Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Barem Martin nije blizu riknjavanja, kao neki pisci epske fantastike.
Kamaitachi Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Barem Martin nije blizu riknjavanja, kao neki pisci epske fantastike. Istina, istina...
Riordan Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 AsoIaF mi dođe kao omiljeni serijal knjiga. Pomalo mi je repulzivan u početku zato što ima previše stvari koje treba skontati. Ja čitam brzo, jbg.
Machka Naopachka Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Ne odustaj tako lako, pa izašlo je dovolno da ti zadrži pažnju neko vreme, izaći će još uskoro... A ima toliko mnogo serijala, nikad ti neće ponestati materijala za čitanje uvek mogu da pochnem josh jedan serijal Barem Martin nije blizu riknjavanja, kao neki pisci epske fantastike. to jeste prednost
krezavy Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 ne malerishite gospodara, da nam pozhivi on jos i haj,haj... i da svake godina po jedan nastavak izbaci (oduvek sam vazhio za skromnog cho'eka)
East Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 taj covek mene ubija,digo sam ruke od jurenja pasusa po netu,lepo cekam da umre,do tad taman zaboravim sve sto sam do sad citao,i procitam sve ko celinu ...
krezavy Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 taj covek mene ubija,digo sam ruke od jurenja pasusa po netu,lepo cekam da umre,do tad taman zaboravim sve sto sam do sad citao,i procitam sve ko celinu ... oproshtene su ti teshke rechi koje si zapisao o martinu. jer si i ti navuchen izgleda,
Council A Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Mrzi me da citam predhodnu stranu, ali cu se nadovezati.. I meni je prilicno nezanimljivo da citam preview varijante koji GRR stavlja na sajt.. (i da li sam ja ili je u Daenerys poglavlju toliko poceo da se ponavlja??) Sacekacu knjigu, izgubih entuzijazam, ali vratice se, valjda.
krezavy Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Mrzi me da citam predhodnu stranu, ali cu se nadovezati.. I meni je prilicno nezanimljivo da citam preview varijante koji GRR stavlja na sajt.. (i da li sam ja ili je u Daenerys poglavlju toliko poceo da se ponavlja??) Sacekacu knjigu, izgubih entuzijazam, ali vratice se, valjda. necu da sakupljam mrvice po netu chekam the boook! pregoreo bi do d-dana. chitajte enderovu sagu u medjuvremenu ima 8-9 delova jeste da je sf ali onaj filozofski kekstra je glasanje: LANISTER ili BARATION -pivo glasam za lanister ove sezone
necropol Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 POzdrav! Da li neko moze da mi da link (ili da uploaduje) za The Sworn Sword graficku novelu mnogopoznatiju kao strip? Torenti mi ne rade, samo rapidshare ili nesto slicno. Hvala unapred!
krezavy Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 meni je kekstra! pogotovo prvi i sahdow delovi... naravno da ih nezhelim porediti sa pesmama leda i vatre! samo kazhem da ih ima dovoljno za ubijanje vremena
Azizam Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Nemo' loše da me skapiraš i Endera gotivim mućo mućo samo mi je nekako Pesma kompleksnija.
krezavy Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 ocuuuuuu jooooooshhhhhh!!!!!! kad ce vishe!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamaitachi Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ma neka, samo nek covek polako pise, bolje i to nego da zbrza nesto...ima cekanje da se isplati sedmostruko minimum!
derg38 Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Na brzinu preletoh kroz temu pa nisam video dal je neko napisao vec - HBO snima seriju po serijalu pesme leda i vatre,svaka knjiga ce biti jedna sezona od 12 epizoda!!! ej HBO al ce da ga urade,samo da se nesto ne izjalovi! pozdrav!
Guest Lillith Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Bice i na HBOu i na Hallmarku, samo me interesuje hoce li verodostojno da urade one scenice sa Deneris...
Sleaze Glammer Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Bice i na HBOu i na Hallmarku, samo me interesuje hoce li verodostojno da urade one scenice sa Deneris... Neshto mslim da nece lol. Ali, da, bilo bi bash zanimljivo videti tu seriju. Btw prochitao sam sva 4 dela, knjiga je MNOOOOGGGOOOO dobra!!! Omiljeni su mi Starkovi, pa, iako nema puno o njima Targarjeni. Likovi: Edard, Dzon, Stanis, Regar (jednostavno ono shto su o njemu rekli mi je mnogo dobro i zaista nadopunjava knjigu), Deneris i Rob.
DBrave Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Mrzi me da citam celu temu, pa cu samo pitati: Da li se zna koliko ce jos knjiga napisati u ovom serijalu. Necu da citam dok sve ne zavrsi i sve bude prevedeno, da se ne zajebem kao sa Jordanovim Tockom vremena..
Council A Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Pa, nek neko mene update-uje ako gresim, trebalo bi da bude 7 knjiga, trenutno je 5. pri kraju. Posto je prosecni raspon izmedju doticnih kod Martina 3 godine, poslednja ce izaci 2014, a verovatno ce biti prevedena u roku od mesec, dva, tako da tad mozes da pocnes da citas. Ne verujem da ce Dz.R.R. umreti tako brzo, ali, i ako se to desi, ipak ti savetujem da ga se mašiš. Serijal je odlican, najbolji EF koji postoji. I ako se ne privede kraju, bice najbolji EF ikada. Svaki deo sam procitala po tri puta i da Martin skvikne sutra, opet mi ne bi bilo zao sto sam pocinjala.
Recommended Posts