Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li neko mozda zna gde u Beogradu ili negde u blizini moze da se kupi TERRATEC DMX6 FIRE i po kojoj ceni ???

Unapred Hvala

P.S. Sorry ako je ovo off topic !!!

Guest veseli koljac
Posted (edited)

Da li neko mozda zna gde u Beogradu ili negde u blizini moze da se kupi TERRATEC DMX6 FIRE i po kojoj ceni ???

lyrastyle music prodaje terratec i m-audio kartice,video sam da imaju dmx 6 fire,cenu ne znam,evo ti njihov fon 334-34-02 francuska 38

http://www.lyrastyle.co.yu/

to ti je vise kartica za dvd filmove i igre,nego za rad sa muzickim softverom,(mada je daleko bolja od audigy2) bolje pogledaj m-audio deltu 1010 (ako ti treba puno ulaza) ili audiophile 24-96.

pogledaj i u sky-u emu kartice.

Edited by veseli koljac
Posted

ja sma skoro kupio M-audiovu audiophile24/96 i sljaka odlicno(hvala dusanu na savetu jos jedared)mada pogledaj emu u sky-u imaju nove modele koji imaju strava funkcije a po pristupacnoj ceni jos sada ide rasprodaja tako da

ja bih sebi kupio monitore ali ...

Guest veseli koljac
Posted (edited)

tablature za guitar pro (preko 36000)

http://www.mysongbook.com/tab-tab_download...ature=47130.htm

ko ne zna o cemu se radi,guitar pro je program za pisanje tablatura,prednosti u odnosu na klasicne tab. su sto se u programu (osim sto se vidi) i cuje cela stvar preko midi-a.(znaci ne samo gitara,vec i bas,bubnjevi...) takodje mogu da se iskljuce odredjeni kanali tako da ce se onda videti i cuti sta svira svaki instrument posebno...

program je oko 6-7mb (tablature oko 5-10 kb)

guitar pro 4.10 (krekovan)

http://www2.fixdown.com/soft/16383.asp?free=gd163-down

Edited by veseli koljac
Guest veseli koljac
Posted (edited)

Kako te ne mrzi?

mrzi me! wallbash.gif

Edited by veseli koljac
Posted

Ljudi!!! Treba mi, ako ima neko (naravno), B4 Organ VST, Stand-alone ili Plug-in ili oba, nije ni bitno; i Absynth 2 ili cak 3 (ako je uopste izasao i neko ga slucajno ima).

Znaci bas bas mi treba, pa ako bi neko bio drug pa mi to pozajmio, iznajmio, prodao... kako god. icon_confused.gif

Guest veseli koljac
Posted

mozes da skines sa neta (krekovano)

b4 je oko 15 a absynth2 25 mb,pa ako hoces da download-ujes ostavicu ti link.

Posted

Ljudi!!! Treba mi, ako ima neko (naravno), B4 Organ VST, Stand-alone ili Plug-in ili oba, nije ni bitno; i Absynth 2 ili cak 3 (ako je uopste izasao i neko ga slucajno ima).

Znaci bas bas mi treba, pa ako bi neko bio drug pa mi to pozajmio, iznajmio, prodao... kako god.

Dace ti Marko ili Nikola.. ili ja.

Guest veseli koljac
Posted

valja li cemu?

nema veze sa ik multimediom?

Posted

Njihovo je, IK, kao light verzija Amplitube live-a. Ali taman ya sve one na ovom forumu koji bi da instaliraju startuju ubodu gitaru i sviruckaju, a da ne misle o VST hostovima i pluginovima

Posted

skiinuo sam taj Amplitube i kod njega mi zvuk uopste ne kasni.... zasto li onda u Guitar Rigu kasni?

jos nesto.... mozete li mi reci kako npr u Cubase-u ili WaveLab-u da pokrenem VST Amplitube ?

Posted

Pa lepo ti je to pitanje...

I sad neko otkuca dve strane koliko korišćenje VST instrumenata zauzima u manual-u za Cubase icon_smile.gif

Uzmeš lepo i pročitaš to brate, šta će ti Cubase ako ne znaš da ga koristiš? icon_wink.gif

Posted

mozda da bih naucio da ga koristim?

ok... svejedno, mislio sam samo ako neko moze ukratko da mi kaze, cisto da vidim zbog zvuka. u svakom slucaju, procitacu manual.

hvala

Posted (edited)

Pa ne shvataj lično, ali imaš kući besplatno ili bedno plaćen software neverovatnih mogućnosti o kakvom bi pre 10 godina samo sanjali i mrzi te da pročitaš uputstvo za upotrebu... no.gif

Ne mislim samo na tebe nego na generalni stav koji ljudi imaju u odnosu na piratizovan software, pošto nisu morali da odvoje 1000 evra od usta, onda ni ne cene to što imaju toliko da nauče bar osnovne operacije.

U ovom slučaju, detaljno objašnjenje sa moje strane ili od strane bilo koga drugog bi bilo u stvari prepričavanje i prevođenje postojećeg poglavlja koje i ti imaš, između ostalog što se pominje mnoštvo operacija i pojmova koje ti možda takođe ne znaš pa bi i njih trebalo objašnjavati itd.

Da si rekao da znaš samo ruski jer si njega učio u školi, možda bi i seo pa ti napisao mega post od stranicu icon_mrgreen.gif

Ukratko:

U device manageru treba da ti je uključen direct monitoring, a "mutiran" ulaz na kartici (ovo drugo nisam siguran kod tih džudža kartica), staviš Amplitube u slot na kanalu na kom nameravaš da snimaš i aktiviraš monitoring na odgovarajućem dugmetu i trebalo bi da se čuje zvuk kroz amplitube. Kašnjenje će zavisiti od toga koje si drajvere izabrao, i kako je podešena latencija. Na amplitubeu treba da se pali zeleno a ne pali crveno svetlo. To ti je to , za ostalo manual icon_wink.gif

Edited by Dushan S
Posted
Ukratko:

U device manageru treba da ti je uključen direct monitoring, a "mutiran" ulaz na kartici (ovo drugo nisam siguran kod tih džudža kartica), staviš Amplitube u slot na kanalu na kom nameravaš da snimaš i aktiviraš monitoring na odgovarajućem dugmetu i trebalo bi da se čuje zvuk kroz amplitube. Kašnjenje će zavisiti od toga koje si drajvere izabrao, i kako je podešena latencija. Na amplitubeu treba da se pali zeleno a ne pali crveno svetlo. To ti je to , za ostalo manual icon_wink.gif

-Reci meni jel to za "Real Time" koriscenje IK Multimedia Amplitude-a!!!Mislim Dok Svirash cuje se obojen zvuk plugina u real time-u???

-Objasni mi lepo kako to palish??Bio sam ushao u Devices-ali shta u njemu??Ima Midi device manager u kome nema nishta instalirano a i to shto ja radim ne spada u midi!!???

-Nashao sam monitoring u File - Prefferences - VST !!!!Jel tu???I shta staviti dal' "While recording enabled" ili "While recording running" ???

Posted

-Objasni mi lepo kako to palish??Bio sam ushao u Devices-ali shta u njemu??Ima Midi device manager u kome nema nishta instalirano a i to shto ja radim ne spada u midi!!???

Device setup pa onda vst multitrack

Nashao sam monitoring u File - Prefferences - VST !!!!Jel tu???I shta staviti dal' "While recording enabled" ili "While recording running" ???

While record enabled

Guest veseli koljac
Posted (edited)

Dusane,jedno pitanje.kod mene direct monitoring u cubase-u nikada nije mogao da se upali uvek stoji (onako prazan,providan)u cemu je problem,da nije do kartice? (audigy 1) da ne treba karta sa podrskom za ASIO 2.0 ?

tako da sam uvek (za real time) smanjivao ulaz na kartici,a pojacavao vst.

Edited by veseli koljac
Posted

Mislim da ti se automatski upali kada prebaciš na Audigy ASIO driver, koji Audigy 1 ima (ali ćeš biti lock-ovan na 48 Khz.)

Ako čuješ ono što prolazi kroz efekat, trebalo bi da je moguće da mute-uješ ulaz od kartice u njenoj mikseti a da i dalje čuješ instrument kroz efekte u moitoringu, bar tako funkcioniše na većini ovih ozbiljnijih kartica, e sad, nemam audigy ovde pa...

Posted

Ljudi nashao sam jebeno reshenje za popravljanje Latency-a u Cubase-u sa patchom za creative live 5.1 karticu!!!!!!!!!!

Regularni latency je negde oko 8ms,a sa ovim drajverima je neverovatnih samo 2ms!!!!!!!!Znaci latency se skoro uopshte ne provaljuje!!!!!!!

Drajver se zove:

Kx Driver

...i imate ga na adresi:

http://download.kxproject.lugosoft.com/?fi...rv3537-full.exe

-na istom sajtu imate tacno uputstvo shta raditi,tacnije kako srediti kako da vam radi u Cubase-u!!!!

Link za to je:

http://download.kxproject.lugosoft.com/?fi...rv3537-full.exe

-Ajd pa srecna vam svima nova godina!!!!!!!!!!

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...